Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/03 Τετάρτη

4039299_200802019000_2

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/03 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Τον τελευταίο καιρό η ζωή σας είναι ένα χάος. Και ξαφνικά εμφανίζεται κάποιο άτομο για να την κάνει καλύτερη.

Ποιος είναι αυτός ο ιππότης με την αστραφτερή πανοπλία; Έχετε το νου σας… Σύντομα θα ξανακάνει την εμφάνισή του.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα έχουν επιτέλους αρχίσει να ηρεμούν – αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει σταματήσει ο αγώνας. Το πιθανότερο είναι ότι σε λίγες μέρες οι ρυθμοί θα γίνουν πάλι πιο γρήγοροι. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να πάρετε μια ανάσα. Επίκειται μια αλλαγή στη ζωή σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Επιδιώξτε να συμμετέχετε σε ένα μακροπρόθεσμο επαγγελματικό σχέδιο, έστω και από το σπίτι. Θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας. Εκτός αυτού, θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα επεκτείνει τις δεξιότητές σας. Εξάλλου, τώρα έχετε ανάγκη από έναν αντιπερισπασμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Και εκεί που νομίζατε ότι όλα έχουν χαθεί, προκύπτει κάτι αναπάντεχο και σας ξαναβάζει στο παιχνίδι. Μπορεί να πρόκειται για κάποιον εχθρό ή ανταγωνιστή σας. Μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε αυτό το πρόσωπο για την συνδρομή του. Η σχέση μεταξύ σας θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Ζώδια Λέων

Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή το μυστικό σας όπλο. Ξέρετε, αυτό το ιδιαίτερο ταλέντο ή δεξιότητα που φυλάτε για ειδικές περιπτώσεις. Θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο τώρα. Είστε το μοναδικό άτομο που μπορεί να επιλύσει μια περίπλοκη κατάσταση.

Ζώδια Παρθένος

Η ζωή σας πηγαίνει πολύ καλά. Δεν θέλετε να τα χαλάσετε όλα, αποφεύγοντας μερικές βασικές υποχρεώσεις. Διπλοτσεκάρετε το πρόγραμμά σας και ρίξτε μια ματιά στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει να πληρώσετε σημαντικούς λογαριασμούς. Κρατήστε όλα τα απαραίτητα έντυπα μαζί, για να μην τα χάνετε.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα αφιερώστε μερικά λεπτά για να διαβάσετε προσεκτικά τα νέα. Όταν η κουβέντα έρθει σε βασικά θέματα της επικαιρότητας, καλό θα είναι να είστε διαβασμένοι. Η ευφράδειά σας θα εντυπωσιάσει το τελευταίο σας φλερτ.

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα όλα έχουν να κάνουν με τον αγγελιαφόρο και όχι με το μήνυμα. Αν φτάσει στα αυτιά σας ένα ζουμερό κουτσομπολιό, εξετάστε την πηγή. Υπάρχει το ενδεχόμενο να βγουν στην επιφάνεια μακροχρόνιες αντιπαλότητες. Καλό θα ήταν να μην βρεθείτε στη μέση.

Ζώδια Τοξότης

Όσο και να μην σας αρέσει, οι άλλοι τείνουν να ωραιοποιούν τα πράγματα για να σας πάρουν με το μέρος τους. Σήμερα δώστε προσοχή σε κομπλιμέντα που θα προέλθουν από απρόσμενες πηγές. Υπάρχει περίπτωση αυτό το άτομο να σας προσφέρει κλάδο ελαίας. Το πιθανότερο όμως, είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο χρόνος είναι περιορισμένος. Το ίδιο και τα συναισθήματα. Μην υπερβάλλετε εαυτόν. Τώρα θα πρέπει να επικεντρωθείτε στις πιο στενές σχέσεις στη ζωή σας. Στους ανθρώπους που θα σταθούν πλάι σας ό,τι και να γίνει. Αργότερα θα έχετε άπλετο χρόνο για να κάνετε νέες γνωριμίες.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Μήπως είστε ευάλωτοι στις προσπάθειες χειραγώγησης; Μήπως κάποιος προσπαθεί να σας κάνει να νιώσετε τύψεις για κάτι; Είστε εύκολος στόχος για κάποιον που θέλει να σας εκμεταλλευτεί. Πείτε όχι. Μην χάψετε τα λόγια του. Έχετε ήδη αρκετά δικά σας πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσετε. Επικεντρωθείτε σε αυτά.

Ζώδια Ιχθύες

Πρόκειται να γνωρίσετε τον επόμενο καλύτερό σας φίλο. Μόνο που δεν το ξέρετε ακόμη. Και μάλλον δεν θα γίνει με τον παραδοσιακό τρόπο, δεδομένων των συνθηκών. Μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό ή να μείνει σε πλατωνικό επίπεδο. Θα το ανακαλύψετε, όταν οι συνθήκες σας επιτρέψουν να συναντηθείτε από κοντά.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22