Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/10 Τετάρτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/10 Τετάρτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/10 Ζώδια Κριός .

Αν θέλετε να πλησιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας, αφήστε τους εγωισμούς, αφήστε τον/την να μιλήσει για τα συναισθήματά του/της και ακούστε τον/την προσεκτικά.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το ενισχυμένο σεξαπίλ σας σήμερα θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Εάν είστε σε σχέση, σήμερα προμηνύεται μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας.

Κανονίστε να κάνετε κάτι μαζί που θα σας χαλαρώσει και θα αναζωογονήσει την σχέση σας! Φροντίστε όμως να αφήσετε τις καθημερινές σας ανησυχίες έξω από την πόρτα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε πια να κρύβεστε στο καβούκι σας και να χτίζετε τοίχους γύρω σας. Γίνετε λίγο πιο προσιτοί και θα δείτε πόσο γρήγορα θα βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/10 Ζώδια Δίδυμοι

Όλα κυλούν ήρεμα και αρμονικά στην ερωτική σας ζωή. Αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια για να κάνετε μια καλή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Μη φοβάστε να του/της πείτε τι σας ανησυχεί. Πιθανότατα θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την ανταπόκριση που θα λάβετε και θα νιώσετε ανακούφιση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, οι φοβερές επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Ζώδια Καρκίνος

Η σχέση σας βρίσκεται σε καλό σημείο. Διατηρείστε το θετικό κλίμα, αφιερώνοντας χρόνο στον/στην σύντροφό σας. Αν πάλι εξακολουθείτε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο και προσοχή στον εαυτό σας και επανεξετάστε όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/10 Επιθετικά λόγια – Σχέση εξ αποστάσεως

zodia-zvdia-75

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/10 Ζώδια Λέων

Η συμπεριφορά σας τον τελευταίο καιρό έχει κάνει τον/την σύντροφό σας να αναρωτιέται εάν έχει κάνει τη σωστή επιλογή. Πείτε του/της ειλικρινά για το πώς αισθάνεστε, αν θέλετε να διώξετε τις υποψίες. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι το θάρρος ανταμείβεται. Πείτε στο άτομο που έχετε βάλει στο μάτι πώς αισθάνεστε.

Ζώδια Παρθένος

Είτε είστε αδέσμευτοι είτε σε σχέση, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας προσφέρουν τα άστρα σήμερα και αξιοποιήστε στο έπακρο τη θετική επιρροή τους. Περάστε όσο καλύτερα μπορείτε με τον/την σύντροφό σας ή απολαύστε ένα-δυο φλερτ.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/10 Ζώδια Ζυγός

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας είναι πάντα δίπλα σας, σας προσφέρει απλόχερα την υποστήριξή του/της και εκπληρώνει κάθε σας επιθυμία. Μήπως ήρθε η ώρα να του/της δείξετε πόσα σημαίνει για εσάς; Αν ψάχνετε ακόμη για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, αξιοποιήστε στο έπακρο την θετική διάθεση της μέρας. Γιατί να μην κάνετε την πρώτη κίνηση και να γνωρίσετε καλύτερα το αντικείμενο του πόθου σας;

Ζώδια Σκορπιός

Νιώθετε τόσο σέξι σήμερα που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας! Είτε είστε αδέσμευτοι, είτε όχι, αξιοποιήστε στο έπακρο την ρομαντική ενέργεια της μέρας. Απολαύστε μια παθιασμένη βραδιά με τον/την σύντροφό σας ή ξεκινήστε μια νέα και παθιασμένη ερωτική σχέση με έναν από τους πολλούς θαυμαστές σας!

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Σε ό,τι αφορά την σχέση σας, θα πρέπει να μάθετε να επικεντρώνεστε μόνο στα σημαντικά και να μην σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε ανούσιες λεπτομέρειες και φθείρεστε τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, επικεντρωθείτε στο να περνάτε καλά και να ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Αυτή είναι η τέλεια ημέρα για ένα ραντεβού ή μια ρομαντική βραδιά με τον/την σύντροφό σας. Εκφράστε τα συναισθήματά σας ανοιχτά και ειλικρινά και απλώς απολαύστε αυτό που έχετε μαζί. Αν είστε αδέσμευτοι, θα διαπιστώσετε ότι σήμερα δεν έχετε έλλειψη θαυμαστών.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 20-22/10 Επιθετικά λόγια – Σχέση εξ αποστάσεως

tarw-wroskopio-4

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα σας δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να κάνετε μια σημαντική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά και μιλήστε για όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας και σας προβληματίζουν. Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα υπέροχο άτομο στη ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα μπορείτε επιτέλους να δείτε πού ακριβώς έχετε κάνει λάθος στο παρελθόν και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να βελτιώσετε τα πράγματα στην σχέση σας. Επίσης, είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Τολμήστε να βγείτε από το καβούκι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988