Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/01 Πέμπτη

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/01 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/01 Ζώδια Κριός .

Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να χαλαρώσετε και να διώξετε το άγχος. Η σχέση σας σας προσφέρει μια διέξοδο για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.

Εάν χειριστείτε σωστά το πάθος και τη φαντασία σας, μπορείτε να εμβαθύνετε περισσότερο τον δεσμό ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αρπάξτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα – προσεγγίστε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Ποιος ξέρει πού μπορεί να οδηγηθούν τα πράγματα;

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ότι δίνετε πολύ περισσότερα από όσα λαμβάνετε ως αντάλλαγμα στην σχέση σας και αυτό σας κάνει να νιώθετε απογοήτευση.

Μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βρείτε μια λύση με την οποία θα είστε και οι δύο ευχαριστημένοι.

Αν είστε αδέσμευτοι, απολαύστε τα φλερτ που θα έρθουν στον δρόμο σας σήμερα, αλλά μην επιδιώξετε κάτι πιο μόνιμο. Δεν θα σας βγει σε καλό.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/01 Ζώδια Δίδυμοι

Χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια για να δείτε μια σημαντική βελτίωση στην σχέση σας. Αλλά αν απαλλαγείτε από την απαισιόδοξη προοπτική σας, σύντομα θα βρείτε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, σήμερα θα κάνετε μερικές νέες και συναρπαστικές γνωριμίες.

Ζώδια Καρκίνος

Όσο πιεσμένοι και αν είστε σε επαγγελματικό επίπεδο, φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας. Έχετε την τάση να ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας και αν δεν αλλάξετε σύντομα τη συμπεριφορά σας, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε για μια έκπληξη από το παρελθόν. Μην το σκέφτεστε πολύ. Απολαύστε την διαδρομή!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/01 Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η σχέση σας περνάει μια δύσκολη περίοδο. Μην φοβάστε να το παραδεχτείτε στον εαυτό σας και συνεργαστείτε με το άλλο σας μισό για να βρείτε λύσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα δεν είναι ευνοϊκή για να βρείτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Βρεθείτε με φίλους και περάστε όμορφα.

Ζώδια Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη εντάσεις. Μαλώνετε με όλους, και κυρίως με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε την ρομαντική διάθεση της σημερινής μέρας. Η ανεπιτήδευτη γοητεία σας σας βοηθά να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Με κάποιο από αυτά θα έρθετε πολύ κοντά.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/01 Ζώδια Ζυγός

Έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας σήμερα, με αποκορύφωμα μια μαγική, φανταστική νύχτα. Ετοιμαστείτε για αξέχαστες στιγμές πάθους! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή σύντομα θα αλλάξουν. Θα απαλλαγείτε από την μοναξιά σας και θα επιστρέψετε στο ερωτικό παιχνίδι.

Ζώδια Σκορπιός

Τα οικονομικά προβλήματα μαστίζουν τη σχέση σας αυτή τη στιγμή και δημιουργούν ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε να είστε πιο δίκαιοι, να συμβιβάζεστε περισσότερο και είναι σίγουρο ότι θα βρείτε μια καλή λύση. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, πρέπει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρείτε αυτό που θέλετε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Κάντε πράγματα που ευχαριστούν εσάς και τον/την σύντροφό σας σήμερα! Περάστε μερικές όμορφες ώρες μαζί και μην αγχώνεστε με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεση σας και να νιώσετε καλά. Εάν είστε αδέσμευτοι, πρέπει να αλλάξετε στρατηγική. Βγείτε έξω και διεκδικήστε αυτόν/αυτήν που σας αρέσει.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα βρείτε επιτέλους την ηρεμία που αναζητάτε στην προσωπική σας ζωή. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, να περάσετε μια υπέροχη βραδιά μαζί και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι, μην πιέζετε τον εαυτό σας να δημιουργήσει μια σταθερή σχέση. Πρέπει να καταλάβετε ότι το πιο σημαντικό είναι να νιώθετε καλά και να απολαμβάνετε αυτά που έχετε. Όλα τα άλλα θα έρθουν.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/01 Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/01 Ζώδια Υδροχόος

Θα πρέπει να αρχίσετε να δείχνετε πιο συχνά στον/στην σύντροφό σας πόσο τον/την αγαπάτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, αποδεχτείτε μια πρόσκληση και βγείτε με φίλους. Επιλέξτε άτομα που σας βοηθούν να χαλαρώσετε και σας ανεβάζουν την διάθεση.

Ζώδια Ιχθύες

Αυτή η μέρα προσφέρει πρόσφορο έδαφος για να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας. Προσέξτε να μην πείτε κάτι που θα μπορούσε να τον/την πληγώσει. Αφήστε τον εγωισμό σας στην άκρη και μην παρασύρεστε από αμφιβολίες και υποψίες που δεν κάνουν τίποτα περισσότερο από το να σας προκαλούν άγχος. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή σύντομα θα αλλάξουν. Θα απαλλαγείτε από την μοναξιά σας και θα επιστρέψετε στο ερωτικό παιχνίδι.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098