Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/06 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/06 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/06 Παρασκευή  Ζώδια Κριός .

Η σχέση σας είναι σε καλό σημείο και σήμερα θα απολαύσετε χαλαρές και όμορφες στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην ανησυχείτε – φαίνεται ότι σύντομα θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δεν τα πάτε και τόσο καλά στην ερωτική σας ζωή.

Καλοί οι συμβιβασμοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει διαρκώς να βάζετε στην άκρη τις επιθυμίες σας, γιατί συσσωρεύεται η πικρία και τελικά θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας τώρα για να αποφύγετε τις εντάσεις αργότερα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση θα φέρει φως και χρώμα στην ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/06 Παρασκευή  Ζώδια Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε απομακρυνθεί, καθώς συμβαίνουν πολλά στην ζωή σας και πασχίζετε να τα προλάβετε όλα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ζητήσετε τη συμβουλή και τη βοήθεια του/της. Η ανταπόκρισή του/της θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσο τυχεροί είστε που τον/την έχετε στην ζωή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να πάρετε όσα έχετε ονειρευτεί.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα πρέπει να προσέξετε πολύ τι λέτε στον/στην σύντροφό σας, γιατί είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και να βρεθείτε να πείτε πράγματα που θα μετανιώσετε, βλάπτοντας ανεπανόρθωτα την σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, βγείτε έξω και φίλους και διασκεδάστε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/06 Νέα ερωτικά λόγια -εξομολογήσεις – Αισθηματική ισορροπία

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Στη σχέση σας, καλό θα ήταν να είστε λιγότερο εγωιστές και να δίνετε περισσότερη προσοχή στον/στην σύντροφό σας. Μπορεί να μην το έχετε καταλάβει έτσι επικεντρωμένοι που είστε στα δικά σας, αλλά χρειάζεται απεγνωσμένα τη βοήθειά σας. Αφιερώστε του/της λοιπόν λίγο χρόνο και προσπαθήστε να τον/την βοηθήσετε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να μην σας πιάνει κατάθλιψη για την κατάστασή σας. Η θετική στάση κάνει θαύματα.

Ζώδια Παρθένος

Είστε πεπεισμένοι ότι κάνετε καλά που τα κρατάτε όλα μέσα σας και δεν μοιράζεστε τα συναισθήματά σας με τον/την αγαπημένο/η σας. Αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να χειριστείτε την κατάσταση. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να νιώσει αποκομμένος/η και να αρχίσει να κάνει περίεργα σενάρια με το μυαλό του/της. Διορθώστε αυτήν την κατάσταση αμέσως! Αποφασίστε από σήμερα κιόλας να αρχίσετε να μιλάτε ανοιχτά για όσα σας απασχολούν και να τα αντιμετωπίζετε μαζί σαν ομάδα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα είναι με το μέρος σας και σας βοηθούν να αλλάξετε την ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/06 Παρασκευή  Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να περάσετε μια ωραία μέρα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα. Τόσο γοητευτικοί είστε! Βγείτε λοιπόν έξω και απολαύστε την προσοχή.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα δεν πάνε καλά στη σχέση σας τον τελευταίο καιρό καθώς βιώνετε διαρκώς καβγάδες και εντάσεις. Αλλά η πρόβλεψη είναι καλή για σήμερα. Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα και αυτό θα σας επιτρέψει να πάρετε μερικές πρωτοβουλίες που θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Ο έρωτας της ζωής σας είναι κάπου εκεί έξω.

zodia-0988

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα στην σχέση σας είναι το λιγότερο μπερδεμένα. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας για το τι συμβαίνει ανάμεσά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, ώστε και οι δύο να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε. Θα είστε πολύ πιο ήρεμοι μετά από αυτό. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, βρείτε το θάρρος να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας σήμερα. Προσεγγίστε το άτομο που σας αρέσει και ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχει μεγάλη ένταση στην ερωτική σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Σας κυριεύει η ζήλια και η ανασφάλεια και το αποτέλεσμα είναι εντάσεις και καβγάδες. Καλό θα ήταν να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να στοχεύσετε σε μια ήρεμη συζήτηση για να ξεκαθαρίσετε τα θέματα που έχουν προκύψει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να κλείσετε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν και να ξεχάσετε όσα σας έχουν πληγώσει. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να προοδεύσετε στην ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/06 Νέα ερωτικά λόγια -εξομολογήσεις – Αισθηματική ισορροπία

zwdia – love

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/06 Παρασκευή  Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα στην ερωτική σας σχέση φαίνεται να πηγαίνουν αρκετά καλά. Δεν υπάρχουν προβλήματα στον ορίζοντα, οπότε χαλαρώστε και απολαύστε τις απλές χαρές με τον/την σύντροφό σας: ένα καλό φαγητό, μια βόλτα στην θάλασσα, λίγη καλή μουσική ή χαλάρωση στον καναπέ. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α που γνωρίζετε πρόκειται να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του/της.

Ζώδια Ιχθύες

Όλα φαίνονται ρόδινα στην ερωτική σας ζωή και θα πάνε ακόμη καλύτερα όταν αποφασίσετε να δώσετε στον σύντροφό σας το εκατό τοις εκατό της προσοχής σας και να βάλετε στόχο να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Αν αναζητάτε τον/την σύντροφο της ζωής σας μην περιμένετε από τους άλλους να σας βγάλουν από τη μοναξιά σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Κάντε ό,τι θεωρείτε κατάλληλο για να γνωρίσετε το άτομο που σας αρέσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00