Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05 Δευτέρα

symperifora-xwrismoy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05  Ζώδια Κριός .

Νιώθετε την ανάγκη να πλησιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην σχέση σας προκειμένου να αναζωογονήσετε τη σπίθα ανάμεσά σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ενέργεια της σημερινής μέρας σας βοηθά να βρείτε όλα όσα αναζητάτε σε ένα/μία σύντροφο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν είναι ούτε καλά ούτε κακά στην προσωπική σας ζωή.

Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε μια δραστηριότητα που θα σπάσει τη μονοτονία και θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι σε όσους προσπαθούν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ρίξτε λίγο τις άμυνές σας και γίνετε πιο προσιτοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05  Ζώδια Δίδυμοι

Σε γενικές γραμμές, η πρόβλεψη είναι καλή για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν μια-δυο στιγμές έντασης, αλλά δεν θα διαρκέσουν πολύ, ούτε θα είναι τόσο σημαντικές. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, η γοητεία και το σεξαπίλ σας τραβάνε όλα τα βλέμματα σήμερα.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα στη σχέση σας ήταν αρκετά τεταμένα το τελευταίο διάστημα, αλλά τώρα μπαίνετε σε μια νέα φάση, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μερικές όμορφες αναμνήσεις με τον/την αγαπημένο/η σας και να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε ότι ο/η τέλειος σύντροφος θα πέσει από τον ουρανό. Βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Τσιγγάνων 16-31/05 – Οι ερωτικές σχέσεις θα ισορροπήσουν!

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05  Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, καλό θα ήταν να αφήνετε τα προβλήματα της καθημερινότητας έξω από την πόρτα όταν περνάτε χρόνο με το άλλο σας μισό, διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να καταστρέψετε το καλό κλίμα στην σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδελφος σήμερα θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις του/της. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Σε τελική ανάλυση, τι έχετε να χάσετε;

Ζώδια Παρθένος

Οι εντάσεις και οι δυσκολίες έχουν γίνει πια καθημερινότητα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό οφείλεται κυρίως σε εσάς και στα λάθη που έχετε κάνει. Ίσως είπατε κάτι που δεν έπρεπε και πληγώσατε τον/την σύντροφό σας; Προσπαθήστε να κατευνάσετε τα πνεύματα και βάλτε τα δυνατά σας για να επανορθώσετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν θα είστε για πολύ. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα εξάψει το ενδιαφέρον σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05  Ζώδια Ζυγός

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, οι περιστάσεις δεν είναι καθόλου ικανοποιητικές στην καλύτερη περίπτωση, ανησυχητικές στην χειρότερη. Αλλά σήμερα όλα τα σύννεφα θα διαλυθούν ως δια μαγείας! Τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας βελτιώνονται κατά πολύ. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, θα πρέπει να αρχίσετε να βγαίνετε περισσότερο. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί ο έρωτας της ζωής σας βρίσκεται πολύ κοντά.

Ζώδια Σκορπιός

Οι συνθήκες είναι ιδανικές σήμερα για να κάνετε επιτέλους μια σοβαρή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Υπάρχουν θέματα που σας κρατούν πίσω και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τον έρωτά σας. Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα αρμονίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σύντομα θα μπορέσετε να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε και να χαλαρώσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα επιστρέψει στην ζωή σας με απρόβλεπτες συνέπειες.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι εξαιρετικά ευμετάβλητη τον τελευταίο καιρό και αυτό επηρεάζει τη σχέση σας. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας, διαφορετικά θα έχετε προβλήματα με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τελειώσετε με μια εκκρεμότητα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ανακούφιση.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας συμπεριφέρεται κάπως περίεργα τον τελευταίο καιρό και αυτό σας οδηγεί να κάνετε διάφορα σενάρια στο μυαλό σας. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση προκειμένου να καταλάβετε τι συμβαίνει, αντί να βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε υπομονή. Σύντομα θα δείτε την ερωτική σας ζωή να βελτιώνεται.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Τσιγγάνων 16-31/05 – Οι ερωτικές σχέσεις θα ισορροπήσουν!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Τον τελευταίο καιρό το άγχος της δουλειάς έχει μονοπωλήσει την προσοχή σας και αυτό έχει επιπτώσεις στη σχέση σας. Έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας, οπότε δεν είναι περίεργο που παραπονιέται. Προσπαθήστε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να αφιερώνετε αρκετό χρόνο στα αγαπημένα σας άτομα. Το σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Είστε τόσο σέξι σήμερα που δεν θα αφήσετε κανέναν ασυγκίνητο.

Ζώδια Ιχθύες

Συνειδητοποιείτε ότι τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή δεν είναι ιδανικά και αναρωτιέστε τι πήγε στραβά. Αισθάνεστε απογοητευμένοι. Έχετε ένα άτομο γεμάτο κατανόηση πλάι σας, οπότε προσπαθήστε να του/της πείτε πώς αισθάνεστε και να προσπαθήσετε να βρείτε μια λύση μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, ασχοληθείτε με πράγματα που σας χαλαρώνουν και σας ανεβάζουν την διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66