Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/12 Πέμπτη

zwdia-shmera-imerisies-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 19/12 Πέμπτη

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Κάντε τους να θέλουν περισσότερα! Μια γρήγορη συζήτηση γεμάτη ενδιαφέροντα υπονοούμενα, είναι προτιμότερη από λεπτομέρειες ή να ασχολείστε με σοβαρά θέματα τώρα.

Πείτε τους ότι σας αρέσουν και αφήστε τους να έρθουν εκείνοι σε εσάς.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα καλύτερα ταξίδια ξεκινάνε με ένα βήμα. Είστε πολύ απασχολημένοι για να προγραμματίσετε το μέλλον της ερωτικής σας ζωής; Ίσως θα έπρεπε να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να επικεντρωθείτε στο εδώ και το τώρα. Θα δείτε κάτι που σας διέφευγε μέχρι τώρα.

Ζώδια Δίδυμοι

Είστε γεννημένοι για να φλερτάρετε. Σήμερα ειδικά, τα άστρα σας δίνουν το προβάδισμα σε αυτό τον τομέα. Ίσως να οφείλεται στο ότι σας ενδιαφέρουν πραγματικά αυτά που έχουν να σας πουν κάποιοι.

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Για να υπάρξει εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή, απαιτείται να πάρετε κάποιο ρίσκο τώρα. Κρατήστε το κλίμα χαλαρό μεταξύ σας και δείτε τους σαν πιθανούς φίλους. Θα σας βοηθήσει να πάρετε κουράγιο για να κάνετε την πρώτη κίνηση (και τις επόμενες!)

Ζώδια Λέων

Οι νέοι φίλοι ισούνται με νέες πιθανότητες. Είναι πολύ εύκολο για εσάς να κάνετε νέες φιλίες τώρα. Ποτέ δεν ξέρετε πότε κάποια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Αν κρατήσετε τα πράγματα χαλαρά στο ξεκίνημα, θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε το αντικείμενο του πόθου σας χωρίς πίεση.

Ζώδια Παρθένος

Οι οποιεσδήποτε προσπάθειες για ερωτική σχέση, μπορεί να πάνε είτε καλά είτε άσχημα τώρα. Ευτυχώς, είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα πιο θετικό κλίμα, απλά βασίζοντας τις επιλογές σας σε προσεκτική παρατήρηση. Όσο λιγότερα λέτε, τόσο το καλύτερο.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός

Ενημερωθείτε για τα νέα της ημέρας, για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, για τις τελευταίες κυκλοφορίες σε βιβλία και μουσική. Όταν γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο, κάντε μια πνευματώδη συζήτηση για να δείτε αν θα σας εντυπωσιάσει με τις απόψεις του.

Ζώδια Σκορπιός

Αναρωτηθείτε γιατί προσπαθείτε συνειδητά να παραβλέψετε κάτι που αφορά μια πιθανή ερωτική επαφή… Είτε αν αγνοείτε διαρκώς ένα ενοχλητικό προαίσθημα. Αξίζει να το σκεφτείτε λίγο περισσότερο και όχι να το αγνοήσετε.

Ζώδια Τοξότης

Όλες οι αλληλεπιδράσεις σας έχουν κρυμμένα επίπεδα. Αλλά αν είστε προσεκτικοί, θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. Το καλό είναι ότι οι αλληλεπιδράσεις σας θα γίνουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες.

Ζώδια Αιγόκερως

Περιορίστε την ψιλή κουβεντούλα, ακόμα και αν το άλλο άτομο φλυαρεί ασταμάτητα. Μερικά καλά εκφρασμένα συναισθήματα, λίγες δομημένες ιδέες και βλέμματα γεμάτα νόημα, θα είναι πιο αποδοτικά.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Αφήστε τα κλασικά κομπλιμέντα και το κόκκινα τριαντάφυλλα, σε αυτούς που έχουν περιορισμένη φαντασία. Εσείς έχετε τη δημιουργικότητα και την ορμή για να φλερτάρετε καλύτερα, διαφορετικά.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα κρατήστε το πρόγραμμα σας χαλαρό και το μυαλό σας ανοιχτό σε όλες τις προτάσεις! Ακόμη και αν έχετε κανονίσει κάποιο ραντεβού, να είστε έτοιμοι να αλλάξετε σχέδια για να κάνετε κάτι πιο αυθόρμητο και διασκεδαστικό.

Διαβαστε  2020 Οι πιο τυχερές ημέρες για κάθε ζώδιο 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66