Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/01 Τρίτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/01 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/01Ζώδια Κριός .

Είστε γεμάτοι με συναισθήματα αβεβαιότητας και αυτό σας κάνει να παρασυρθείτε σε λάθος συμπεράσματα. Ωστόσο, αυτή η διάθεση δεν θα κρατήσει για πολύ και σύντομα τα πράγματα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα.

Γρήγορα θα αντιληφθείτε τι πραγματικά συμβαίνει και θα είστε σε θέση να σχεδιάσετε το μέλλον της σχέσης σας με αυτοπεποίθηση. Αν είστε αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από τις θετικές δονήσεις της μέρας και κάντε μερικές νέες ελπιδοφόρες γνωριμίες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σήμερα θα ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Είναι πιθανό να μην παίρνετε αυτό που περιμένατε από την τρέχουσα σχέση σας, και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε απογοήτευση.

Εάν αποφασίσετε να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για αυτό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πρόθυμος /η να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μάλλον φταίει η στάση που κρατάτε απέναντι στα άτομα που γνωρίζετε. Δοκιμάστε να είστε λιγότερο επικριτικό με όσους δείχνουν να ενδιαφέρονται για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/01 Ζώδια Δίδυμοι

Τα άστρα σήμερα ευνοούν ιδιαίτερα την ερωτική σας ζωή. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από τις ρομαντικές εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει για εσάς ο/η σύντροφός σας απόψε. Είτε πρόκειται για δείπνο υπό το φως των κεριών ή ποτά στο πιο δημοφιλές κοκτέιλ μπαρ, λίγος χρόνος μαζί θα κάνει πολύ καλό στην σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, η αυξημένη αυτοπεποίθηση σας θα προσελκύσει πολλούς θαυμαστές που δεν θα μπορούν να κρύψουν τα συναισθήματά τους για εσάς.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα θα βρεθείτε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας καθώς θα μιλήσετε για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε πολύ με τα προβλήματά σας και επικεντρωθείτε στη δημιουργία μιας ευχάριστης και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας. Εάν είστε αδέσμευτοι, επωφεληθείτε από την αυξημένη αυτοπεποίθησή σας και προσεγγίστε το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν  χαρτομαντεία 19-21/01 Μυστικά στην επιφάνεια – Λόγια μπερδεμένα

dream

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε ότι έχετε πέσει σε ρουτίνα στη σχέση σας. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές, και σήμερα οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκές για να ξεκινήσετε. Για αυτό, πάρτε χωρίς δισταγμό την κατάσταση στα χέρια σας και οδηγήστε τα πράγματα στην κατεύθυνση που θέλετε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες, συνάντηση νέων ανθρώπων, αλλά μένει να δούμε αν θα προκύψει κάτι πιο σημαντικό από αυτές.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα δεν ξεκινούν με τον καλύτερο τρόπο για την ερωτική σας ζωή σήμερα, αλλά ευτυχώς αυτή η αναστάτωση δεν θα διαρκέσει πολύ. Θα έχετε αρκετό χρόνο για να αφιερώσετε στον/στην σύντροφό σας αργότερα μέσα στη μέρα. Αν καταφέρετε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση θα μπορέσετε να επιλύσετε μαζί όσα προβλήματα σας απασχολούν. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε γιατί η ζωή σας θα αλλάξει. Το άτομο των ονείρων σας κάνει επιτέλους την εμφάνιση του.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/01 Ζώδια Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία σήμερα για να εκφράσετε την αγάπη σας προς τον/την σύντροφό σας. Επιλέξτε αυτήν την ημέρα για να το κάνετε και αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη. Δεν έχουν καμία θέση σε μια υγιή, στοργική σχέση, όπως η δική σας. Ξεχάστε λοιπόν τις αναστολές σας και ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά. Εάν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη τους δισταγμούς σας και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Πείτε του πώς αισθάνεστε και δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια σήμερα και αυτό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Απόψε θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε ένα αξέχαστο βράδυ μαζί. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά, η τύχη σας αλλάζει. Σήμερα θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής, πράγμα που θα σας κολακεύσει και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Όλα κυλούν ομαλά στη σχέση σας και μπορείτε να περιμένετε πολλές υπέροχες στιγμές για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μην αφήσετε την ευκαιρία να σας προσπεράσει. Κάντε την κίνησή σας προς το άτομο που σας εν ενδιαφέρει.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην σχέση σας σήμερα. Έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας; Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Είτε πρόκειται για μια συζήτηση με τον /την σύντροφό σας για το πού πάει η σχέση σας είτε για ένα ρομαντικό ταξίδι για δύο, η μέρα είναι ιδανική. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Σας αρέσει κάποιος /α; Ώρα να κάνετε την πρώτη κίνηση!

Διαβαστε επισης :  Λενορμαν  χαρτομαντεία 19-21/01 Μυστικά στην επιφάνεια – Λόγια μπερδεμένα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/01 Ζώδια Υδροχόος

Πρέπει να ρίξετε λίγο τις άμυνες σας και να μην είστε τόσο απόλυτοι και άκαμπτοι όταν πρόκειται για τη σχέση σας. Χαλαρώστε στην αγκαλιά του/της συντρόφου σας και απολαύστε υπέροχες ρομαντικές στιγμές μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, μια συναρπαστική συνάντηση μέσω του κοινωνικού σας κύκλου είναι βέβαιο ότι θα σας φτιάξει τη μέρα!

Ζώδια Ιχθύες

Η ειρήνη και η αρμονία φαίνεται να κυριαρχούν στη σχέση σας αυτή τη στιγμή. Όλα πάνε καλά και εσείς και ο/η σύντροφός σας φαίνεται να συμφωνείτε σε όλα. Αν είστε αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι το παρελθόν θα σας χτυπήσει την πόρτα σήμερα. Σκεφτείτε το καλά πριν ανοίξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera