Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/10 Τρίτη

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/10 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/10 Ζώδια Κριός .

Η σημερινή μέρα υπόσχεται μερικές ευχάριστες και τρυφερές στιγμές με τον/την αγαπημένο/η σας.

Προσπαθήστε να μην αφήσετε το άγχος σας να καταστρέψει αυτές τις όμορφες στιγμές. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που θα κάνετε σήμερα θα σας γοητεύσει.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην σχέση σας εξελίσσονται προς το καλύτερο με τα προβλήματα των τελευταίων ημερών να αποτελούν παρελθόν.

Ο/Η σύντροφός σας αντιλαμβάνεται την νεοαποκτηθείσα αισιοδοξία και το πάθος σας και το αποτέλεσμα είναι να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή!

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τα άστρα σήμερα ευνοούν μια νέα γνωριμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/10 Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας περνά μια δύσκολη φάση, καθώς έχετε απομακρυνθεί με τον/την σύντροφό σας. Βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εσάς. Το πιο εύκολο θα ήταν να δώσετε ένα τέλος στη σχέση σας. Αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, θα ήταν σοφό να αναθεωρήσετε γρήγορα την τακτική και τη συμπεριφορά σας. Εάν παραμένετε αδέσμευτοι, η απογοήτευση που νιώσατε τους τελευταίους μήνες θα εξαφανιστεί και θα αντικατασταθεί από μια ανανεωμένη αίσθηση ενθουσιασμού, που πυροδότησε μια πρόσφατη γνωριμία.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας είναι επιρρεπής στις παρεξηγήσεις τον τελευταίο καιρό, οπότε βεβαιωθείτε ότι σήμερα θα κρατήσετε την ψυχραιμία σας και δεν θα φτάσετε στα άκρα. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να πιέζετε καταστάσεις, χαλαρώστε και αφήστε την γοητεία σας να λάμψει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις 3ο 10ημέρο Οκτωβρίου

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/10 Ζώδια Λέων

Στην ερωτική σας ζωή, αυτή τη στιγμή βιώνετε ένα έντονο φάσμα συναισθημάτων. Καλό θα ήταν να αποφύγετε ξαφνικές κινήσεις ή να ενδώσετε σε αλλοπρόσαλλες παρορμήσεις. Να θυμάστε ότι όλα εξαρτώνται από εσάς. Εάν θέλετε τα πράγματα να παραμείνουν ισορροπημένα, θα πρέπει να ενεργήσετε ανάλογα. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε στα βασικά και αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Ζώδια Παρθένος

Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα πρέπει να βελτιώσετε στην ερωτική σας ζωή, αν θέλετε να πάρετε αυτά που χρειάζεστε. Ο πρώτος στόχος σας είναι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας προς τον/την σύντροφό σας, να αφήσετε τις αναστολές σας και να αναζωπυρώσετε την φλόγα ανάμεσά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, ανοίξτε τα χέρια σας και καλωσορίστε μια νέα γνωριμία που θα φέρει χαρά στην ζωή σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/10 Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Είστε πιεσμένοι και ξεσπάτε διαρκώς στον/στην σύντροφό σας. Θα πρέπει να ηρεμήσετε λίγο και να αλλάξετε στάση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να περιμένετε μια ιδιαίτερα δραστήρια μέρα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α θα υπάρχει απίστευτη χημεία.

Ζώδια Σκορπιός

Έχουν δημιουργηθεί πολλά κενά στην σχέση σας που φαίνεται να κρατούν σε απόσταση εσάς και τον/την σύντροφό σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε το χάσμα και να αφιερώσετε χρόνο ο ένας στον άλλον. Αν είστε ακόμη μόνοι και έχετε βαρεθεί αυτή την κατάσταση, θα πρέπει να κάνετε κάτι δραστικό. Βγείτε έξω και φλερτάρετε λίγο. Μόνο έτσι θα προσελκύσετε καινούργια άτομα στην ζωή σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα κανάλια επικοινωνίας ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας είναι ανοιχτά και αυτό σας βοηθά να συνδεθείτε πιο βαθιά. Αν είστε αδέσμευτοι, ο πρώτος στόχος θα πρέπει να είναι να νιώθετε εσείς καλά, ανεξάρτητα από το αν είστε σε σχέση ή όχι.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή είναι μια υπέροχη μέρα για την ερωτική σας ζωή, είτε έχετε μόνιμη σχέση είτε όχι. Νιώθετε ανανεωμένοι και έχετε ανεβασμένη διάθεση. Κρατήστε μακριά από την σχέση σας τα άγχη και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Διασκεδάστε με τον/την σύντροφό σας και αν δεν έχετε σχέση, μια καινούργια γνωριμία σύντομα θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Deste. Προβλέψεις 3ο 10ημέρο Οκτωβρίου

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Στην ερωτική σας ζωή τα πράγματα γενικά πάνε καλά, αν αγνοήσουμε κάποια μικροπροβλήματα, που μπορεί να σας απασχολούν. Βρείτε έναν τρόπο για να διαχειριστείτε αυτές τις ενοχλήσεις και θα είστε σε θέση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον χρόνο που περνάτε με τον/την αγαπημένο/η σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε. Ξεκουραστείτε, χαλαρώστε, ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας δραστηριότητες και σύντομα όλα θα μπουν στη θέση τους.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά στη σχέση σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας έρχεστε πιο κοντά, αναζωπυρώνοντας τη σπίθα ανάμεσά σας. Εάν είστε μόνοι και ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, σήμερα θα σας πλησιάσει κάποιος/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα και θα εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του/της για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia