Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/02 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/02 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/02 Ζώδια Κριός .

Καλά θα κάνετε να υιοθετήσετε μια πιο θετική στάση στην σχέση σας αντί να ασχολείστε με τις ανασφάλειες σας.

Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Αλλά να θυμάστε να διατηρήσετε τα στάνταρ σας υψηλά και αν κάποιος/α περάσει το τεστ, τότε δώστε του με κάθε τρόπο την ευκαιρία να γίνει μέρος της ζωής σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Αλλά η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα!

Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας για να αλλάξετε το κλίμα και να έρθετε πιο κοντά στον/στην σύντροφό σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην βουλιάζετε στην πλήξη σας. Βρείτε ένα νέο χόμπι, βγείτε από το σπίτι και γνωρίστε κόσμο. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες συναντήσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/02 Ζώδια Δίδυμοι

Στην ερωτική σας ζωή, είναι καιρός να αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και να σταματήσετε να τον φορτώνετε με παράπονα και γκρίνιες, μια προσέγγιση που έχει προκαλέσει φθορά στη σχέση σας. Βάλτε για λίγο τα προβλήματά σας στην άκρη και δείξτε την τρυφερότητα που κρύβετε μέσα σας. Αν είστε αδέσμευτοι, δεχτείτε τις προσκλήσεις φίλων για να βγείτε έξω. Θα δείτε πόσο γρήγορα θα φτιάξει η διάθεσή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα στην σχέση σας, που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με το άλλο σας μισό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε πολλών λογιών καινούργια άτομα. Αυτό θα σας βοηθήσει να σπάσετε την ρουτίνα, στην οποία έχετε πέσει τον τελευταίο καιρό.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla και οι απορίες των Εραστών θα λυθούν!

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η πίεση που σας ασκούν στην δουλειά σας έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αλληλεπίδρασή σας με τον/την σύντροφό σας, που εκδηλώνεται με αυξημένες εντάσεις και τσακωμούς. Εάν θέλετε τα πράγματα να βελτιωθούν, απαιτείται αλλαγή στάσης. Υιοθετήστε μια πιο ευέλικτη και θετική συμπεριφορά και σύντομα θα δείτε αποτελέσματα. Αν έχετε βαρεθεί να είστε μόνοι, μην απελπίζεστε! Μπορεί κάλλιστα να γνωρίσετε κάποιον/α πολύ ενδιαφέροντα/ενδιαφέρουσα σήμερα.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που ευχαριστούν εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα αναζωπυρώσει τη φλόγα μεταξύ σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδερφός σας θα προσπαθήσει να σας γνωρίσει καλύτερα. Χειριστείτε έξυπνα την κατάσταση για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/02 Ζώδια Ζυγός

Θα κληθείτε να χειριστείτε μια λεπτή κατάσταση στη σχέση σας σήμερα. Πρέπει να παραμείνετε ευέλικτοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις, ώστε να μπορέσετε να συνομιλήσετε με ώριμο και ειλικρινή τρόπο με τον/την σύντροφό σας και να μην παρασυρθείτε σε εντάσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να νιώθετε απογοήτευση και ανησυχία για αυτό. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε την κακή συνήθεια να κρατάτε μέσα σας τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να αλλάξετε αυτή τη συνήθεια. Όχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά, αλλά βλάπτει τόσο εσάς όσο και την σχέση σας. Συζητήστε τα θέματα που σας απασχολούν ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι συμβαίνει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Σκεφτείτε θετικά και σύντομα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Φροντίστε πάντα να συζητάτε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί με τον/την σύντροφό σας, ακόμα κι αν αυτό είναι μόνο μια μικρή ανησυχία. Αυτό θα διασφαλίσει ότι τα κανάλια επικοινωνίας παραμένουν ανοιχτά ανάμεσά σας. Αν είστε αδέσμευτοι, η ακαταμάχητη γοητεία σας τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω σας σήμερα.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σας ικανοποιούν στην ερωτική σας ζωή. Μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε ό,τι μπορείτε για να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο, που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε επισης : Χαρτομαντεία Sibylla και οι απορίες των Εραστών θα λυθούν!

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/02 Ζώδια Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να μιλήσετε ειλικρινά με τον/την σύντροφό σας. Η κατάσταση έχει περιπλακεί και πρέπει να μιλήσετε για αυτά τα θέματα. Θα βρείτε τις λύσεις που αναζητάτε αρκεί να παραμείνετε ήρεμοι και ανοιχτοί σε συζητήσεις. Αν έχετε βαρεθεί να είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη αλλαγή! Μια νέα συνάντηση που θα κάνετε σήμερα θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για μια βραδιά που θα θυμάστε με κάποιον/α ξεχωριστό/ή σήμερα! Αν είστε σε σχέση, αφήστε τα προβλήματά σας έξω από την πόρτα και απολαύστε τη ρομαντική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί σήμερα. Ξεχάστε τα πάντα και περάστε καλά. Αν είστε αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Πολύ σύντομα, όλα τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia