Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/04 Τετάρτη .

zwdia-shmera-erwtikes-161014

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/04 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/04 Τετάρτη Ζώδια Κριός .

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, το μυστικό είναι να χαλαρώσετε λίγο. Μην συνεχίζετε να πιέζετε τον/την σύντροφό σας γιατί και αυτός/ή έχει τα όριά του/της.

Προσπαθήστε να κρατήσετε μια πιο θετική στάση και να είστε δίπλα του/της όταν σας χρειάζεται. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δε νομίζετε ότι είναι καιρό να ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες; Τα άστρα σας χαμογελούν σήμερα. Βγείτε έξω, γνωρίστε νέα άτομα και περάστε όμορφα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η ερωτική σας ζωή ευνοείται από το τρέχον πλανητικό σκηνικό. Περάστε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας και δεν θα το μετανιώσετε.

Αν δεν έχετε βρει ακόμη τον έρωτα της ζωής σας, σήμερα μπορεί κάλλιστα να γνωρίσετε κάποιον/α που θα σας ενθουσιάσει! Δείξτε τον αληθινό σας χαρακτήρα και θα τον/την γοητεύσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/04 Τετάρτη  Ζώδια Δίδυμοι

Καλό θα ήταν να σταματήσετε να αγχώνεστε για μικροπράγματα στην ερωτική σας ζωή. Επικεντρωθείτε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία και λειτουργούν καλά για την σχέση σας. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να περάσετε μια όμορφη μέρα και να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να υπεκφεύγετε. Κάντε την πρώτη κίνηση, ανοίξτε τα χαρτιά σας και εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Καρκίνος

Σήμερα προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας, που μπορούν να οδηγήσουν σε πληγωμένα συναισθήματα. Μην κάνετε την τρίχα τριχιά και βάλτε ως στόχο να περάσετε μια όμορφη μέρα με το άλλο σας μισό. Αν είστε αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Απελευθερώστε το πάθος σας και αφήστε τον φυσικό σας ερωτισμό να σας οδηγήσει σε νέες ρομαντικές περιπέτειες!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/04 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Απριλίου

zodia-astra-tarot

Ζώδια Λέων

Θα πρέπει να μιλήσετε ελεύθερα στον/στην σύντροφό σας για αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Μην προσπαθείτε να κρύψετε όσα νιώθετε, διαφορετικά δεν θα μπορέσετε ποτέ να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σας. Είστε μόνοι; Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και θετικοί με τους ανθρώπους γύρω σας. Δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν καλύτερα και δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Παρθένος

Θα δείτε αξιοσημείωτη βελτίωση στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε τελευταία έχουν αρχίσει να υποχωρούν και αυτό οφείλεται στην καλή επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, απολαύστε την ελευθερία σας και κινηθείτε με αυτοπεποίθηση. Μια νέα συνάντηση θα δικαιώσει σύντομα όλες τις προσπάθειές σας.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/04 Τετάρτη Ζώδια Ζυγός

Εσείς και ο σύντροφός σας είστε στα μαχαίρια σήμερα, καθώς ο ένας προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει δίκιο στον άλλον. Δε νομίζετε ότι έχετε ήδη αρκετό ανταγωνισμό στην επαγγελματική σας ζωή; Η σχέση σας θα πρέπει να σας χαλαρώνει και να σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε, να συζητήσετε τα θέματα που έχετε και να καταλήξετε σε συμβιβασμό. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, η σημερινή μέτρα θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις που μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια σειρά από νέες και σέξι περιπέτειες.

Ζώδια Σκορπιός

Το κλίμα είναι κάπως περίεργο στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Ίσως θα ήταν καλό να μείνετε λίγο μόνοι και να μην λέτε πολλά. Οποιαδήποτε συζήτηση πραγματοποιήσετε με τον/την σύντροφό σας, θα καταλήξει σε καβγά και σίγουρα δεν θέλετε κάτι τέτοιο. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Χαρείτε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας και αξιοποιήστε στο έπακρο τον χρόνο που έχετε για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας και κατ’ επέκταση την γοητεία σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Είναι καιρός να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας στον έρωτα και να απαλλαγείτε από τυχόν μικρά ασήμαντα προβλήματα που μαστίζουν τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην απομονώνεστε. Βγείτε εκεί έξω και μοιραστείτε το μοναδικό και υπέροχο χαμόγελό σας! Το άτομο που αναζητάτε δεν θα αργήσει να έρθει.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να ανοιχτείτε στο ταίρι σας για το πώς νιώθετε και να μιλήσετε για οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας. Μην κάθεστε εκεί περιμένοντας το άλλο άτομο να κάνει μια κίνηση. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, τότε ίσως δεν ψάχνετε αρκετά. Ανοίξτε τα μάτια σας! Κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας έχει στρέψει το βλέμμα του πάνω σας! Δώστε του μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/04 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Απριλίου

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/04 Τετάρτη Ζώδια Υδροχόος

Στην ερωτική σας ζωή, καλό θα ήταν να βρείτε τον χρόνο να φροντίσετε τις ουσιώδεις λεπτομέρειες στην σχέση σας. Δεν χρειάζεται, όμως, να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ζητήστε βοήθεια από τον/την σύντροφό σας. Είστε μαζί σε αυτήν τη σχέση και θα πρέπει να επιλύετε τα προβλήματά σας σαν ομάδα. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον έρωτα της ζωής σας, σταματήστε να βουλιάζετε στην αυτολύπηση και βγείτε έξω. Αυτή η ημέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και φλερτ. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα το μετανιώσετε που βγήκατε από το σπίτι.

Ζώδια Ιχθύες

Στην ερωτική σας ζωή, θα χρειαστεί να χειριστείτε τα πράγματα με προσοχή εάν θέλετε να διατηρήσετε την ηρεμία – ειδικά σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα. Επικεντρωθείτε σε θέματα ουσίας και μην χάνεστε στις λεπτομέρειες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να ζήσετε μια υπέροχη ερωτική περιπέτεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66