Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/11 Τρίτη

sex-orgasmoi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 17/11 Τρίτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Το να είστε σε εγρήγορση, αποδίδει στην ερωτική σας ζωή. Μια ρομαντική ευκαιρία πέφτει στην αγκαλιά σας, χάρη στο ένστικτο και την ανεπιτήδευτη γοητεία σας.

Χαλαρώστε και απολαύστε την διαδρομή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Το προσωπικό σας στυλ μπορεί να απομακρύνει κάποια άτομα… Αλλά το ιδανικό ταίρι θα εκτιμήσει κάθε πλευρά σας. Σταματήστε να προσπαθείτε να είστε δημοφιλείς σε όλους. Μπορείτε να κάνετε καλύτερα πράγματα με τον χρόνο σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, η υπομονή φτιάχνει χαρακτήρα. Φροντίστε να το επαναλαμβάνετε συχνά στον εαυτό σας. Τα πράγματα θα συμβούν όπως πρέπει… Ο τρόπος μπορεί να είναι διαφορετικός από αυτόν που περιμένατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Μια χαλαρή συζήτηση μπορεί να οδηγήσει εσάς και το τελευταίο σας φλερτ σε αχαρτογράφητα νερά. Έχετε την τάση να φεύγετε αν κάποιος/α δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Σε αυτή την περίπτωση, κάντε λίγη υπομονή. Μπορεί να σας αρέσει το πώς θα καταλήξουν τα πράγματα.

Ζώδια Λέων

Η διπλωματία είναι ανεκτίμητο χάρισμα στις γνωριμίες… Αλλά δεν μπορείτε συνεχώς να αποφεύγετε να θίξετε ένα λεπτό ζήτημα. Ίσως είναι απαραίτητη μια αντιπαράθεση. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

Ζώδια Παρθένος

Θα μάθετε πιο γρήγορα αν προχωρήσετε με προσοχή. Σταματήστε να βιάζεστε στον έρωτα. Πρέπει να μάθετε από τις προηγούμενες εμπειρίες σας, να τις αξιολογήσετε. Πηγαίνετε με το δικό σας ρυθμό.

tarw-zwdia

Ζώδια Ζυγός

Η ερωτική σας ενέργεια είναι γοητευτική: Μπορείτε να πείσετε οποιονδήποτε να κάνει οτιδήποτε. Πιάστε κουβέντα, ακόμη και με ανθρώπους που συνήθως δεν θα πλησιάζατε. Ποιος ξέρει τι μπορεί να συμβεί.

Ζώδια Σκορπιός

Τα άστρα λένε ότι μπαίνετε σε μια περίοδο επιπόλαιας και χωρίς φραγμούς διασκέδαση. Μπορεί προς το παρόν να είστε περιορισμένοι λόγω της κατάστασης… Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να περνάτε καλά.

Ζώδια Τοξότης

Η δήθεν σεμνοτυφίες και οι ανόητες περηφάνιες, είναι εμπόδια για την ερωτική σας ζωή. Κατευνάστε τον εγωισμό σας καθώς επιδιώκετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Έχετε δει πόσες δυνατότητες έχετε με αυτό το άτομο. Μην χρονοτριβείτε άλλο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Πού θα ήσασταν χωρίς τους φίλους σας; Έχετε καταφέρει να επιβιώσετε από αποτυχημένα ραντεβού και σχέσεις, χάρη σε αυτούς. Ετοιμαστείτε για μια καλή συζήτηση. Μην μιλήσετε για σχέσεις και συντρόφους, επικεντρωθείτε στα νέα σας.

Ζώδια Υδροχόος

Τα αυθόρμητα είναι πάντα τα καλύτερα. Φυσικά, όταν έχουν τελειώσει όλα, μπαίνετε στον πειρασμό να πείτε ότι ξέρατε τι θα συμβεί. Αλλά ποιος μπορεί πραγματικά να τα ξέρει όλα στον έρωτα; Χαλαρώστε και απολαύστε αυτό που έχετε τώρα.

Ζώδια Ιχθύες

Και λοιπόν, ένα ραντεβού δεν πήγε όπως θα θέλατε. Υπήρχε πολύ καλό κλίμα αλλά καμία ερωτική χημεία. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έγινε τίποτα. Μπορεί να ξέρει κάποιον/α που θα ήταν τέλειος/α για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra