Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/04 Τρίτη

astrologia-gamos-7-oikos

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/04 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/04 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα κυλούν ήρεμα. Για αυτό, φροντίστε να απολαύσετε αυτό που έχετε και σχεδιάστε να κάνετε κάτι ευχάριστο με τον/την σύντροφό σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να κρύβετε τη γοητεία σας. Βγείτε έξω και θα δείτε ότι λίγοι θα μπορούν να σας αντισταθούν.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μπορείτε να περάσετε τέλεια με το ταίρι σας σήμερα, αρκεί να αφήσετε τις επαγγελματικές σας ανησυχίες στην εξώπορτα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η γοητεία και το σεξαπίλ που αποπνέετε αυτές τις μέρες θα σας κάνει το κέντρο της προσοχής σε οποιαδήποτε περίστασης, ενισχύοντας σημαντικά την αυτοπεποίθηση σας και βελτιώνοντας τη διάθεσή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/04 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Στη σχέση σας, ενώ τον τελευταίο καιρό η προσοχή σας ήταν αλλού, πλέον η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί. Ήρθε η ώρα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και να κάνετε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος, φέρνοντας πίσω το αρμονικό κλίμα, που υπήρχε κάποτε. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν θα προλαβαίνετε να μετράτε τους θαυμαστές σας! Αυτό ακριβώς χρειαζόσασταν για να ενισχυθεί η αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Μπορεί να έχει κάποια παράπονα και καλά θα κάνετε να τον/την ακούσετε προσεκτικά. Μην κάνετε το λάθος να αγνοήσετε όσα έχει να σας πει, γιατί μπορεί να ανοίξετε ένα χάσμα ανάμεσά σας και να καταλήξετε να χωρίσετε. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. Απολαύστε την ελευθερία σας και προσπαθήστε να περνάτε όσο καλύτερα μπορείτε, ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς που σας ανεβάζουν τη διάθεση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, όλα εξαρτώνται πραγματικά από εσάς και από τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας και ανοιχτείτε στο άλλο σας μισό για το πώς νιώθετε. Μην κρατιέστε πίσω από φόβο μην παρεξηγηθείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποφασίστε να κάνετε το πρώτο βήμα προς το αντικείμενο του πόθου σας. Μην περιμένετε να γίνουν όλα μόνα τους.

Ζώδια Παρθένος

Είστε έτοιμοι να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά και να εκφράσετε πλήρως τα παθιασμένα συναισθήματά σας για τον/την σύντροφό σας. Να είστε σίγουροι ότι νιώθει το ίδιο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Βγείτε εκεί έξω και κυνηγήστε την ευτυχία με κάθε δυνατό τρόπο! Ίσως χρειαστεί να επιμείνετε λίγο περισσότερο, αλλά σύντομα θα δείτε αποτελέσματα – ειδικά αν παραμείνετε θετικοί.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/04 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Μην αφήνετε το άγχος και τον φόβο να σας απομακρύνει από τον/την σύντροφό σας. Μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Επιλέξτε να συζητήσετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Μια ειλικρινής συζήτηση θα κάνει καλό και στους δυο σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε γιατί τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα. Η ερωτική σας ζωή θα δει καλύτερες μέρες, με νέες κατακτήσεις και πάθη που θα φέρουν την άνοιξη στην ζωή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό έχουν συσσωρευτεί πολλά προβλήματα στη σχέση σας και αν το σκεφτείτε, μάλλον φταίτε εσείς. Κάντε λοιπόν ό, τι μπορείτε για να επανορθώσετε και να χτίσετε τη σχέση σας με τον τρόπο που θέλετε. Φυσικά, θα χρειαστείτε τη συνεργασία του/της συντρόφου σας σε όλα αυτά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, είναι μια καλή μέρα για να ρισκάρετε και να πλησιάσετε αυτόν/αυτήν που σας αρέσει. Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη και τα άστρα είναι με το μέρος σας!

dream

Ζώδια Τοξότης

Μήπως τον τελευταίο καιρό δημιουργούνται διαρκώς παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας; Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αν ακόμη ψάχνετε το άλλο σας μισό, μην τα παρατάτε και πάνω από όλα μην απελπίζεστε. Να είστε βέβαιοι ότι αργά ή γρήγορα τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και μπορεί να βρείτε τον έρωτα στα πιο απίθανα μέρη.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε την τάση να κρύβετε κάτω από το χαλί τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό στην ερωτική σας ζωή, αλλά όχι πλέον. Ό,τι κι αν αποφεύγετε, αργά ή γρήγορα θα σας σκάσει στα μούτρα! Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να κάνετε έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον/την σύντροφό σας για να λύσετε τυχόν προβλήματα ως ομάδα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η δυναμική σας προσωπικότητα θα τραβήξει την προσοχή. Κάποιος/α σας έχει βάλει στο μάτι, οπότε ετοιμαστείτε για μια ρομαντική πρόταση που θα σας φτιάξει τη διάθεση!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 19-21/04 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-taro-astra

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/04 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Έχετε πολύ άγχος λόγω κάποιων αλλαγών στην δουλειά σας και αυτό επηρεάζει την προσωπική σας ζωή, προκαλώντας λογομαχίες με τον/την σύντροφό σας. Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε τις σοβαρές διαφωνίες. Διατηρήστε την ηρεμία σας και ακούστε με προσοχή το άλλο σας μισό. Μην τον/την αποπαίρνετε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα λάβετε διάφορες ενδιαφέρουσες προσκλήσεις που θα σας ενθουσιάσουν! Αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε τη σωστή επιλογή και μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή η νύχτα υπόσχεται να είναι ρομαντική και ποιος ξέρει; Θα μπορούσατε ακόμη και να ερωτευθείτε. Αν είστε σε σχέση, αυτή είναι η τέλεια μέρα για να κάνετε κάποια ρομαντικά σχέδια με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, πρέπει να μάθετε να δίνετε περισσότερες ευκαιρίες στους άλλους. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μάθετε πραγματικά εάν αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον/α.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66