Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/11 Πέμπτη

filia-pneymatiki-anaptyksi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/11 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Κριός

Να έχετε αυτοπεποίθηση για το ποιοι είστε και πώς είναι η ζωή σας. Μπορεί να μην έχετε επιλέξει τον ίδιο δρόμο με τους υπόλοιπους…

Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν είστε όπως όλοι οι άνθρωποι. Και ισχύει εις διπλούν σε ό,τι αφορά τον έρωτα!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μετά από κάθε μεγάλο άλμα έρχεται η ώρα της ξεκούρασης. Μην πιέζετε τον εαυτό σας. Τον τελευταίο καιρό ήσασταν πολύ απασχολημένοι. Τώρα είναι μια καλή στιγμή για να χαλαρώσετε.

Ζώδια Δίδυμοι

Ελάτε κατευθείαν στο θέμα. Μερικές φορές, οι πολλές φιλοφρονήσεις μπορεί να μπουν εμπόδιο σε μια ερωτική σχέση που αναπτύσσεται. Αν έχετε κάτι στο μυαλό σας, πείτε το. Η φυσική σας γοητεία θα αντισταθμίσει όλα τα υπόλοιπα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας σαν να είστε τιμώμενο πρόσωπο όσον αφορά τον έρωτα. Τι θα θέλατε; Τι θα σας έκανε να αισθανθείτε πιο άνετα, πιο ικανοποιημένοι, πιο ευτυχισμένοι; Και όπως όλοι οι καλοί οικοδεσπότες, μπορείτε στη συνέχεια να παράσχετε όλα αυτά στον εαυτό σας.

Ζώδια Λέων

Κάποιος θέλει να σας κάνει χαλάστρα αλλά δεν θα τον αφήσετε. Εξάλλου, η ιδιωτική ζωή των ανθρώπων είναι ιδιωτική για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Αν και ορισμένα μέρη της προσωπικότητάς σας είναι ανοιχτό βιβλίο, θα πρέπει να θέσετε κάποια όρια.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα θα έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή σας. Αντί να κάνετε κάτι “παραγωγικό”, απολαύστε την επιλογή να μην κάνετε τίποτα. Το σύμπαν θα βρει τρόπο να αντισταθμίσει το κενό με έναν καινούργιο έρωτα.

Διαβαστε επισης: λενορμαν χαρτομαντεία 18-20/11 Ερωτική και δυναμική εξομολόγηση

zwdia-3-zodia

Ζώδια Ζυγός

Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, πριν φανείτε ειλικρινείς με μια ερωτική προοπτική. Σε τελική ανάλυση, η φράση «δεν φταις εσύ, εγώ φταίω» μπορεί να είναι αλήθεια σε αυτή την περίπτωση. Θα βρείτε τρόπο για μια ευγενική απόρριψη.

Ζώδια Σκορπιός

Κατευθύνετε την ενέργειά σας σε νέες ερωτικές προοπτικές. Συνήθως είστε ανυποχώρητοι. Αλλά πρόσφατα διαπιστώσατε ότι δεν έχει νόημα να εμμένετε σε πράγματα που δεν εξυπηρετούν την καλό σας. Ήρθε η ώρα για μια αλλαγή.

Ζώδια Τοξότης

Ο έρωτας μπορεί να σας βρει μέσω καθημερινών αλληλεπιδράσεων. Εάν θέλετε να αναζωογονήσετε την ερωτική σας ζωή, δώστε σημασία στη ρουτίνα σας.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Νιώθετε μια μυστηριώδη αύρα στην ερωτική σας ζωή. Κάποιο άτομο ενδιαφέρεται για εσάς, αλλά εσείς δεν δίνετε καμία ένδειξη. Αυτή η μυστηριώδης ατμόσφαιρα λειτουργεί πραγματικά για εσάς!

Ζώδια Υδροχόος

Κρατήστε τα πόδια σταθερά στο έδαφος και αφήστε την καρδιά σας να αλητέψει.  Ένας ασυνήθιστος τύπος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας – αλλά ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει;

Ζώδια Ιχθύες

Αν κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα πίσω, θα έχετε την αναγκαία οπτικής όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Όταν ξέρετε τι συμβαίνει, θα μπορέσετε να αποφασίσετε και πού θέλετε να πάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra