Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Τρίτη

dieleyseis-opseis-aprilioy

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Ζώδια Κριός .

Όσοι από εσάς είστε σε σχέση, ήρθε η ώρα να ξεχάσετε την καθημερινή ρουτίνα και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το άλλο σας μισό.

Εάν είστε αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση από έναν φίλο. Αποδεχτείτε την. Ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να σας οδηγήσει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η ειρήνη και η αρμονία κυριαρχούν και στην ερωτική σας ζωή και δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά θυμηθείτε: τίποτα δεν θα αλλάξει όσο κάθεστε στο σπίτι σας κατηγορώντας την τύχη σας.

Βγείτε έξω με φίλους και η διάθεσή σας θα βελτιωθεί! Για να μην αναφέρουμε όλα τα νέα και υπέροχα άτομα που θα γνωρίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Ζώδια Δίδυμοι

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την σχέση σας! Αναζωπυρώνεται η φλόγα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και αισθάνεστε χαρούμενοι απολαμβάνοντας τον έρωτα που μοιράζεστε. Εάν αγωνίζεστε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Σηκωθείτε από τον καναπέ και διεκδικήστε όσα θέλετε.

Ζώδια Καρκίνος

Το έντονο πάθος και σεξαπίλ σας αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη για τον/την σύντροφό σας. Προς μεγάλη σας χαρά, θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο, πράγμα που θα δημιουργήσει μια υπέροχη ερωτική ατμόσφαιρα που σας θυμίζει τις πρώτες μέρες της σχέσης σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η σημερινή μέρα ευνοεί τον έρωτα, για αυτό εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο και βγείτε εκεί έξω. Ίσως βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/05 – Άφιξη νέου έρωτα – ισχυρογνωμοσύνη άντρα

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να σταματήσετε να φαντάζεστε διαρκώς το χειρότερο. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια απροσδόκητη ερωτική εξομολόγηση αγάπης από κάποιον/α που γνωρίζετε θα σας εκπλήξει. Θα ήταν καλό για εσάς να του/της δώσετε μια ευκαιρία, καθώς μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι υπέροχο.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή και αυτό σας δίνει χαρά και ανακούφιση. Είναι καιρός να κάνετε σχέδια για το μέλλον της σχέσης σας και να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα ευνοούν τις νέες γνωριμίες σήμερα.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/05 Ζώδια Ζυγός

Η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη με εντάσεις αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσετε αυτήν την ενοχλητική περίοδο στην ερωτική σας ζωή. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ημέρα. Τα άστρα σας χαμογελούν.

Ζώδια Σκορπιός

Η σχέση σας έχει πέσει θύμα μιας μάλλον βαρετής και κουραστικής καθημερινότητας και αισθάνεστε πραγματικά την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές για να μπορέσετε να την ανανεώσετε. Πάρτε την πρωτοβουλία και ξεκινήστε. Γιατί δεν οργανώνετε ένα ρομαντικό δείπνο ή μια μίνι απόδραση για το Σαββατοκύριακο; Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αλλάξτε τη στάση σας. Πρέπει να γίνετε πιο προσιτοί εάν θέλετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα είναι αρκετά τεταμένα στη σχέση σας, αλλά μην αφήσετε κάτι τέτοιο να σας ρίξει την διάθεση. Αντί να παίρνετε αποφάσεις μόνοι σας, συζητήστε το με τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πείτε ναι σε μια πρόσκληση για έξοδο σήμερα! Αυτή η πρόσκληση πιθανότατα θα γίνει από έναν/μία συνάδελφο και σύντομα θα δείτε ότι τα πράγματα μεταξύ σας θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή πάνε συνεχώς προς το καλύτερο. Όλη η αγάπη, η τρυφερότητα και η επιθυμία που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον βγαίνει επιτέλους στην επιφάνεια. Αυτό ενισχύει τον δεσμό σας και θέτει την σχέση σας σε πιο στέρεες βάσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Συνεχίστε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό και μην ανησυχείτε για αυτό. Σύντομα θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/05 – Άφιξη νέου έρωτα – ισχυρογνωμοσύνη άντρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Υδροχόος

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να περάσετε λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας και να οργανώσετε κοινές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια φλερτ και επικεντρώστε όλες σας τις προσπάθειες για να δημιουργήσετε το είδος της ερωτικής σχέσης που επιθυμείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα κάνετε κάποιες απαραίτητες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Καλό θα ήταν να ξέρετε πού στέκεστε, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε αναλόγως. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας για να βρείτε έναν/μία σύντροφο και αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia