Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Κυριακή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Ζώδια Κριός .

Σήμερα μπορεί να λάβετε ένα προειδοποιητικό καμπανάκι στην ερωτική σας ζωή, καθώς συνειδητοποιείτε ότι δεν ήσασταν πολύ κοντά με τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό, κάτι που σας δυσαρεστεί και τους δύο.

Έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι για να ανανεώσετε την σχέση σας και γιατί όχι, να ερωτευτείτε ξανά από την αρχή. Όσο για εσάς τους αδέσμευτους, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επιφυλάσσει μερικές νέες γνωριμίες. Το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έχετε διάθεση για έρωτα και ο/η σύντροφός σας δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί.

Βάλτε, λοιπόν, όλη σας την γοητεία και περάστε μια βραδιά που θα θυμάστε και οι δύο για πολύ καιρό! Αν είστε μόνοι και ψάχνετε το ιδανικό ταίρι, να ξέρετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας.

Σήμερα μπορείτε να βρείτε κάποιον/α με τον/την οποίο /α θα ξεκινήσετε μια μακροχρόνια σχέση που ικανοποιεί σχεδόν κάθε σας επιθυμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Ζώδια Δίδυμοι

Καλό θα ήταν να εστιάσετε στο ξεκαθάρισμα κάποιων εκκρεμοτήτων στην σχέση σας σήμερα. Ένας ήρεμος και εποικοδομητικός διάλογος θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ασφαλείς και να διαλύσετε τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί τον τελευταίο καιρό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να πάρετε την πρωτοβουλία και να πείτε πώς αισθάνεστε στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην ανησυχείτε. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία.

Ζώδια Καρκίνος

Σας αρέσει να κάνετε εκπλήξεις στον/στην αγαπημένο/η σας και αυτό ακριβώς σκοπεύετε να κάνετε και σήμερα. Ετοιμάζετε κάτι πολύ καλό για απόψε το βράδυ! Αν είστε ακόμα αδέσμευτοι, βγείτε εκεί έξω και προσπαθήστε να κάνετε νέες γνωριμίες. Ο/Η τέλειος /α σύντροφος δεν είναι πολύ μακριά.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Οι θετικές δονήσεις της σημερινή μέρας είναι πολύ εμφανείς στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όσα θα σας φέρει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα γνωρίσετε πολλά νέα και ενδιαφέροντα άτομα, θα κάνετε μερικές συναρπαστικές συζητήσεις και μπορεί να κερδίσετε ένα-δυο ραντεβού!

Ζώδια Παρθένος

Έχετε την τάση να κρατάτε μέσα σας τα πάντα. Επομένως, δεν είναι περίεργο που δεν αποκομίζετε όσα θα θέλατε από την σχέση σας. Τολμήστε να ανοιχτείτε στον/στην αγαπημένο/η σας και να εκφράσετε όλα όσα ζητάτε για να είστε ευτυχισμένοι. Έτσι θα ξέρετε και οι δύο πού βρίσκεστε. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, η ερωτική σας ζωή πρόκειται να αλλάξει σύντομα! Μια νέα συνάντηση θα μπορούσε να είναι το εισιτήριο για ένα καλύτερο αύριο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Ζώδια Ζυγός

Σταματήστε να εστιάζετε μόνο στα αρνητικά και νιώστε ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Στόχος σας σήμερα είναι να χαλαρώσετε και να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την αγαπημένο/η σας, γεμάτη ρομαντισμό, τρυφερότητα και στιγμές διασκέδασης. Αν δεν έχετε βρει ακόμα τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, βγείτε έξω, συναντήστε φίλους και διασκεδάστε! Η θετική σας αύρα θα προσελκύσει πολλά άτομα κοντά σας, κάτι που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Ορισμένα γεγονότα που θα λάβουν χώρα σήμερα, θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε πόσο πολύ σας αγαπά και σας νοιάζεται ο/η σύντροφός σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να το ανταποδώσετε. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Τα άστρα είναι στο πλευρό σας σήμερα, βοηθώντας σας να κάνετε μια ολοκαίνουργια αρχή στην ερωτική σας ζωή.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να χαλαρώσετε με το ταίρι σας, να περάσετε καλά με φίλους και να απελευθερώσετε όλο το άγχος που είχατε τόσο καιρό. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο, που θα σας ενθουσιάσει και θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο.

Ζώδια Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας έχει θετική επιρροή πάνω σας, βοηθώντας σας να είστε πιο δυναμικοί και αισιόδοξοι. Δεν νομίζετε ότι είναι καιρός να αναγνωρίσετε την συνεισφορά του/της και να του/της το δείξετε και εμπράκτως; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, καθίστε κάτω και σκεφτείτε τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα χάνετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/02 Ζώδια Υδροχόος

Εσείς και ο/η σύντροφός σας είστε πιο κοντά από ποτέ. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για κάθε είδους θέματα που σας απασχολούν τον τελευταίο καιρό. Αυτό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο τα πράγματα στην σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κάποιο πρόσωπο που γνωρίζετε θα σας ανοίξει τα χαρτιά του, πράγμα που θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς. Δώστε του μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Πιέζεστε πολύ στην δουλειά σας τον τελευταίο καιρό, αλλά ο/η σύντροφός σας δεν φταίει σε τίποτα για να ξεσπάτε πάνω του/της. Προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά και μην φθείρετε άλλο την σχέση σας μεταφέροντας τα άγχη και τις εντάσεις από τον χώρο εργασίας σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα αποπνέετε μια σχεδόν μαγική αύρα, που θα τραβήξει τους άλλους κοντά σας. Προσπαθήστε να μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά και αρχίσετε τις υπερβολές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia