Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/06 Κυριακή

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/06 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/06 Κυριακή Ζώδια Κριός .

Υπάρχουν κάποια πράγματα που σας απογοητεύουν στην σχέση σας. Εάν δεν μπορείτε να τα λύσετε μόνοι σας, μιλήστε με τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να βρείτε μαζί λύσεις.

Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, σταματήστε να πηγαίνετε από το κρεβάτι στον καναπέ, μοιρολογώντας. Βγείτε εκεί έξω και βρείτε το!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δε υπάρχει ούτε ένα συννεφάκι στον ουρανό της ερωτικής σας ζωής.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μερικά ευχάριστα σχέδια για το πώς θα περάσετε την σημερινή μέρα με τον/την σύντροφό σας.

Αν είστε αδέσμευτοι, χαλαρώστε λίγο! Ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και καλωσορίστε έναν καινούργιο και παθιασμένο έρωτα στην ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/06 Κυριακή Ζώδια Δίδυμοι

Οι συνεχείς καβγάδες έχουν φτάσει την σχέση σας σε οριακό σημείο. Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να αναλάβετε δράση, διαφορετικά είναι πιθανό να χωρίσετε. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε σοβαρά με τον/την σύντροφό σας και να δείτε αν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα σχέδιο για να σώσετε την κατάσταση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σύντομα θα αλλάξει όλη σας την ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Δεν είναι όλα ρόδινα στην προσωπική σας ζωή. Επιπλέον, διαπιστώνετε ότι η συμπεριφορά σας μέχρι τώρα έχει φέρει τα πράγματα σε οριακό σημείο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση, καθώς αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να γεμίσετε τον εαυτό σας με αρνητική ενέργεια και να φαίνεστε ακόμη πιο απελπισμένοι στους γύρω σας. Υιοθετήστε μια πιο θετική στάση και σύντομα θα δείτε την ερωτική σας ζωή να αλλάζει προς το καλύτερο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 20-30/06 Εξηγήσεις και μόνιμες Επανασυνδέσεις!

zodia-0988

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε πλέον ασφαλείς να ανοιχτείτε περισσότερο στον/στην σύντροφό σας και να μοιραστείτε μαζί του/της τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, επωφεληθείτε από το θετικό πλανητικό σκηνικό για να βγείτε εκεί έξω και να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Και πού ξέρετε; Κάποιο από αυτά μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε!

Ζώδια Παρθένος

Η ερωτική σας ζωή δέχεται την εύνοια των άστρων σήμερα, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και να το απολαύσετε. Χαλαρώστε με τον/την αγαπημένο/η σας, κάντε πράγματα που απολαμβάνετε και οι δύο και θα διαπιστώσετε ότι η σχέση σας θα ανανεωθεί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να βγείτε εκεί έξω και να επιδιώξετε αυτό που θέλετε. Θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/06 Κυριακή Ζώδια Ζυγός

Η καθημερινότητά σας έχει πολύ άγχος και στρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας, καθώς αυτό φθείρει τη σχέση σας. Αφήστε τον/την να σας βοηθήσει όσο καλύτερα μπορεί, αλλά μην φορτώνετε τα προβλήματά σας πάνω του/της. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποιος/α από τον φιλικό σας κύκλο, που τρέφει συναισθήματα για εσάς, μπορεί να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του/της σήμερα. Δώστε του/της μια ευκαιρία.

Ζώδια Σκορπιός

Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή. Αυτό σας βοηθά να δείτε τη σχέση σας με πιο θετικό πρίσμα και να προσπαθήσετε να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Κάποιος/α σας έχει βάλει στο στόχαστρό του/της. Δώστε του/της μια ευκαιρία. Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ πιο ευχάριστα από ό,τι νομίζετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι δεν ωφελεί σε τίποτα να βγάζετε όλο το άγχος της δουλειάς σας στη σχέση σας. Μην αφήνετε τίποτα να δηλητηριάζει αυτό που έχετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Προστατέψτε την σχέση σας από την καθημερινή φθορά. Αν ψάχνετε ακόμη το άλλο σας μισό, σήμερα θα γνωρίσετε κάποιον/α που πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα είναι δύσκολα στη σχέση σας και το σημερινό πλανητικό σκηνικό δεν διευκολύνει τα πράγματα. Είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή καβγάδες με τον/την σύντροφό σας. Επομένως, ίσως είναι καλύτερο να κρατήσετε χαμηλό προφίλ. Μείνετε χώρια αν μπορείτε. Έτσι θα αποφύγετε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απλά βγείτε έξω και περάστε καλά με φίλους. Το χρειάζεστε πραγματικά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G 20-30/06 Εξηγήσεις και μόνιμες Επανασυνδέσεις!

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/06 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Όλα πάνε καλά στην προσωπική σας ζωή και θα πάνε ακόμη καλύτερα αν καταφέρετε να αφήσετε στην άκρη τα ασήμαντα θέματα και ασχοληθείτε με όλα όσα έχουν πραγματική σημασία. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σύντομα όλα θα αλλάξουν. Κάποιο καινούργιο άτομο θα μπει στην ζωή σας και θα την γεμίσει με χαρά και αγάπη.

Ζώδια Ιχθύες

Καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε λίγο στην προσωπική σας ζωή. Ξεκουραστείτε και περάστε όμορφα με τον/την αγαπημένο/η σας και αφήστε τα επαγγελματικά σας άγχη έξω από την σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia