Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05 Τρίτη

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη αρνητική ενέργεια και εντάσεις. Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας για να μην ξεστομίσετε κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά στη σχέση σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα άτομο από το στενό σας περιβάλλον θα εκφράσει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Δώστε του μια ευκαιρία – δεν έχετε τίποτα να χάσετε!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σχέση σας πηγαίνει καλά και θα συνεχίσει να το κάνει, αρκεί να βρίσκετε πάντα χρόνο για τον/την σύντροφό σας και να μοιράζεστε ό,τι σας απασχολεί.

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μια αληθινή και ειλικρινή σχέση. Εάν είστε αδέσμευτοι, αποκρούστε τα ανούσια φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά και εστιάστε σε αυτά που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας.

Να θυμάστε: όσο πιο ψηλά στοχεύετε, τόσο περισσότερο θα πρέπει να προσπαθήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Διαπιστώνετε ότι η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή και εποικοδομητική όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Μπορείτε πλέον να ξεπεράσετε τα ενοχλητικά ζητήματα που βάζουν εμπόδια στην σχέση σας και να κάνετε νέα συναρπαστικά σχέδια με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην βουλιάζετε στην αυτολύπηση. Αντιθέτως, βάλτε τα δυνατά σας και κυνηγήστε αυτό που θέλετε με θάρρος και αποφασιστικότητα.

Ζώδια Καρκίνος

Για όσους βρίσκονται σε σχέση, η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τις συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας, καθώς μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι σε έντονες διαφωνίες. Κάντε ένα βήμα πίσω και υιοθετήστε μια πιο διπλωματική στάση. Και αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, έχετε διάθεση για φλερτ σήμερα και αυτό θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του ατόμου που σας αρέσει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 16-31/05 – Ερωτικές προβλέψεις-Επανασυνδέσεις!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας χρειάζεται επειγόντως διορθωτικά μέτρα και σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να αρχίσετε να βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Σε αυτό θα σας βοηθήσει η έντονα ερωτική ατμόσφαιρα που επικρατεί. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας να βρει τον/την τέλειο/α σύντροφο και απλά χαλαρώστε. Θα δείτε ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει χωρίς να χρειαστεί να αγχωθείτε.

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή υποφέρει από εντάσεις και διαφωνίες σήμερα. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν πρόκειται να διαρκέσει για πολύ, ειδικά αν καταφέρετε να είστε ευέλικτοι και διπλωματικοί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το κλειδί είναι να μην επικεντρώνεστε πάντα στα προβλήματά σας. Να έχετε πίστη ότι αυτό που αναζητάτε είναι κοντά και σύντομα θα σας φανερωθεί.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Γιατί δεν προγραμματίζετε μια ωραία έκπληξη για τον/την αγαπημένο/η σας; Αυτό θα είναι το τέλειο αντίδοτο στην ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε το δεσμό σας και να αναζωπυρώσετε τη φλόγα ανάμεσά σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε έξω – αναγκάστε τον εαυτό σας εάν πρέπει – για να συναναστραφείτε με κόσμο. Το πεπρωμένο θα φροντίσει τα υπόλοιπα.

Ζώδια Σκορπιός

Η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη εντάσεις, προβληματικές καταστάσεις και παθιασμένες διαφωνίες. Μην το παρακάνετε και μην πιέζετε την τύχη σας γιατί μόνο χειρότερα θα κάνετε τα πράγματα. Εάν παραμείνετε πιο ευέλικτοι και μάθετε να συμβιβάζεστε κάθε τόσο, θα καταφέρετε να αποφύγετε μελλοντικές διαφωνίες και να βρείτε λίγη γαλήνη. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να επανασυνδεθείτε με κάποιον/α από το παρελθόν σας. Αυτή τη φορά, φροντίστε να χειριστείτε σωστά την κατάσταση και να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος.

dream

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα πάνε αρκετά καλά στην σχέση σας. Ο/Η σύντροφός σας είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε, προσφέροντάς σας την υποστήριξη και την κατανόησή του/της. Ίσως ήρθε η ώρα να του/της δείξετε πόσο πολύ το εκτιμάτε, σχεδιάζοντας μια ωραία ρομαντική βραδιά για τους δυο σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην κάθεστε άλλο σπίτι με σταυρωμένα τα χέρια. Τίποτα δεν θα αλλάξει έτσι. Όχι μόνο δεν θα γνωρίσετε κανέναν/καμία αλλά θα καταρρακώσετε την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Σήμερα συνειδητοποιείτε ότι τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή δεν είναι ακριβώς όπως τα θέλετε. Έχετε την επιθυμία να μιλήσετε για αυτό με τον/την σύντροφό σας, ανοίγοντας τα χαρτιά σας, για να μπορέσετε να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Εάν δεν έχετε σχέση και έχετε κουραστεί να είστε μόνοι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγάλετε προς τα έξω τον πιο αισιόδοξο εαυτό σας. Μεταδώστε θετική ενέργεια στους γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι αυτό σας κάνει ακαταμάχητους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 16-31/05 – Ερωτικές προβλέψεις-Επανασυνδέσεις!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/05 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια θετική φάση. Στο χέρι σας είναι να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται. Φροντίστε να συζητάτε πάντα ό,τι σας απασχολεί με τον/την σύντροφό σας, ώστε να ξέρει ότι υπολογίζετε την γνώμη του/της. Αν είστε αδέσμευτοι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να αλλάξει αυτό είναι να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση. Τότε μπορείτε να εστιάσετε σε έναν στόχο.

Ζώδια Ιχθύες

Προσπαθήστε να προστατέψετε τον/την σύντροφό σας από τα άγχη της δουλειάς σας και μην φέρνετε τα προβλήματά σας στο σπίτι. Εστιάστε σε θέματα που σας ενδιαφέρουν και τους δύο και κάντε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αλλάξετε στάση και να γίνετε πιο προσιτοί. Όπως έχουν τα πράγματα, υπάρχουν πολλά άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν αλλά διστάζουν να κάνουν μια κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia