Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/07 Δευτέρα

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/07 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/07 Ζώδια Κριός .

Παρόλο που η σχέση σας είναι σε ένα όμορφο σημείο το τελευταίο καιρό η ζωή σας είναι γεμάτη προβλήματα και γκρίνια λόγω των πολλών υποχρεώσεων σας. Σαν αποτέλεσμα δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χρόνο που περνάτε με τον /την αγαπημένο /η σας.

Ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τις αρνητικές επιρροές και να επικεντρωθείτε στο πως θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι προσπαθήστε να μην κλείνεστε στο καβούκι σας. Να είστε ανοιχτοί σε προσκλήσεις και να βγαίνετε περισσότερο έξω. Έχετε πολύ καλές πιθανότητες να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σχέση σας χαρακτηρίζεται από ανούσιες αλλά έντονες αντιπαραθέσεις. Ο/Η αγαπημένος/η σας αισθάνεται παραμελημένος /η και εσείς αντιδράτε άσχημα σε αυτό.

Σκεφτείτε λίγο πιο προσεκτικά και θα δείτε ότι έχει δίκιο καθώς άλλοι τομείς της ζωής σας έχουν μονοπωλήσει την προσοχή σας. Παραδεχτείτε το! Μόλις το κάνετε θα μπορέσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας παρόλο που θα είναι δύσκολο με τις τόσες υποχρεώσεις σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μην αφήνετε το χρόνο να περνάει χωρίς να εξομολογείστε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί και αυτό να διστάζει να σας πλησιάσει, οπότε εξαρτάται από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/07 Ζώδια Δίδυμοι

Σε ότι αφορά τις σχέσεις σας θα ήταν καλή ιδέα να σκεφτείτε προσεκτικά σήμερα πριν ανοίξετε το σας, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν τα λόγια σας να πληγώσουν τον/την σύντροφό σας. Η ζημιά που μπορεί να κάνετε θα είναι μεγάλη και θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αργότερα για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μακριά από εντάσεις και διαφωνίες ακόμη κι αν θεωρείτε ότι έχετε δίκιο. Καλό θα ήταν να πάρετε μία βαθιά ανάσα και να το αφήσετε να περάσει χωρίς να κάνετε τίποτα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, πάρτε ένα ρίσκο και προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Το κλίμα ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας είναι κάπως ψυχρό. Γιατί δεν το συζητάτε; Με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσετε ότι βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ένα νέο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας σήμερα και θα σας γοητεύσει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/07 Ερωτικές αντιδικίες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/07 Ζώδια Λέων

Σε ό, τι αφορά τη σχέση σας θα πρέπει να μάθετε να αποδέχεστε το γεγονός ότι δεν μπορούν να είναι συνεχώς όλα τέλεια. Δεν είναι κακό να συζητάτε με τον/την σύντροφό σας τα ζητήματα που σας απασχολούν. Το να αποδεχτείτε ότι ένα πρόβλημα υπάρχει είναι το πρώτο βήμα. Εξάλλου μία καλή σχέση βασίζεται στη σωστή επικοινωνία. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε ορθάνοιχτα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να λάβετε αυτό που επιθυμείτε.

Ζώδια Παρθένος

Η σχέση σας χρειάζεται μία αλλαγή. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο έχετε πέσει τον τελευταίο καιρό με τον/την σύντροφο σας και να αισθανθείτε και οι δύο ικανοποιημένοι. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό μην απελπίζεστε. Βάλτε στόχο να βγαίνετε έξω περισσότερο και να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε ό, τι ψάχνετε.

zwdia-tarw-1Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/07 Ζώδια Ζυγός

Δεν έχει κανένα νόημα θα μαζεύετε μέσα σας τα συναισθήματα σας και να μην τα μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας. Εκφραστείτε με ειλικρίνεια και θα δείτε ότι κι εκείνος/η θα ανταποκριθεί ανάλογα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό μείνετε μακριά από ανούσιες σχέσεις που χαραμίζουν το χρόνο και την ενέργειά σας.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή χρειάζεται την άμεση προσοχή σας. Θα πρέπει να πάρετε μερικές άμεσες αποφάσεις και να κάνετε κάποιες αλλαγές αν θέλετε να βελτιώσετε το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι και αισθάνεστε μοναξιά, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Φτιάξτε τη ζωή σας όπως τη θέλετε.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Αισθάνεστε πραγματικά την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφιερώσετε όλη σας την προσοχή στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Βλέπετε ότι σας χρειάζεται και το θέλετε και εσείς να είστε εκεί για αυτόν/αυτήν. Με αγάπη και κατανόηση από την πλευρά σας θα τον/την βοηθήσετε να χαλαρώσει και να βρει έναν τρόπο να βγει από το αδιέξοδο. Εάν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή είναι μία καλή μέρα για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Είναι βέβαιο ότι θα συναντήσετε μερικά πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα άτομα.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή απόψε. Ετοιμαστείτε να περάσετε μία αξέχαστη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας. Όλα θα κυλήσουν τέλεια. Απλά χαλαρώστε και απολαύστε το. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η στιγμή να απελευθερώσετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας τόσο καιρό. Κάντε το και δεν θα το μετανιώσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/07 Ερωτικές αντιδικίες

zwdia shmera

Ζώδια Υδροχόος

Όλα κυλούν ομαλά στην προσωπική σας ζωή. Βρίσκεστε σε ένα καλό σημείο στη σχέση σας και μπορείτε πια να κάνετε σχέδια για το μέλλον με τον/την αγαπημένο/η σας χωρίς ανησυχία, δισταγμούς και ανασφάλεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ο δρόμος σας σήμερα θα διασταυρωθεί με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε μακριά, διαφορετικά μπορεί να πληγωθείτε άλλη μια φορά.

Ζώδια Ιχθύες

Προστατέψτε τη σχέση σας από τα προβλήματα της δουλειάς σας και την πίεση της καθημερινότητας και μην ξεσπάτε το άγχος σας στον/στην σύντροφό σας. Το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να δημιουργήσετε εντάσεις και στεναχώριες. Εάν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να πάρετε μερικές σημαντικές αποφάσεις και την πρωτοβουλία να φλερτάρετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Μην καθυστερείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66