Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/04 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-zodia-pempti-29-5-14

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/04 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Έτσι σας θέλουμε! Προγραμματίστε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες για όλη την υπόλοιπη μέρα και νύχτα.

Απολαμβάνετε να γνωρίζετε νέα άτομα από τα κοινωνικά δίκτυα. Και πολύ περισσότερο να δυναμώνετε τους δεσμούς σας με κάποιο συγκεκριμένο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Και φυσικά μετράει για εσάς η πρώτη εντύπωση και η φυσική έλξη. Τώρα, όμως, ενδιαφέρεστε περισσότερο για το ποιος/α είναι και τι πρεσβεύει. Το κατάλληλο πρόσωπο για εσάς θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο.

Ζώδια Δίδυμοι

Θα μάθετε πολλά αν ακούτε τώρα – και μπορεί να μην χρειαστεί να πείτε ούτε μια λέξη. Συνήθως όταν μιλάτε, ρωτάτε τα σωστά πράγματα και κάνετε τον συνομιλητή σας να αισθάνεται άνετα να σας εκμυστηρευτεί τα πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Φαίνεται ότι κάποιου είδους σύγκρουση ή πρόκληση κρύβεται σε μια αλληλεπίδρασή σας σήμερα. Αντί να αποστρέφετε το βλέμμα σας, δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να γίνετε κατανοητοί.

Ζώδια Λέων

Γιατί να μασάτε τα λόγια σας όταν μπορείτε να οδηγήσετε κάθε σας αλληλεπίδραση σε μια παθιασμένη σύνδεση; Κάντε μια προκλητική ερώτηση, ένα γλυκό κομπλιμέντο και γενικά βάλτε τα δυνατά σας. Τώρα κάτι γίνεται!

Ζώδια Παρθένος

Είναι ερωτική ένταση αυτό που συμβαίνει ανάμεσα σε εσάς και κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Θα το αφήσετε απλά να υπάρχει ή θα το εξερευνήσετε περαιτέρω; Τα άστρα σας συμβουλεύουν να κάνετε το δεύτερο.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Η συζήτηση μέσω διαδικτύου με κάποιο άτομο, μπορεί να οδηγήσει σε κάθε είδους αναπάντεχα μέρη. Σκέφτεστε φιλόδοξα και έχετε την ικανότητα να εκφράζετε υπέροχα τα συναισθήματά σας. Δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε την απίστευτη ικανότητα να αποκαλύπτετε οτιδήποτε υπάρχει κάτω από την επιφάνεια. Και σήμερα αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο. Κάντε μερικές ερωτήσεις τριγύρω. Κοιτάξτε πιο προσεκτικά. Δώστε προσοχή στο κλίμα που επικρατεί.

Ζώδια Τοξότης

Η μέρα σας θα κυλήσει μια χαρά, αν μετράει αυτό που θα πουν τα άστρα. Είστε αντικείμενο θαυμασμού και το επίκεντρο της προσοχής. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για ένα αναπάντεχο σημάδι, ευκαιρία ή γεγονός.

Ζώδια Αιγόκερως

Αν δεν πέσετε διάνα με την πρώτη, δεν πειράζει. Προχωρήστε και πείτε ένα γεια στο επόμενο διαδικτυακό προφίλ. Ο θεός Έρωτας ευνοεί εκείνους που δεν το βάζουν κάτω. Δείξτε ότι έχετε πάρει στα σοβαρά την αναζήτηση του έρωτα και όλα θα πάνε κατ’ ευχήν.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα έχετε τη διάθεση να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και αν μοιραστείτε τα νέα σας. Ανταλλάξτε φωτογραφίες με τις μαγειρικές σας απόπειρες ή αστεία βιντεάκια από την καθημερινότητά σας. Κρατήστε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα στέλνουν μια πολύ γλυκιά ενέργεια προς το μέρος σας σήμερα. Πώς σκοπεύετε να την εκμεταλλευτείτε; Το μυστικό είναι να είστε επικεντρωμένοι στο παρόν και να πατάτε γερά στη γη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia