Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/04 Κυριακή

erwtikes-provlepsis-tetarti-30-4

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/04 Κυριακή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Σήμερα να περιμένετε πολλή ενέργεια αλλά λίγα αποτελέσματα. Επιλέξτε προσεκτικά με τι θα ασχοληθείτε. Μην ξεκινάτε και σταματάτε διαρκώς.

Ίσως θα ήταν καλύτερα να έχετε οργανώσει τις σημερινές δραστηριότητες από πριν για να αποφύγετε την εξάντληση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Βρίσκετε άπειρες ευκαιρίες για να αναδείξετε τον εαυτό σας σήμερα. Και απαιτείται ελάχιστη προσπάθεια από μέρους σας. Είστε τόσο καταδεκτικοί και διασκεδαστικοί που όλοι θέλουν να σας έχουν κοντά τους. Επικοινωνήστε με τα κοντινά σας άτομα και δείξτε τους τον δρόμο.

Ζώδια Δίδυμοι

Προσέξτε πόσες συμβουλές θα δώσετε σήμερα. Κάποιος ψάχνει ευκαιρία για να διαστρεβλώσει τα λεγόμενά σας για να ταιριάζουν στις ανάγκες του. Ό,τι και να πείτε εσείς, το ξεροκέφαλό του θα αποκλείσει οτιδήποτε θετικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-wroskopio-4

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Το πρόβλημα σήμερα είναι οι επιλογές – δεν έχετε αρκετές. Θα θέλατε να βγείτε έξω και να πιείτε ένα ποτό με άλλους εργένηδες αλλά δεν μπορείτε. Μπορείτε παρόλα αυτά να φλερτάρετε στο διαδίκτυο.

Ζώδια Λέων

Η χρονική διάρκεια κατά την οποία μπορούν οι γύρω σας να μείνουν συγκεντρωμένοι σε κάτι είναι η ελάχιστη δυνατή. Εξαρτάται από εσάς να μαζέψετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Αν περιμένατε να ρωτήσετε κάποιον κάτι, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Ζώδια Παρθένος

Όλη αυτή η σκληρή δουλειά από την πλευρά σας έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Είτε λιώνετε στη γυμναστική ή ξοδεύετε ώρες για ένα επαγγελματικό εγχείρημα, αρχίζετε να βλέπετε αποτελέσματα. Αφιερώστε λίγο χρόνο ώστε να συγχαρείτε τον εαυτό σας για την αφοσίωση που έχει επιδείξει. Και μετά συνεχίστε απτόητοι.

zwdia-zvdia-alex

Ζώδια Ζυγός

Η διαθεσιμότητα είναι κάτι καλό τώρα. Να σηκώνετε πάντα το τηλέφωνό σα και να απαντάτε στα mail σας εντός λίγων ωρών. Ακόμη και αν δεν είστε η πρώτη επιλογή κάποιου, με αυτόν τον τρόπο κάποια στιγμή θα έχετε την ευκαιρία σας. Και όταν συμβεί αυτό, θα αναρωτηθεί γιατί σας προσπέρασε την πρώτη φορά.

Ζώδια Σκορπιός

Το μυαλό σας είναι σκορπισμένο εδώ και εκεί σήμερα. Τίποτα από ότι συμβαίνει δεν βγάζει νόημα για εσάς. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ίσως θα ήταν καλύτερα να ακούσετε το ένστικτό σας. Μπορεί να χρειαστεί να αποκοπείτε από τον υπόλοιπο κόσμο και να κάτσετε μόνοι για κάποιες ώρες. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβετε τι θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια.

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα κάποιο τραγούδι ή μια εικόνα σας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν. Μην αντιστέκεστε. Απολαύστε αυτή την αίσθηση νοσταλγίας. Μπορεί να είναι μια ανάμνηση από την παιδική σας ηλικία. Αναβιώστε τη χαρά και την αθωότητα της νεότητάς σας και εφαρμόστε την στο σήμερα.

Διαβαστε επισης : Πάσχα 2020 Τα ζώδια ρίχνουν επικοινωνιακά πυροτεχνήματα

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Όλοι σήμερα έχουν κάποιο καλό λόγο να πουν για εσάς. Θα προτιμούσατε όμως να μην τους ακούσετε. Αναρωτηθείτε γιατί τα ευγενικά λόγια προς το πρόσωπό σας σάς κάνουν να νιώθετε άβολα. Προσπαθήστε να τα αποδεχτείτε με χάρη και ευγένεια. Διαφορετικά, μπορεί να προσβάλλετε κάποιον/α που ενδιαφέρεται για εσάς.

Ζώδια Υδροχόος

Είστε υπερβολικά επικεντρωμένοι στις λεπτομέρειες και τα εξωτερικά χαρακτηριστικά στους άλλους. Αν ψάξετε πιο βαθιά, πέρα από την ηλικία, τα ρούχα που φοράνε ή το εισόδημά τους, θα ανακαλύψετε περισσότερες ομοιότητες παρά διαφορές. Σταματήστε να είστε επικριτικοί και ξεπεράστε τις πρώτες εντυπώσεις.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα να περιμένετε ότι δεν θα γίνεται τίποτα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συμβιβαστείτε. Σήμερα ειδικά δεν σας παίρνει να το παίξετε μοναχικοί λύκοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia