Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/08 Παρασκευή

apostasi-sti-sxesi

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/08 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/08 Ζώδια Κριός .

Σταδιακά ρίχνετε τις άμυνες σας προς τον/την σύντροφό σας και αποκαλύπτετε την πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, μια νέα γνωριμία που κάνετε σήμερα θα σας συναρπάσει και θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή.

Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το μέλλον, ακόμη και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αν αυτό είναι που θέλετε.

Η πρόγνωση φαίνεται καλή και για εσάς τους αδέσμευτους. Μια απροσδόκητη συνάντηση σας μαγεύει και σας φέρνει πολλή χαρά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/08 Ζώδια Δίδυμοι

Στην προσωπική σας ζωή, το πάθος και η αστείρευτη φαντασία σας σας φέρνουν πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Οι δυο σας ξεκινάτε για νέες ερωτικές περιπέτειες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, μεταξύ των οποίων μπορεί να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας έχει αποκτήσει έναν δικό της ρυθμό. Είστε ευχαριστημένοι με αυτήν την εξέλιξη και αντλείτε ευχαρίστηση από τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα ένας έρωτας από το παρελθόν. Στο χέρι σας είναι αν θα μπορέσετε να συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Αυγούστου 21

tarw-taro-xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/08 Ζώδια Λέων

Καλό θα ήταν να προσέξετε τα λόγια σας σήμερα, καθώς η σχέση σας είναι επιρρεπής σε παρεξηγήσεις. Μπορεί να πείτε κάτι που θα τον /την πληγώσει, ακόμη και αν δεν είναι αυτή η πρόθεση σας. Εάν δεν πιστεύετε ότι μπορείτε να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό, ίσως θα πρέπει να περάσετε χώρια τη μέρα. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Κάπου πολύ κοντά σας βρίσκεται ένα πρόσωπο που μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντικό στη ζωή σας.

Ζώδια Παρθένος

Τα άστρα χαμογελούν στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε επιτέλους αυτή τη συζήτηση που καθυστερείτε τόσο καιρό. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε γιατί ο δρόμος σας θα διασταυρωθεί με κάποιον/α που θα μπορούσε πραγματικά να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

zwdia-tarw-1Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/08 Ζώδια Ζυγός

Πώς νομίζετε ότι πάνε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή; Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να διαλύσετε τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από την σχέση σας και να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε. Αυτό βέβαια μπορεί να συμβεί μόνο με τη βοήθεια και τη συνεργασία του/της συντρόφου σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει ό, τι περνά από το χέρι του/της για να διορθώσει την κατάσταση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Κάντε ό, τι μπορείτε για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή!

Ζώδια Σκορπιός

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια ειλικρινή και ξεκάθαρη συζήτηση με τον/την σύντροφό σας, ώστε να γνωρίζετε και οι δύο ακριβώς πού βρίσκεστε. Εάν δεν έχετε βρει ακόμα τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, η τύχη σας σύντομα θα αλλάξει λόγω μιας απροσδόκητης συνάντησης.

zwdia-agnh

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Δεν υπάρχει τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ανησυχείτε. Όλα σας τα προβλήματα έχουν λυθεί προς το παρόν και δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι πέρα από το να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το καλό κλίμα. Αν εξακολουθείτε να είστε αδέσμευτοι, εμπιστευτείτε τα άστρα. Θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στον έρωτα της ζωής σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Το άτομο που επιλέξατε να σταθεί δίπλα σας αποδεικνύει την αγάπη και την αφοσίωση του καθημερινά. Κάντε κάτι σήμερα για να του δείξετε την εκτίμησή σας. Τι θα λέγατε για ένα ρομαντικό δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο; Αν πάλι ψάχνετε για το άλλο σας μισό, να ξέρετε ότι σύντομα θα απαλλαγείτε από τη μοναξιά σας. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική ρομαντική περιπέτεια!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας – Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Αυγούστου 21

tarw-zwdia

Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πηγαίνουν καλά στην ερωτική σας ζωή, οπότε συνεχίστε την καλή δουλειά. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό και το καλό κλίμα θα συνεχιστεί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε από το σπίτι σας σήμερα, ακόμα κι αν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας να το κάνει. Φλερτάρετε λίγο. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για ανέβει η διάθεση σας.

Ζώδια Ιχθύες

Η σχέση σας πλησιάζει πραγματικά το ιδανικό σας αυτές τις μέρες! Αυτό οφείλεται τόσο στις δικές σας προσπάθειες όσο και σε αυτές του/της συντρόφου σας. Απολαύστε αυτές τις υπέροχες στιγμές και φροντίστε να επικεντρώνεστε πάντα στις θετικές πτυχές της σχέσης σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα μπορεί να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο που θα φέρει χαρά και ευτυχία στην ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις Σεπτεμβρίου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA