Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/04 Σάββατο

flirt-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/04 Σάββατο

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Σήμερα τηλεφωνήστε σε κάποιον αστείο φίλο σας ή κάντε κάτι καινούργιο. Πότε ήταν η τελευταία φορά που τραγουδήσατε καραόκε;

Κάντε έναν διαδικτυακό διαγωνισμό με τους φίλους σας. Σήμερα είστε ανοιχτοί σε πολλά πράγματα. Έχετε πολύ καλή ψυχολογία και γεμάτη καρδιά.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είναι μια καλή μέρα για να τσεκάρετε υποψήφια φλερτ στα κοινωνικά δίκτυα. Όταν έρθει όμως η ώρα να κάνετε την επόμενη κίνηση, να είστε προσεκτικοί. Μια αστεία ερώτηση θα έχει καλύτερα αποτελέσματα από μια ακραία πρόταση.

Ζώδια Δίδυμοι

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο ζητάει την άποψή σας για τα ερωτικά του. Σκεφτείτε ότι η άποψή σας θα είναι εκ των πραγμάτων ελλιπής. Προσπαθήστε αρχικά να δείτε την κατάσταση από τη δική του οπτική. Ζητήστε του να σας εξηγήσει την άποψή του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα επικρατεί μεγάλη κινητικότητα γύρω σας. Αν είστε έξυπνοι θα βρείτε λίγο χώρο και χρόνο για να μείνετε μόνοι και να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. Ακόμη και μια-δυο ώρες θα κάνουν τη διαφορά.

Ζώδια Λέων

Σήμερα βγείτε από τη ρουτίνα σας και ρίξτε μια ματιά στην ερωτική σας ζωή. Τα άστρα λένε ότι πολλά υποσχόμενα πράγματα και άτομα θα έρθουν στη ζωή σας τις προσεχείς ημέρες. Θα πρέπει, όμως, να είστε εκεί για να τα ζήσετε. Σκεφτείτε -και πράξτε- με διαφορετικό τρόπο από ότι κάνατε μέχρι τώρα.

Ζώδια Παρθένος

Οι υποχρεώσεις προς την οικογένεια και τους φίλους σας έχουν προτεραιότητα τώρα και είναι λογικό. Το να κρατήσετε τις κοντινές σας σχέσεις υγιείς και αρμονικές είναι πολύ σημαντικό, ειδικά αυτή την περίοδο. Νιώστε και μοιράστε αγάπη.

prodosia

Ζώδια Ζυγός

Προσπαθείτε να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά πριν αποφασίσετε να στείλετε μήνυμα σε κάποιο υποψήφιο φλερτ. Τα άστρα σας προτρέπουν να το κάνετε. Θα έχετε μεγάλη ανταπόκριση τώρα.

Ζώδια Σκορπιός

Άντε, τι περιμένετε; Στείλτε αυτό το μήνυμα σε αυτόν/αυτήν τον/την κούκλο/α. Γιατί όχι; Αλλά φροντίστε να ακολουθήσετε το ένστικτο σας για να αποκρυπτογραφήσετε την απάντησή του/της. Αν διαισθάνεστε ότι δεν ταιριάζετε, δεν υπάρχει λόγος να προχωρήσετε παρακάτω.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με τους ανθρώπους γύρω σας. Τα άστρα λένε ότι είστε γενναιόδωροι. Αισθανθείτε όλη αυτή την αγάπη να επιστρέφεται σε εσάς. Τα πάντα στη ζωή είναι αλληλένδετα. Αυτό την κάνει και τόσο υπέροχη.

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν είναι ότι έχετε μη ρεαλιστική άποψη για τα πράγματα. Απλά ίσως τα βλέπετε μέσα από παραμορφωτικούς φακούς. Κάποιο άτομο σας φαίνεται χαριτωμένο. Να ξέρετε όμως ότι η αντίληψή σας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Είστε έτοιμοι για μια αποκάλυψη στην ερωτική σας ζωή; Δεν είναι καιρός τώρα για να κάθεστε μόνοι και να αναλογίζεστε την συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι, όμως, ώρα να αρχίσετε να φλερτάρετε με όποιον/α σας γυαλίσει.

Ζώδια Ιχθύες

Τα λόγια σας -γραπτά η προφορικά- έχουν μεγάλο αντίκτυπο τώρα. Και δεν έχει να κάνει με την ένταση που θα χρησιμοποιήσετε. Με χαμηλούς τόνους θα επιτύχετε περισσότερα. Επίσης, όσο λιγότερα λέτε (αρκεί να είναι έξυπνα και αστεία) τόσο το καλύτερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia