Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/09 Τετάρτη

ζωδια-ωροσκοπος-γαμος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/09 Τετάρτη

Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Δεν θα κάνετε πίσω σε αυτά που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας, μόνο και μόνο για να μην τον κακοκαρδίσετε! Έχει και αυτός τις ευθύνες του, σε αυτήν την σχέση.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Τοξότης

zodia-taro-45

Ταύρος

Πρέπει να βρείτε τον τρόπο, για να ξεπεράσετε το πρώην σας, που τώρα πια έχει και αυτός συνεχίσει την προσωπική του ζωή. Εσείς μπροστά σας έχετε φρέσκες γνωριμίες.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

Δίδυμοι

Υπάρχει μεγάλη ανοχή, από την δική σας την μεριά, για όλην αυτήν την περίεργη και δύσκολη συμπεριφορά του ανθρώπου σας, που δεν εκτιμά τίποτα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

Επανασυνδέσεις Σχέσεων

chartomantia-087

Καρκίνος

Δεν θα μπορείτε αυτήν την μέρα, να ασχοληθείτε καθόλου με τα οικονομικά σας ζητήματα, καθώς ο πρώην σας θα σας ψάξει με τρόπο που σίγουρα θα καταλάβετε.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Ο έρωτας, σας έχει εκπλήξεις! Εσείς ειδικά που είστε μόνοι σας, θα έχετε πολλά πρόσωπα από τον κοινωνικό σας κύκλο, που θα εκφράσουν τον ΄θαυμασμό΄ τους, για εσάς.
Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Παρθένος

Δεν τολμάτε, για τους δικούς σας λόγους, να μιλήσετε στον πρώην σας. Αυτό είναι και κάτι που συμβαίνει και από την άλλη πλευρά, άρα όλη η επανένωση…καθυστερεί.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Ζυγός

Δεν ξέρετε που θα βρεθείτε λόγω εργασίας, μέσα στους επόμενους μήνες, άρα μην δώσετε υποσχέσεις στον άνθρωπο σας, που μπορείτε να μην ολοκληρωθούν.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

zodia-88

Σκορπιός

Δεν υπάρχει, δεύτερη και τρίτη ευκαιρία για να δώσετε στον σύντροφο σας. Έχετε ήδη εξαντλήσει την υπομονή σας και τώρα θα πρέπει να πράξει ώριμα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Τοξότης

Οι καταστάσεις που ακόμη σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν σας, δεν σας αφήνουν να φτιάξετε όπως εσείς θέλετε την ερωτική σας ζωή. Ίσως και να πρέπει να πάρετε αποφάσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Αιγόκερως

Με τον άνθρωπο σας, να έχει πια λύσει πολλά από τα πρακτικά του προβλήματα, εσείς είστε η απόλυτη – επόμενη του προτεραιότητα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

Επανασυνδέσεις Σχέσεων

tarw-zwdia

Υδροχόος

Το ότι πάντα έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο μέσα στην σχέση σας, ίσως και να έχει κάνει τον άνθρωπο σας, να μην αισθάνεστε και πολύ άνετα.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Ιχθείς

Οι ευκολίες οι οικονομικές που βγαίνουν στους δρόμους σας, το επόμενο 10ήμερο, θα λύσουν και πολλά προβλήματα στην οικογένεια σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Σκορπιός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.