Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/08 Σάββατο

astrologia-171014-synodos-ermi-afroditi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/08 Σάββατο

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Τον άνθρωπο σας, τον απασχολεί έντονα κάποιο ζήτημα του οικονομικό που είναι και η βασική αιτία και μόνιμο πρόβλημα, που σας κόβει την πορεία σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-taro-45

Ταύρος

Αν ξέρετε τον τρόπο για να κλείσετε μόνιμα τις πόρτες στο παρελθόν σας, τότε απλά ενεργοποιήστε τον. Θα ελευθερωθείτε εν τέλει και θα συνεχίσετε την πορεία σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Δίδυμοι

Υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, ένας δισταγμός για το αν πρέπει να επανασυνδεθείτε με τον σύντροφο σας, ή απλά να προχωρήσετε την ζωή σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Καρκίνος

Είσαστε μέσα σε έναν παράλληλο δρόμο με μια ακόμη ερωτική σχέση, που σας κάνει και έχετε μπλέξει τα πάντα. Προσοχή στις αποκαλύψεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Λέων

Οι δεύτερες ευκαιρίες, δεν θα δοθούν ακόμη! Υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα του συντρόφου σας, που έχουν προτεραιότητα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Παρθένος

Η καριέρα σας, έχει αυτή την εποχή την απόλυτη άνοδο και τα οικονομικά θα σας ενισχύσουν σε όλους αυτούς τους σκοπούς που έχετε βάλει.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/08 Σάββατο

Ζυγός

Αν έχετε βρει τον άνθρωπο των ονείρων σας, μην κάνετε κάποιο λάθος πάλι και βρεθείτε για ακόμη μια φορά με την πλάτη στον τοίχο.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia - love

Σκορπιός

Μετράτε τις ημέρες ανάποδα, για να συναντήσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Τώρα είναι και το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Δεν είστε αδελφάκια με τον άνθρωπο σας! Έχετε χάσει την ένταση και την ουσία της σχέσης σας, και πρέπει σίγουρα να την ξαναβρείτε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Αιγόκερως

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες άστοχες στιγμές με τον άνθρωπο σας, αλλά κάτω από την εύνοια των άστρων τώρα, όλα μπορούν να επανέλθουν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

tarw-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/08 Σάββατο

Υδροχόος

Δεν έχετε λόγια για να περιγράψετε αυτό που σας συμβαίνει. Έρωτες από το παρελθόν, καινούργιες γνωριμίες και άφθονα φλερτ.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Ιχθείς

Οι τρέχουσες σας επιδιώξεις είναι να βρείτε τον τρόπο να διώξετε μέσα από την σχέση σας, τα άτομα που σας προκαλούν προβλήματα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.