Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/02 Σάββατο

imerisies-provlepseis-paraskeyi-9-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/02 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/02 Ζώδια Κριός .

Αν είστε σε σχέση, η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Το άλλο σας μισό πιθανότατα έχει κανονίσει μια ρομαντική έκπληξη για εσάς.

Αφήστε λοιπόν όλες σας τις έγνοιες στην άκρη και απολαύστε το! Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε ένα συναρπαστικό άτομο.

zodia-taro-45

 

Ζώδια Ταύρος

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό τον τελευταίο καιρό. Αξιοποιήστε το στο έπακρο και κάντε πράγματα για να ανανεώσετε την σχέση σας, που έχει πέσει σε ρουτίνα.

Δεν θα το μετανιώσετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα συνάντηση θα αναπτερώσει τις ελπίδες σας και θα αλλάξει την ερωτική σας ζωή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το χειριστείτε καλά και να αποφύγετε τις υπερβολές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/02 Ζώδια Δίδυμοι

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή εξελίσσονται όπως ακριβώς επιθυμείτε. Η άψογη επικοινωνία και η αμοιβαία κατανόηση που απολαμβάνετε με τον/την σύντροφό σας σας δίνουν μεγάλη χαρά. Πλέον νιώθετε πιο ήρεμοι και ασφαλείς κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο και στους άλλους τομείς της ζωής σας. Εάν, από την άλλη πλευρά, είστε ακόμη αδέσμευτοι, αρχίστε να προετοιμάζεστε – είστε ένα βήμα πριν να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και να ζήσετε όλα όσα ονειρεύεστε τόσο καιρό.

 

Ζώδια Καρκίνος

Οι πιέσεις της καθημερινότητάς σας μπορεί να έχουν επηρεάσει τη σχέση σας. Εάν διαπιστώσετε ότι έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας, ίσως θα πρέπει σήμερα να του/της αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο, διαφορετικά είναι βέβαιο ότι θα αρχίσει να παραπονιέται (και με το δίκιο του/της). Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προετοιμαστείτε για μια πλήρη αλλαγή σκηνικού στην ερωτική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί γρήγορα σε κάτι περισσότερο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  19-21/02 Ρομαντικά λόγια – Ερωτικές εξελίξεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας θα ωφεληθεί ιδιαίτερα από την αισιόδοξη διάθεση που επικρατεί σήμερα. Γιατί να μην αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτές τις ευνοϊκές δονήσεις, κανονίζοντας μια μικρή ρομαντική απόδραση με τον/την σύντροφό σας; Αν αναζητάτε ακόμη το άλλο σας μισό, μη φοβάστε να φλερτάρετε και αν σας αρέσει κάποιος/α να τολμήσετε να του/της ζητήσετε να βγείτε μαζί. Η σημερινή μέρα ευνοεί ιδιαίτερα τα αισθηματικά ζητήματα.

 

Ζώδια Παρθένος

Είστε αντιμέτωποι με πολλές προκλήσεις στη δουλειά σας, αλλά καλό θα ήταν να συζητάτε ήρεμα τα προβλήματα σας με τον/την σύντροφό σας και όχι να ξεσπάτε τα νεύρα σας πάνω του/της. Αφήστε αυτόν/αυτήν που αγαπάτε να σας βοηθήσει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καλό θα ήταν να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τι αναζητάτε από την ιδανική ερωτική σχέση. Αυτό θα διευκολύνει τόσο εσάς όσο και κάθε πιθανό/ή σύντροφο που θα έρθει στο δρόμο σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/02 Ζώδια Ζυγός

Μέχρι τώρα φαίνεται ότι τα έχετε κάνει όλα σωστά στην ερωτική σας ζωή. Αν θέλετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να την πάτε στο επόμενο επίπεδο, δεν θα μπορούσατε να διαλέξετε καλύτερη μέρα από την σημερινή. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή είναι η ιδανική μέρα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Βάλτε τα δυνατά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα έχετε μια επαναστατική διάθεση και αυτό θα σας οδηγήσει να κάνετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Αυτό μάλλον θα εκπλήξει ευχάριστα τον/την σύντροφό σας, καθώς συνήθως δεν έχετε καμία διάθεση για ανανέωση και κολλάτε στα ίδια. Αν είστε αδέσμευτοι, τολμήστε να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και να εκφράσετε πώς νιώθετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα απογοητευτείτε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή εξελίσσονται αρκετά καλά αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα αφήσετε στην τύχη τους. Μια σχέση χρειάζεται καθημερινή φροντίδα και προσοχή για να ευδοκιμήσει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σήμερα το σύμπαν σας επιφυλάσσει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

 

Ζώδια Αιγόκερως

Νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι σας αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό προκαλεί ένταση στον/στην σύντροφό σας και φέρνει καυγάδες μεταξύ σας. Προσπαθήστε να συζητήσετε το θέμα ήρεμα και να βρείτε κάποια κοινά σημεία. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να λυπάστε για τον εαυτό σας, αφήστε στην άκρη τους ανόητους δισταγμούς σας και κάντε την πρώτη κίνηση προς το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  19-21/02 Ρομαντικά λόγια – Ερωτικές εξελίξεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/02 Ζώδια Υδροχόος

Δε νομίζετε ότι ήρθε πια η ώρα να μάθετε να ανοίγεστε στον/στην σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν; Να θυμάστε ότι έχει επιλέξει να μοιραστεί την ζωή του/της μαζί σας και για αυτό του/της αξίζει να γνωρίζει τι συμβαίνει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, εκμεταλλευτείτε τις θετικές δονήσεις της μέρας και βγείτε έξω για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα κόκκινα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την προσοχή.

Ζώδια Ιχθύες

Τον τελευταίο καιρό η δουλειά σας φαίνεται να έχει καταλάβει κάθε κομμάτι της ζωής σας και αυτό μπορεί να έχει προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας. Μήπως όλη αυτή η κατάσταση δυσαρεστεί τον/την σύντροφό σας; Παραδεχτείτε ότι έχει δίκιο και προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο για τη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, σκεφτείτε το δύο φορές πριν δώσετε σε κάποιον/α καινούργιο/α μια ευκαιρία, γιατί υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε σε μια δυσάρεστη κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia