Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/11 Δευτέρα

erwtikes-provlepsis-tetarti-30-4

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/11 Δευτέρα

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η τεχνολογία μπορεί να σας διευκολύνει πολύ με τα καθημερινά σας καθήκοντα.
Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να μην τη χρησιμοποιείτε ως υποκατάστατο της διαπροσωπικής επικοινωνίας με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Κλείστε τον υπολογιστή και κάντε το επόμενο βήμα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Ζώδια Ταύρος

Αν η ζωή είναι μια σκηνή γιατί επιμένετε να είστε ο υπεύθυνος για τα κοστούμια αντί να αναλάβετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο; Σήμερα αποστασιοποιηθείτε από τον συνηθισμένο σας χαρακτήρα και γράψτε ένα σενάριο για τον εαυτό σας που θα αξίζει βραβείο. Βεβαιωθείτε ότι θα συμπεριλάβετε και μια καυτή ερωτική σκηνή.

Ζώδια Δίδυμοι

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, το να σκέφτεστε πάρα πολύ το μέλλον είναι ένας σίγουρος τρόπος για να τη σαμποτάρετε. Το να έχετε στο μυαλό σας ένα σχέδιο δράσης είναι ένα πράγμα αλλά το να προσπαθείτε να κατευθύνετε τη μοίρα είναι κάτι άλλο και δεν θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε βαρεθεί την καθημερινή σας ρουτίνα; Κάντε κάτι έξαλλο, κάτι εντελώς έξω από τον χαρακτήρα σας. Ζητήστε από ένα καινούργιο άτομο να βγείτε ραντεβού χωρίς να το υπεραναλύετε. Ή αν σας φαίνεται λιγότερο παράτολμο, πηγαίνετε για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε ότι δεν θα βρείτε ποτέ την αδερφή-ψυχή σας ανάμεσα σε τόσους βλάκες; Ζητήστε από τους ανθρώπους που σας ξέρουν καλύτερα να σας κάνουν προξενιό. Οι φίλοι σας ποτέ δεν θα σας κανόνιζαν ένα κακό ραντεβού.

Ζώδια Παρθένος

Μήπως οι μικρές λεπτομέρειες μετράνε για εσάς περισσότερο από την ευρύτερη εικόνα; Αν έχετε εμμονή με τα μικροπράγματα μπορεί να σας διαφεύγει το γενικό πλάνο. Ο έρωτας δεν είναι επιστήμη.

Ζώδια Ζυγός

Σήμερα είναι εύκολο για εσάς να κάνετε νέες γνωριμίες. Γοητεύστε τους ανθρώπους που γνωρίζετε πιάνοντάς τους την κουβέντα και ανακαλύψτε με τι παθιάζονται. Οι άλλοι σας βρίσκουν προσιτούς και συναρπαστικούς.

Ζώδια Σκορπιός

Μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και την επόμενη ερωτική σας σχέση. Θα πρέπει να πάρετε στα σοβαρά αυτό το ζήτημα διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε μόνοι.

Ζώδια Τοξότης

Τις τελευταίες μέρες ανησυχείτε διαρκώς. Αντί να αγχώνεστε για πράγματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, κρατήστε το μυαλό σας απασχολημένο με τη δουλειά σας και με τα χόμπι σας. Ένας δραστήριος τρόπος ζωής δεν θα αφήσει περιθώρια για συνεχείς ανησυχίες.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Προσπαθώντας υπερβολικά να κρατήσετε μια χαλαρή στάση με κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει και θέλετε να εντυπωσιάσετε μπορεί να φανείτε επιπόλαιοι στα μάτια τους. Μπορείτε να έχετε μια θετική διάθεση χωρίς να φαίνεστε ανόητοι.

Ζώδια Υδροχόος

Ένας παθιασμένος έρωτας πρόκειται να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Είστε έτοιμοι; Τελειώστε γρήγορα με τις υποχρεώσεις σας ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε το χρόνο και την ενέργεια σας σε αυτό το νέο ειδύλλιο.

Ζώδια Ιχθύες

Το να ακούτε αποσπασματικές συζητήσεις μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε πράγματα αλλά αν κρυφακούτε ιδιωτικές συνομιλίες μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος συμπεράσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66