Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Τετάρτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Τα πράγματα στη σχέση σας αλλάζουν προς το καλύτερο. Νιώθετε πιο κοντά από ποτέ με τον/την αγαπημένο/η σας και μπορείτε να συζητήσετε οτιδήποτε σας προβληματίζει. Αυτό που έχετε μαζί γίνεται όλο και πιο ισχυρό και αληθινό.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και συναναστραφείτε με κόσμο! Μια τυχαία συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Σε γενικές γραμμές, η πρόβλεψη είναι καλή για την ερωτική σας ζωή σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν μια-δυο στιγμές έντασης, αλλά δεν θα διαρκέσουν πολύ, ούτε θα είναι τόσο σημαντικές.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάποιος/α συνάδελφος σήμερα θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις του/της.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να τον/την γνωρίσετε καλύτερα. Σε τελική ανάλυση, τι έχετε να χάσετε;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Τετάρτη Ζώδια Δίδυμοι

Εάν είστε σε σχέση, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε τη στάση σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας και να λύσετε τα προβλήματά σας με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο. Αν, από την άλλη, είστε αδέσμευτοι, τώρα είναι η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας για το τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε. Οπλισμένοι με αυτή τη γνώση, θα είστε σε θέση να επιδιώξετε τους στόχους σας.

Ζώδια Καρκίνος

Οι εντάσεις και οι δυσκολίες έχουν γίνει πια καθημερινότητα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό οφείλεται κυρίως σε εσάς και στα λάθη που έχετε κάνει. Ίσως είπατε κάτι που δεν έπρεπε και πληγώσατε τον/την σύντροφό σας; Προσπαθήστε να κατευνάσετε τα πνεύματα και βάλτε τα δυνατά σας για να επανορθώσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε ότι ο/η τέλειος σύντροφος θα πέσει από τον ουρανό. Βγείτε εκεί έξω και διεκδικήστε αυτό που θέλετε.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 18-20/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Όσον αφορά τη σχέση σας, η σημερινή μέρα πρέπει να είναι άκρως εποικοδομητική. Θα μπορέσετε να ρίξετε φως σε κάποια πράγματα που σας προβλημάτιζαν μέχρι πρότινος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα πρόκειται να κάνετε μια σειρά από νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι οποίες θα δώσουν την απαραίτητη τόνωση στην αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Παρθένος

‘Έχετε ανάγκη από περισσότερη γαλήνη και αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε πραγματικά υπέροχα με τον/την σύντροφό σας. Απλά φροντίστε να μην χαλάσετε αυτές τις ρομαντικές στιγμές με τα προβλήματα της δουλειάς σας. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, θα πρέπει να αρχίσετε να βγαίνετε περισσότερο. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί ο έρωτας της ζωής σας βρίσκεται πολύ κοντά.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Η σχέση σας χρειάζεται περισσότερο χρόνο και προσοχή από την πλευρά σας, αν θέλετε τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Σήμερα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Ό,τι κι αν είναι αυτό που σας προβληματίζει, συζητήστε το με τον/την σύντροφό σας. Δεν σας βοηθάει σε τίποτα να κρατάτε μέσα σας τα πάντα. Αν είστε αδέσμευτοι, δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να αναθεωρήσετε τη στάση σας; Αποφασίστε να δίνετε τον χρόνο σας μόνο σε εκείνους τους ανθρώπους που αξίζουν να είναι δίπλα σας.

Ζώδια Σκορπιός

Φαίνεται ότι υπάρχει μια αυξανόμενη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας αυτές τις μέρες. Αποφεύγετε να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση σχετικά με το γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό, πράγμα που κάνει τον/την σύντροφό σας να αισθάνεται ακόμα πιο ανασφαλής. Το αποτέλεσμα είναι ότι η κατάσταση παραμένει άλυτη. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση για όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Αυτό θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση. Εάν είστε αδέσμευτοι, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα επιστρέψει στην ζωή σας με απρόβλεπτες συνέπειες.

dream

Ζώδια Τοξότης

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας σήμερα, βοηθώντας σας να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με τον/την σύντροφό σας, γεμάτη αγάπη και ρομαντισμό. Γιατί να μην σχεδιάσετε κάτι μαζί που θα σας ευχαριστήσει και τους δύο και θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα καθημερινά σας προβλήματα; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελό σας και βγείτε έξω απόψε. Έχετε κάθε ευκαιρία να βρείτε αυτό που ψάχνετε!

Ζώδια Αιγόκερως

Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι μπλοκαρισμένα σήμερα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κρατήσετε τις αποστάσεις σας και να μην υψώνετε τη φωνή σας, διαφορετικά μπορεί να πείτε πράγματα που αργότερα μετανιώνετε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να τελειώσετε με μια εκκρεμότητα που θα σας κάνει να αισθανθείτε ανακούφιση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 18-20/05 – Της Καρδιάς το γραμμένο .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Η ερωτική σας ζωή βελτιώνεται κάθε μέρα που περνάει και αυτό οφείλεται στις δικές σας προσπάθειες. Η τρυφερότητα και η προσπάθειά σας να επενδύσετε χρόνο και ενέργεια στη σχέση σας επιτέλους αποδίδουν. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Είστε τόσο σέξι σήμερα που δεν θα αφήσετε κανέναν ασυγκίνητο.

Ζώδια Ιχθύες

Η ανεβασμένη σας διάθεση προμηνύει μόνο ευχάριστα πράγματα για την ερωτική σας ζωή. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να απολαύσετε δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά με τον/την σύντροφο σας. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας! Να είστε έτοιμοι για όλα τα καλά πράγματα που πρόκειται να έρθουν σύντομα στη ζωή σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia