Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/11 Τετάρτη

zwdia-erwtas-diarkeia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 18/11 Τετάρτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Οι κοινωνικές σας χάρες είναι εκπληκτικές. Ξέρετε ακριβώς τι να πείτε και σε ποια μέρη να κινηθείτε.

Είναι κομμάτι όλων αυτών που σας κάνουν τόσο ελκυστικούς. Κάποιο συγκεκριμένο άτομο σας θεωρεί εξαιρετικά ενδιαφέροντες.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η συγκέντρωση στον στόχο θα σας βοηθήσει να προοδεύσετε. Είναι καλή στιγμή για να ξεσκαρτάρετε τις προοπτικές της ερωτικής σας ζωής και να εντοπίσετε ποιον/α θα μπορούσατε να δείτε στο πλάι σας. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσετε μια λίστα με τα υπέρ και τα κατά.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε αρκετά ομιλητικοί. Εξισορροπήστε αυτή την ενέργεια με μια δόση ησυχίας. Θα διαπιστώσετε ότι έτσι μπορείτε να επανασυνδεθείτε με τις δικές σας σκέψεις, καθώς και με αυτές ενός/μίας μελλοντικού/ής συντρόφου. Απολαύστε τη σιωπή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Το να καταφέρετε να επιτύχετε αυτή την λεπτή ισορροπία ανάμεσα στην σταθερότητα και στον ενθουσιασμό στην ερωτική σας ζωή, είναι μια ατελείωτη διαδικασία. Φτάνετε κάπου και μετά παραπαίετε από την μια άκρη στην άλλη. Σύντομα θα βρείτε τους ρυθμούς σας.

Ζώδια Λέων

Έχετε συνηθίσει να περνάει το δικό σας, αλλά μπορεί να το αντισταθμίζετε με το να είστε πολύ εξυπηρετικοί με ένα πιθανό φλερτ. Σε τελική ανάλυση, δεν μπορείτε να εξαλείψετε εντελώς τις δικές σας επιθυμίες – ούτε πρέπει.

Ζώδια Παρθένος

Η μέρα ευνοεί τις συνεργασίες. Κάνετε θαύματα όταν δουλεύετε με κάποιον άλλο, σχεδόν σε κάθε τομέα της ζωής σας. Τώρα αρχίζετε να αναρωτιέστε πώς θα μπορούσε να ωφεληθεί και η ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης: λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/11 Ερωτική και δυναμική εξομολόγηση

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Ζυγός

Ο έρωτας σήμερα είναι χαλαρός, ανεπιτήδευτος και γοητευτικός. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε κάτι ευφάνταστο. Κάντε κάτι διασκεδαστικό και γνωριστείτε καλύτερα με το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Σκορπιός

Αν ψάχνετε τον έρωτα, σήμερα θα προκύψει μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας. Μπαίνετε στον πειρασμό να υποχωρήσετε, αλλά μην το κάνετε. Θάρρος! Εσείς και κάποιο ξεχωριστό άτομο μπορεί να δημιουργήσετε μια εκπληκτική σχέση.

Ζώδια Τοξότης

Είναι λες και κάποιος προσπαθεί να κάνει χαλάστρα στην ερωτική σας ζωή. Στην αρχή δεν μπορούσατε να καταλάβετε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα, αλλά τώρα αποκτάτε μια καλύτερη οπτική.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι συγκεντρώσεις με πολλά άτομα δεν βγάζουν τον καλύτερο σας εαυτό. Άλλωστε δεν σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή, προτιμάτε και αναζητάτε ήσυχους τρόπους για να βρείτε τον έρωτα της ζωής σας.

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Δεν είναι καλό να είστε ανοργάνωτοι σε κανέναν τομέα της ζωής, πόσο μάλλον στον έρωτα. Ήρθε η ώρα να καταστρώσετε μια στρατηγική. Δεν χρειάζεται να το παρακάνετε με τον προγραμματισμό. Απλά να είστε συνετοί στις επιλογές σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα δίνουν στην ήδη εντυπωσιακή διαίσθησή σας, μια ώθηση σε θέματα ιεραρχίας. Δεν κολλάτε σε θέσεις και ταμπέλες αλλά μπορείτε να καταλάβετε αν ένα πιθανό ερωτικό ταίρι έχει ένα καλό κοινωνικό στάτους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9