Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/06 Δευτέρα 

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/06 Δευτέρα  .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/06 Δευτέρα  Ζώδια Κριός .

Αν είστε σε σχέση, τα βαθιά σας συναισθήματα για τον/την σύντροφό σας ανοίγουν τον δρόμο για ακόμη μεγαλύτερη οικειότητα.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, τώρα είναι η ώρα να βγείτε εκεί έξω και να κάνετε μερικές καινούργιες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί στον/στην επόμενο/η ερωτικό/ή σας σύντροφο.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα στην ερωτική σας ζωή – σίγουρα λιγότερο από όσο νομίζετε ότι είναι.

Μην παραβλέπετε τα προβλήματα και προσποιείστε ότι όλα είναι εντάξει γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να βλάπτετε τη σχέση σας. Αντιμετωπίστε την αλήθεια κατάματα και βρείτε λύσεις μαζί σαν ομάδα.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια απρόσμενη συνάντηση μπορεί να σας απαλλάξει από τη μοναξιά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/06 Δευτέρα  Ζώδια Δίδυμοι

Τον τελευταίο καιρό η ζωή σας είναι γεμάτη άγχος αλλά χάρη στην κατανόηση και την υποστήριξη του/της συντρόφου σας θα βρείτε την δύναμη να ανταπεξέλθετε. Κάθε ημέρα που περνάει συνειδητοποιείτε όλο και περισσότερο την αξία του ατόμου με το οποίο έχετε επιλέξει να περάσετε την ζωή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να εμφανιστεί στην ζωή σας ένας έρωτας από το παρελθόν. Μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά. Περιμένετε λίγο πρώτα για να δείτε αν υπάρχουν περιθώρια να αναθερμανθεί αυτή η σχέση.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα κυλούν αρμονικά και ήρεμα στην προσωπική σας ζωή, οπότε φροντίστε να αφήσετε τις καθημερινές σας έγνοιες έξω από την πόρτα της ερωτικής σας φωλιάς και να περάσετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να θυμάστε ότι τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά στην ερωτική σας ζωή και θα σας βοηθήσουν να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zodia-0988

Ζώδια Λέων

Θα πρέπει να προσέξετε τι λέτε και τι κάνετε σήμερα γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας. Εάν δεν μπορέσετε να κρατήσετε την γλώσσα σας, η ζημιά που θα κάνετε μπορεί να είναι ανεπανόρθωτη, για αυτό προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι ή να περάσετε την μέρα χώρια για να αποφύγετε εντελώς την πιθανότητα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε έξω και συναναστραφείτε με κόσμο. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε το κέφι σας!

Ζώδια Παρθένος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε να εκφράζετε περισσότερο τα συναισθήματά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να περιμένετε από τους άλλους να σας βοηθήσουν να αλλάξετε την ζωή σας. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Γιατί δεν προσεγγίζετε το άτομο που έχετε βάλει στο μάτι;

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/06 Δευτέρα Ζώδια Ζυγός

Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από τη ζήλια και την κτητικότητά σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να καταπιέζετε τον/την αγαπημένο/η σας, εμποδίζοντάς τον/την να απολαύσει την σχέση σας. Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε στα θετικά. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε έναν μεγάλο έρωτα.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα στη σχέση σας εξελίσσονται ομαλά και αυτό σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια ευχάριστη και γαλήνια καθημερινότητα με τον/την σύντροφό σας. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην απελπίζεστε. Και πάνω από όλα μην βιάζεστε. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους και θα δείτε ότι όλα θα μπουν στη θέση τους.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την κακή συνήθεια να κάνετε την τρίχα τριχιά στην ερωτική σας ζωή και να δημιουργείτε προβλήματα εκεί που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν. Αλλάξτε στάση και άμεσα. Μάθετε να δίνετε προσοχή μόνο σε ό,τι έχει σημασία και πάνω από όλα, σε αυτά που λειτουργούν στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε από το καβούκι σας και αναλάβετε δράση προκειμένου να αλλάξετε την ζωή σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας, ώστε ο/η σύντροφός σας να ξέρει πού βρίσκεται και πώς να συμπεριφερθεί από εδώ και πέρα. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας να πάρετε αυτό που χρειάζεστε από αυτή τη σχέση. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, το μυστικό είναι να μάθετε να περνάτε καλά, ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ερωτική σας ζωή!

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη τράπουλα Ιούλιος 2022 Αισθηματικά -Σχέσεις – Σύντροφοι

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/06 Δευτέρα Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο στην ερωτική σας ζωή. Έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μερικές πραγματικά υπέροχες, ρομαντικές στιγμές με το άτομο με το οποίο έχετε επιλέξει να μοιραστείτε τη ζωή σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε απλώς να πέσει κάποιος/α από τον ουρανό. Πάρτε την πρωτοβουλία και επιδιώξτε αυτό που θέλετε.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια πολύ ρομαντική μέρα με τον/την σύντροφό σας, γεμάτη τρυφερότητα, αγάπη και πάθος. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας, γιατί κάτι υπέροχο θα έρθει στο δρόμο σας σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot