Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/11 Παρασκευή

erwtiki-sxesi-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/11 Παρασκευή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Ετοιμαστείτε για αλλαγή ταχύτητας. Τα άστρα σας στέλνουν μια διάθεση ενδοσκόπησης για τα «γιατί, πού και πώς» της ερωτικής σας ζωή.

Αρχίστε να γράφετε ημερολόγιο ή πηγαίνετε μια βόλτα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Αισθάνεστε περιέργεια για αυτό το πιθανό ερωτικό ταίρι – αλλά οι εικασίες σας είναι όντως αθώες; Εξετάστε τα κίνητρά σας, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κρυφές παρορμήσεις πίσω από τις πρόσφατες ερωτήσεις σας.

Ζώδια Δίδυμοι

Δοκιμάστε μια διαφορετική προσέγγιση στον έρωτα σήμερα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να βοηθηθείτε αν εφαρμόσετε κάποιες τακτικές της επαγγελματικής σας ζωής. Σκεφτείτε μακροπρόθεσμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε ένα παλιό ερωτικό ιδανικό… Αλλά απαιτείται, αν θέλετε να προχωρήσετε. Αν κάνετε λίγη έρευνα, θα μπορέσετε να εντοπίσετε το κατάλληλο ταίρι για εσάς.

Ζώδια Λέων

Είστε η επιτομή του ενθουσιασμού! Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα ταίρι που να συμβαδίζει με το περιπετειώδες πνεύμα σας. Μέχρι να βρείτε το σωστό άτομο, προχωρήστε και κάντε τα πάντα με το δικό σας πρόγραμμα.

Ζώδια Παρθένος

Σκεφτείτε να βγείτε ραντεβού με αυτό το ενδιαφέρον άτομο. Η διαίσθησή σας λειτουργεί εξαιρετικά σήμερα. Γνωρίζετε ότι η εξωστρεφής προσωπικότητα αυτού του ατόμου, κρύβει μια ενδοσκοπική διάθεση.

prodosia

Ζώδια Ζυγός

Είστε ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα ζώδια, οπότε δεν σας κάνει ο οποιοσδήποτε. Δείτε πόσο επιλεκτικοί είστε για τα ρούχα και τα παπούτσια σας και βγάλτε συμπέρασμα. Αγνοήστε τι κάνουν οι φίλοι σας. Ξέρετε τι είναι σωστό για εσάς.

Ζώδια Σκορπιός

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είστε σαγηνευτικοί… Αλλά ο στόχος σας είναι να γοητεύσετε αυτό το άτομο ή να το γνωρίσετε πραγματικά; Να είστε ειλικρινείς, τόσο με τον εαυτό σας όσο και μαζί του.

Ζώδια Τοξότης

Το να κάνετε αξέχαστη εντύπωση είναι σημαντική για το μέλλον σας. Στη δουλειά καταβάλλετε επιπλέον προσπάθειες για να φαίνεστε έξυπνοι και να μιλάτε εύγλωττα. Οι προοπτικές στην καριέρα σας φαίνονται καλές – αλλά στον έρωτα ακόμα καλύτερες.

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Το εισόδημά σας αυξάνεται και αποφασίζετε συνετά να κάνετε οικονομίες. Αυτή η τάση αφθονίας μεταφέρεται και στην ερωτική σας ζωή. Μόλις είστε σίγουροι για το τι θέλετε να κάνετε, μπορείτε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση.

Ζώδια Υδροχόος

Αυτός ο έρωτας εμφανίστηκε ξαφνικά στη ζωή σας, σαν τη γρίπη. Το ένα λεπτό είστε καλά, το επόμενο δεν ξέρετε τι θα σας έρθει. Μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Σε λίγο καιρό θα αναρωτιέστε τι του βρήκατε.

Ζώδια Ιχθύες

Ο συνηθισμένος σας τύπος συντρόφου είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε. Αυτό που απαιτείται, είναι μια οριστική αλλαγή ρυθμού. Κάντε μια ανατροπή. Αν είστε νυχτερινοί τύποι, δοκιμάστε να ξυπνήσετε νωρίς και να πάτε για τζόκινγκ.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia