Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/03 Παρασκευή

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/03 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/03 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Μην ξεχνάτε πως ο τρόπος που εξελίσσεται η σχέση σας εξαρτάται κυρίως από εσάς, ιδιαίτερα από την ψυχική σας κατάσταση και τη συμπεριφορά σας.

Οπότε, διοχετεύστε όλη την θετική σας ενέργεια προς τον/την σύντροφό σας και σταματήστε να γκρινιάζετε. Οι αδέσμευτοι καλά θα κάνετε να επεκτείνετε τον κύκλο γνωριμιών σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλα κυλάνε ομαλά στην ερωτική σας ζωή.

Αυτή είναι η ευκαιρία σας να εξωτερικεύσετε τα πιο τρυφερά και ρομαντικά σας συναισθήματα στον/στην σύντροφό σας: μοιραστείτε τις βαθύτερες σκέψεις σας και περάστε μαζί ένα υπέροχο βράδυ.

Εάν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει μερικές ευχάριστες εκπλήξεις. Μέσα σε όλα θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ξαναβάλει στο ερωτικό παιχνίδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/03 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας πιέζεστε πολύ στη δουλειά αυτές τις μέρες και αυτό έχει δημιουργήσει ένα ψυχρό κλίμα μεταξύ σας και σας έχει απομακρύνει. Αναλάβετε άμεσα δράση για να διορθώσετε τα πράγματα. Τι θα λέγατε για ένα ρομαντικό δείπνο για δύο απόψε; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρίνετε τους ανθρώπους πολύ αυστηρά, απορρίπτοντας με μια ματιά πιθανούς ερωτικούς συντρόφους; Τα στάνταρ σας είναι πολύ υψηλά. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον/α γιατί οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί συχνά να είναι λανθασμένες.

Ζώδια Καρκίνος

Τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό πάνω από την σχέση σας διαλύονται σήμερα ως δια μαγείας και μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή με τον/την σύντροφό σας. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί μια ιδιαίτερα ρομαντική περίοδο, ιδανική για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά  μελλούμενα και Οικονομικά

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε αρκετά καλά και μπορείτε να φτιάξετε και την διάθεση του/της συντρόφου σας. Αυτό θα βελτιώσει το κλίμα στη σχέση σας και περάστε ένα υπέροχο βράδυ με το άλλο σας μισό. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, μην φοβάστε να δείξετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας. Σύντομα θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής!

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να εξαλείψετε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην προσωπική σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Αυτό θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τον χρόνο σας με τον/την σύντροφό σας χωρίς εντάσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση και να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα το μετανιώσετε!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/03 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα κυλούν ομαλά στην ερωτική σας ζωή. Με λίγη επιπλέον προσπάθεια από μέρους σας, η σχέση σας θα είναι σχεδόν ιδανική – ακριβώς αυτό που πάντα ονειρευόσασταν. Μπορεί ακόμη και να σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή, αν είστε ήδη παντρεμένοι, να πάτε στο επόμενο επίπεδο, προσπαθώντας για παράδειγμα να

αποκτήσετε μωρό. Και αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, τα άστρα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α σήμερα. Να είστε ανοιχτοί στις προτάσεις που έρχονται στο δρόμο σας.

Ζώδια Σκορπιός

Προσπαθήστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Σας χρειάζεται πραγματικά αυτή τη στιγμή. Και αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας τον/την τέλειο/α άντρα/γυναίκα να σας πέσει από τον ουρανό. Βγείτε εκεί έξω κάντε κάτι για να πλησιάσετε το όνειρό σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Κάντε σχέδια για να περάσετε μια όμορφη μέρα με τον/την σύντροφό σας. Μπορείτε να πάτε μια μεγάλη βόλτα στην φύση ή να σχεδιάσετε μια απόδραση από την πόλη. Ό,τι και να κάνετε, θα ανανεώσετε τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σέξι σας διάθεση σας κάνει περιζήτητους. Φλερτάρετε με την καρδιά σας και κάντε νέες γνωριμίες. Έχετε κάθε δυνατότητα να ξεκινήσετε μια νέα ερωτική περιπέτεια.

Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν στην ερωτική σας ζωή. Εστιάστε στο υπέροχο άτομο που έχετε δίπλα σας τώρα και σταματήσετε να αναρωτιέστε με ποιον/α άλλον/η θα μπορούσατε να ήσασταν. Αν αναζητάτε τον έρωτα, βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους απόψε. Θα σας φτιάξουν τη διάθεση και θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Sfigga 2 εβδομάδων – Αισθηματικά  μελλούμενα και Οικονομικά

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/03 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα στην σχέση σας. Αυτό μάλλον σας αγχώνει και σας απογοητεύει. Μην τρελαίνεστε! Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Αν μείνετε ήρεμοι και συζητήσετε ανοιχτά ό,τι σας απασχολεί με τον/την σύντροφό σας, θα καταφέρετε να φτάσετε στην ουσία του ζητήματος και να αποκαταστήσετε την αγάπη και την εμπιστοσύνη μεταξύ σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι η μέρα για να δραστηριοποιηθείτε. Φορέστε τα καλά σας, βγείτε έξω και κυνηγήστε αυτό που θέλετε. Σας αξίζουν μόνο τα καλύτερα!

Ζώδια Ιχθύες

Η αυξημένη σας λίμπιντο και η οργιώδης φαντασία σας σας οδηγούν σε νέες ρομαντικές περιπέτειες με τον/την σύντροφό σας. Και αν είστε αδέσμευτοι, χωρίς παρέα στο κρεβάτι σας τις νύχτες, μην ανησυχείτε. Σύντομα θα συναντήσετε τον έρωτα των ονείρων σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66