Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/04 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/04 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/04 Δευτέρα Ζώδια Κριός .

Προσπαθήστε να αναζωπυρώσετε την σπίθα στην ερωτική σας ζωή και αφήστε το άγχος της καθημερινότητας έξω από την σχέση σας. Κάντε μια έκπληξη στον/στην σύντροφό σας και θα διαπιστώσετε ότι θα σας ανταποδώσει τη χειρονομία!

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε νέους φίλους και να διευρύνετε το κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό θα βελτιώσει την διάθεσή σας και θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να βρείτε τον/την επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα κυλούν ομαλά στην ερωτική σας ζωή. Φυσικά, υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης. Μην είστε πεισματάρηδες και απόλυτοι στις απόψεις σας.

Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι, δείξτε διπλωματικότητα και θα καταφέρετε να κρατήσετε μακριά εντάσεις και συγκρούσεις.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να κάνετε την κίνηση σας και να επιδιώξετε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/04 Δευτέρα Ζώδια Δίδυμοι

Καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Εστιάστε στα σημαντικά και μην αφήνετε τις ανούσιες λεπτομέρειες να καταστρέψουν το κλίμα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε κάποιο/α καινούργιο άτομο που σας ταιριάζει γάντι.

Ζώδια Καρκίνος

Προσπαθήστε να αποφύγετε οποιαδήποτε συζήτηση που θα μπορούσε να οδηγήσει σε εντάσεις και λογομαχίες με τον/την αγαπημένο/η σας. Αντ’ αυτού, στοχεύστε σε ένα ωραίο, χαλαρό βράδυ, αφήνοντας έξω από την πόρτα τα προβλήματα της δουλειάς σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Αποδεχτείτε προσκλήσεις για έξοδο σήμερα! Έχετε μια ευκαιρία να βρείτε ακριβώς αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αυτή είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας και να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος, που μπορεί να σας έχουν απομακρύνει από τον/την σύντροφό σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και οργανώστε μια ρομαντική έξοδο με το άλλο σας μισό. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας πολύ σύντομα! Μήπως έχει κλέψει κάποιος την καρδιά σας; Αυτό το άτομο θα βρει το θάρρος να ανοίξει τα χαρτιά του και να εκφράσει την αγάπη του για εσάς. Ναι, τα συναισθήματα είναι αμοιβαία.

Ζώδια Παρθένος

Στην προσωπική σας ζωή, καλό θα ήταν να επιλύσετε ορισμένα ζητήματα που εμποδίζουν τη σχέση σας να πάει στο επόμενο επίπεδο. Εάν καταφέρετε να το κάνετε αυτό, θα διαπιστώσετε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα έρθετε πιο κοντά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η γοητεία και το σεξαπίλ σας μπορεί κάλλιστα να προσελκύσουν μερικούς/μερικές ενδιαφέροντες/ενδιαφέρουσες θαυμαστές/θαυμάστριες προς το μέρος σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/04 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Ήρθε η ώρα να καθίσετε μαζί με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Και αν υπάρχουν προβλήματα που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας, θα μπορέσετε εύκολα να τα επιλύσετε. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Είναι καιρός να νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Μόλις καταφέρετε να νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, το κατάλληλο άτομο δεν θα αργήσει να έρθει.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην ερωτική σας ζωή. Ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε να γίνετε λίγο πιο δεκτικοί προς τους άλλους και χαλαροί με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απολαύστε τις ξέγνοιαστες μέρες σας. Αυτός/ή που αναζητάτε δεν θα αργήσει να έρθει.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Σας περιμένει μια υπέροχη βραδιά με τον/την σύντροφό σας απόψε, αρκεί να αφήσετε όλα τα προβλήματα της δουλειάς σας έξω από την πόρτα. Μην αφήνετε οτιδήποτε μπορεί να συμβαίνει σε άλλους τομείς της ζωής σας να δηλητηριάσει τη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, δείξτε τον αισθησιασμό που κρύβετε μέσα σας, καθώς αυτό θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα ανεβάσει το ηθικό σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Καλύτερα να αποφύγετε να θίξετε δύσκολα θέματα με το άλλο σας μισό σήμερα. Μην αναλύετε θέματα που ξέρετε ότι θα σας εκνευρίσουν. Επικεντρωθείτε σε ευχάριστα πράγματα και θα περάσετε μια υπέροχη μέρα μαζί. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην αγχώνεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  17-19/04 Ισχυρές δεσμεύσεις – Λόγια που ενοχλούν

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/04 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Η διάθεσή σας αρχίζει να ανεβαίνει σήμερα και μπορείτε επιτέλους να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος. Αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στην σχέση σας και έχετε πολύ καλές πιθανότητες να περάσετε ένα όμορφο βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μήπως ήρθε η ώρα να δώσετε στους άλλους μια ευκαιρία; Οι άνθρωποι γύρω σας κάνουν μια προσπάθεια να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν καλύτερα, αλλά εσείς έχετε την τάση να απορρίπτετε τους περισσότερους πριν καν προσπαθήσουν να σας μιλήσουν.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα κληθείτε να ξεπεράσετε ορισμένα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σας εδώ και καιρό και να δημιουργήσετε μια ρομαντική, ερωτική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εκφράστε τον αισθησιασμό σας και θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ! Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή για να κάνετε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66