Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/05 Πέμπτη

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/05 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/05 Πέμπτη Ζώδια Κριός .

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την σχέση σας! Αναζωπυρώνεται η φλόγα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και αισθάνεστε χαρούμενοι απολαμβάνοντας τον έρωτα που μοιράζεστε.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, διοχετεύστε την απεριόριστη ενέργεια σας σε ένα χόμπι που σας αρέσει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Στην προσωπική σας ζωή τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα και μπορεί να βρεθείτε να μαλώνετε με τον/την σύντροφό σας.

Εάν δεν συμφωνείτε με τις απόψεις του/της, προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και να συζητήσετε τα πράγματα ώριμα, επιδιώκοντας να καταλήξετε σε συμβιβασμό.

Αν είστε αδέσμευτοι, μην χάνετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος – ούτε καν εσείς – γι’ αυτό μην απορρίπτετε άτομα που μπορεί να αξίζουν μια ευκαιρία να μπουν στην ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/05 Πέμπτη Ζώδια Δίδυμοι

Το έντονο πάθος και σεξαπίλ σας αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη για τον/την σύντροφό σας. Προς μεγάλη σας χαρά, θα ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο, πράγμα που θα δημιουργήσει μια υπέροχη ερωτική ατμόσφαιρα που σας θυμίζει τις πρώτες μέρες της σχέσης σας. Εάν αγωνίζεστε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας, μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Σηκωθείτε από τον καναπέ και διεκδικήστε όσα θέλετε.

Ζώδια Καρκίνος

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, όλα θα πάνε καλά, αρκεί να σταματήσετε να φαντάζεστε διαρκώς το χειρότερο. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η σημερινή μέρα ευνοεί τον έρωτα, για αυτό εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο και βγείτε εκεί έξω. Ίσως βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  19-20/05 Εντάσεις σε ζευγάρια – Δώρα από άντρα

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια πολύ πιο ήρεμη περίοδο, κατά την οποία η επικοινωνία σας με τον/την σύντροφό σας δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετική. Ό,τι σας απασχολούσε και κρατάγατε μέσα σας, θα μπορέσετε να το συζητήσετε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δώστε μια ευκαιρία σε κάποια από τις νέες γνωριμίες που κάνατε πρόσφατα.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχουν κάποια θέματα που σας προβληματίζουν στην ερωτική σας ζωή, αλλά θα μπορέσετε να βρείτε μερικές δημιουργικές λύσεις σήμερα, με τη βοήθεια και την υποστήριξη του/της συντρόφου σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε απόλυτα ειλικρινείς σε όλα όσα λέτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αλλάξτε τη στάση σας. Πρέπει να γίνετε πιο προσιτοί εάν θέλετε να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/05 Πέμπτη Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα στην ερωτική σας ζωή. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας, να δείτε τι δεν πάει τόσο καλά στη σχέση σας και να βρείτε κοινές λύσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πείτε ναι σε μια πρόσκληση για έξοδο σήμερα! Αυτή η πρόσκληση πιθανότατα θα γίνει από έναν/μία συνάδελφο και σύντομα θα δείτε ότι τα πράγματα μεταξύ σας θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Σκορπιός

Ετοιμαστείτε να αναθεωρήσετε τη στάση σας σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Θα λάβουν χώρα κάποια γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να δείτε πού κάνατε λάθος και να αποφασίσετε να αλλάξετε συμπεριφορά. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να σπαταλάτε το χρόνο σας σε ανούσια φλερτ και επικεντρώστε όλες σας τις προσπάθειες για να δημιουργήσετε το είδος της ερωτικής σχέσης που επιθυμείτε.

zodia-zvdia-75

Ζώδια Τοξότης

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί την ερωτική σας ζωή και καλά θα κάνετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την θετική ενέργεια. Κάντε ό,τι μπορείτε για να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας, να ανανεώσετε τον δεσμό σας και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην πιέζετε τον εαυτό σας να βρει σύντροφο. Χαλαρώστε και θα δείτε ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως πρέπει όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σχέση σας θα δει αξιοσημείωτη βελτίωση, αρκεί να αποφασίσετε να την προστατέψετε από τα καθημερινά σας προβλήματα και να βάλετε ως στόχο να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνετε τη σχέση σας με άσχετα προβλήματα. Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, σήμερα νιώθετε ιδιαίτερα σέξι και αυτό σας κάνει εξαιρετικά ελκυστικούς στους άλλους. Δώστε μια ευκαιρία σε αυτούς που το αξίζουν – και σίγουρα υπάρχουν αρκετοί. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  19-20/05 Εντάσεις σε ζευγάρια – Δώρα από άντρα

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/05 Πέμπτη Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα θα κάνετε κάποιες απαραίτητες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Καλό θα ήταν να ξέρετε πού στέκεστε, ώστε να μπορείτε να προχωρήσετε αναλόγως. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά θυμηθείτε: τίποτα δεν θα αλλάξει όσο κάθεστε στο σπίτι σας κατηγορώντας την τύχη σας. Βγείτε έξω με φίλους και η διάθεσή σας θα βελτιωθεί! Για να μην αναφέρουμε όλα τα νέα και υπέροχα άτομα που θα γνωρίσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Έχετε καταφέρει να χτίσετε μια δυνατή σχέση και είναι στο χέρι σας να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο. Αρκεί να είστε πάντα ειλικρινείς και να ανοιχτοί απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση από έναν φίλο. Αποδεχτείτε την. Ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να σας οδηγήσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia