Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/05 Παρασκευή

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/05 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/05 Παρασκευή Ζώδια Κριός .

Στη σχέση σας υπάρχουν μερικά αγκάθια. Αλλά αν κάνετε μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σας, θα δείτε ότι όλα μπορούν να διορθωθούν.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η αυτοπεποίθησή σας εκτοξεύεται στα ύψη σήμερα καθώς γνωρίζετε μερικά καινούργια άτομα που σας γεμίζουν κομπλιμέντα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Είναι πιθανό να μην παίρνετε αυτό που περιμένατε από τη σχέση σας και αυτό είναι κάτι που σας στεναχωρεί.

Εάν αποφασίσετε να μιλήσετε με τον/την αγαπημένο/η σας για ό,τι σας απασχολεί, θα διαπιστώσετε ότι είναι διατεθειμένος/η να κάνει κάποιες αλλαγές.

Αν πάλι δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό, μην κατηγορείτε κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να είστε λιγότερο επικριτικοί με τα άτομα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/05 Παρασκευή Ζώδια Δίδυμοι

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή κάτι που προμηνύει μερικές ευχάριστες εκπλήξεις και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Είτε πρόκειται για ένα δείπνο υπό το φως των κεριών είτε για ποτά σε ένα μπαρ, θα κάνει καλό στη σχέση σας και θα σας ανανεώσει. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση προσελκύει στρατιά θαυμαστών.

Ζώδια Καρκίνος

Τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά στην προσωπική σας ζωή τον τελευταίο καιρό. Καλό θα ήταν να δείτε τι φταίει και να αποδεχτείτε τις ευθύνες που σας αναλογούν. Προσπαθήστε να είστε πιο εξωστρεφείς και να εκφράσετε πώς αισθάνεστε απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, σκεφτείτε μήπως έχετε θέσει πολύ αυστηρά κριτήρια. Ίσως θα πρέπει να γίνετε πιο προσιτοί απέναντι σε εκείνους που δείχνουν ενδιαφέρον για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα δεν πάνε πολύ καλά στην σχέση σας. Καταλαβαίνετε ότι πρέπει να κάνετε μεγάλες αλλαγές, και σε αυτό θα σας βοηθήσει η παθιασμένη ενέργεια της σημερινής μέρας. Πάρτε την ζωή στα χέρια σας και παλέψτε για να φέρετε τα πράγματα ακριβώς εκεί που θέλετε. Αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για νέες γνωριμίες. Ένα καινούριο πρόσωπο θα μπει σύντομα στη ζωή σας και θα τη γεμίσει χαρά.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα δεν ξεκινάνε με τον καλύτερο τρόπο στην ερωτική σας ζωή σήμερα, αλλά ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ. Θα έχετε άφθονο χρόνο να αφιερώσετε στον/στην σύντροφό σας αργότερα σήμερα και αν συνεργαστείτε θα μπορέσετε να λύσετε όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν. . Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να παραπονιέστε. Δεν υπάρχει λόγος. Απολαμβάνετε πολλά φλερτ, εκδηλώσεις θαυμασμού και έχετε άπειρες προσκλήσεις. Διασκεδάστε όσο περισσότερο μπορείτε.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/05 Παρασκευή Ζώδια Ζυγός

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα για να εκφράσετε τα πιο θετικά και αγαπησιάρικα συναισθήματα προς τον/την σύντροφό σας. Αφήστε τους εγωισμούς στην άκρη, γιατί αυτά δεν έχουν θέση σε μια υγιή, στοργική σχέση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ρίξετε τις αναστολές σας και επιτέλους να κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ανοίξτε την καρδιά σας και δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια σήμερα και αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον/την αγαπημένο σας. Έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια αξέχαστη βραδιά μαζί απόψε! Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, κάποιος/α από το άμεσο περιβάλλον σας θα εξομολογηθεί τα συναισθήματά του/της και θα σας γεμίσει χαρά.

taro-6-9

Ζώδια Τοξότης

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με εντάσεις και διαφωνίες στη σχέση σας σήμερα. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις, γιατί μπορεί να σας ξεφύγει κάτι που δεν εννοείτε. Ανεξάρτητα από το πόσο θα μετανιώσετε για αυτό αργότερα, θα είναι πολύ δύσκολο να διορθώσετε την κατάσταση. Αν είστε αδέσμευτοι, τί θα λέγατε να βγείτε έξω με φίλους απόψε; Η αναζήτηση ενός συντρόφου δεν πρέπει να σας γίνει εμμονή. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ζώδια Αιγόκερως

Μπορεί να νομίζετε ότι όλα είναι ρόδινα στην ερωτική σας ζωή, αλλά αυτή είναι η μέρα που συνειδητοποιήσετε ότι κάνετε λάθος! Κάτι απρόσμενο θα ανατρέψει την εικόνα που έχετε χτίσει με τον πιο δυσάρεστο τρόπο. Τα προβλήματα και τα εμπόδια μπορεί να γίνουν αισθητά στη σχέση σας σήμερα, αλλά θα πρέπει να μείνετε ήρεμοι. Εάν είστε αδέσμευτοι, καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι μια νέα ερωτική σχέση είναι καθοδόν. Μη χάνετε το κουράγιο σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/05 Παρασκευή Ζώδια Υδροχόος

Στην προσωπική σας ζωή, είναι πολύ εύκολο σήμερα να προκληθούν εντάσεις και διαφωνίες. Ο/Η σύντροφός σας περνά μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, οπότε προσπαθήστε να βγάλετε από τη μέση τους εγωισμούς και να του /της προσφέρετε την αμέριστη υποστήριξη σας. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α. Αυτή τη φορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ώστε τα πράγματα να εξελιχθούν σε κάτι μόνιμο.

Ζώδια Ιχθύες

Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ερωτική σας ζωή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμείνετε θετικοί και να βρείτε τρόπους να ανανεώσετε την σχέση σας. Οι γκρίνιες και η απαισιοδοξία δεν βοηθούν σε τίποτα. Εάν είστε αδέσμευτοι, κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας σήμερα. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να φλερτάρετε και να ανακτήσετε την χαμένη σας αυτοπεποίθηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot