Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/03 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-tetarti-7-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/03 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/03 Κυριακή  Ζώδια Κριός .

Το κλειδί σε κάθε επιτυχημένη σχέση είναι η επικοινωνία. Πείτε στον/στην σύντροφό σας τι χρειάζεστε από αυτόν/αυτήν και ανεβάστε το δεσμό σας στο επόμενο επίπεδο.

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, σκεφτείτε μήπως πρέπει να αλλάξετε τακτική. Μια νέα προσέγγιση θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Νιώθετε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για το μέλλον της σχέσης σας και είστε γεμάτοι με θετικές σκέψεις.

Δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό, εκφράζετε την αγάπη σας για τον σύντροφό σας κάθε μέρα που περνάει και κάνετε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσετε την σχέση σας να ανθίσει.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η εξωστρεφής φύση σας σε φέρνει σε επαφή με νέους και υπέροχους ανθρώπους που σας ανεβάζουν τη διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/03 Κυριακή  Ζώδια Δίδυμοι

Υπάρχουν σημαντικά σημάδια βελτίωσης στη σχέση σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο την θετική αύρα της σημερινής μέρας και προσπαθήστε να φέρετε τη σχέση σας στο επίπεδο που θέλετε. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην περιμένετε από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αναλάβετε εσείς την πρωτοβουλία.

Ζώδια Καρκίνος

Καιρός να αλλάξετε τη στάση σας σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Τείνετε να χαραμίζετε την ενέργειά σας σε ασήμαντες λεπτομέρειες. Και το χειρότερο είναι ότι βρίσκετε αιτία για να ασκείτε κριτική και να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην πιέζεστε για να βρείτε το άλλο σας μισό. Πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και θα δείτε ότι αυτό που επιθυμείτε θα έρθει από μόνο του.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να περιορίσετε τους φόβους και τις ανασφάλειές σας σε ό,τι αφορά την σχέση σας. Σταματήστε να ανησυχείτε για κάθε κίνηση του/της συντρόφου σας. Χαλαρώστε λίγο και κρατήστε μια πιο θετική στάση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην προσπεράσετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο. Ετοιμαστείτε να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδια Παρθένος

Καλό θα ήταν να περιορίσετε λίγο την απαισιοδοξία σας σήμερα, γιατί πραγματικά βλάπτει την σχέση σας. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα από μια πιο ελπιδοφόρα οπτική γωνία. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλύσετε τα προβλήματά σας πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Αν είστε αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε όλο αυτό το πάθος που κρατάτε καλά κρυμμένο μέσα σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεκινήσει μια νέα ρομαντική περιπέτεια!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/03 Κυριακή  Ζώδια Ζυγός

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, φαίνεται πως όλες οι εντάσεις και τα προβλήματα του παρελθόντος εξατμίζονται ως δια μαγείας! Μπορείτε επιτέλους να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να περάσετε μια υπέροχη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας, εστιάζοντας μόνο στα θετικά και κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Είστε μόνοι; Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε την πρώτη κίνηση σήμερα και να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας σας έχουν εξαντλήσει και τείνετε να ξεσπάτε τα νεύρα σας στον/στην σύντροφό σας. Δεν έχει κάνει κάτι για να αξίζει τέτοια συμπεριφορά, οπότε δεν είναι περίεργο που παραπονιέται. Προσπαθήστε να διορθώσετε τη στάση σας και να είστε πιο τρυφεροί, προστατεύοντάς τον/την από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αν είστε αδέσμευτοι, μια απρόσμενη συνάντηση που θα λάβει χώρα σήμερα θα σας ενθουσιάσει!

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Διώξτε το στρες και το άγχος από την ζωή σας σήμερα και απολαύστε μερικές πραγματικά ρομαντικές στιγμές με το άλλο σας μισό. Αισθάνεστε παθιασμένοι και σέξι και είστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσετε αυτή την διάθεση στο μέγιστο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η μέρα σας θα είναι γεμάτη με φλερτ. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εκφράζουν τον θαυμασμό τους για εσάς, κάτι που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα επιτέλους παίρνουν μια θετική τροπή στην ερωτική σας ζωή. Αυτό οφείλεται κυρίως σε εσάς, στην καλή σας διάθεση και στην πιο ώριμη στάση σας απέναντι στη σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και ελπίζετε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά που νιώθετε, τα άστρα είναι με το μέρος σας. Ξεκαθαρίστε τι ακριβώς θέλετε από την ερωτική σας ζωή και προχωρήστε ανάλογα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/03 – Deste 3ο 10ήμερο ΜΑΡ΄22

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/03 Κυριακή Ζώδια Υδροχόος

Υπάρχουν ορισμένες συνθήκες γύρω από τη σχέση σας που απλά δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτό που έχετε. Μην προσπαθείτε να διορθώσετε τα πράγματα μόνοι σας γιατί δεν θα έχει αποτέλεσμα. Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα πρέπει να συνεργαστείτε για να βρείτε εφαρμόσιμες λύσεις και να βελτιώσετε τα πράγματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να έρθετε σε επαφή με ένα παλιό έρωτα σήμερα. Αυτό θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη. Θα έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε. Μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη!

Ζώδια Ιχθύες

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη δυναμική ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας, είναι καιρός να αρχίσετε να εξωτερικεύετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αξιοποιήστε την γοητεία και το σεξαπίλ σας για να προσεγγίσετε ένα ξεχωριστό άτομο στη ζωή σας. Το φλερτ θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και την θετική σας διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66