Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/12 Δευτέρα

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/12 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/12 Ζώδια Κριός .

Στην ερωτική σας ζωή, είναι καιρός να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας σχετικά με το τι ακριβώς θέλετε από τη σχέση σας.

Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε, αναρωτηθείτε αν αξίζει να μείνετε μαζί. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι θέλετε να κάνετε άλλη μια προσπάθεια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε μια συζήτηση με κάποιον στενό σας φίλο. Θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε από την ζωή σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα – με την καλή έννοια.

Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, προγραμματίστε μια ρομαντική βραδιά -είτε με τον/την μόνιμο/η σύντροφό σας είτε με κάποιο νέο φλερτ και απολαύστε την σέξι διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/12 Ζώδια Δίδυμοι

Θα πρέπει να σταματήσετε να αγνοείτε και να παραμελείτε τον/την σύντροφό σας. Μην κολλάτε σε ασήμαντες λεπτομέρειες και μην κάνετε την τρίχα τριχιά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη μένετε επ’ ουδενί μέσα σήμερα. Τα άστρα χαμογελούν σε μια συνάντηση με κάποιον/α καινούργιο/α.

Ζώδια Καρκίνος

Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να εκπλήξετε τον/την σύντροφό σας. Η σχέση σας διψά για ρομαντισμό και ανανέωση, οπότε κάντε την πρώτη κίνηση και αναζωπυρώστε τη σπίθα μεταξύ σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, επικεντρώστε την προσοχή σας στα άτομα εκείνα που ενδιαφέρονται πραγματικά για εσάς.

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Δεν ωφελεί σε τίποτα να κάνετε όνειρα και φαντασιώσεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κατάματα ορισμένες καταστάσεις και να είστε πιο ρεαλιστές. Μιλήστε στον/στην σύντροφό σας για όσα σας απασχολούν και ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να ξέρετε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις με το άτομο που σας έχει κλέψει την καρδιά. Αν θέλετε να τον/την κερδίσετε όμως, θα πρέπει να δείξετε ωριμότητα και αυτοέλεγχο.

Ζώδια Παρθένος

Θα χρειαστεί να είστε απολύτως ειλικρινείς με τον/την σύντροφό σας σε θέματα που αφορούν την σχέση σας. Μιλήστε ανοιχτά, εκφράστε τα παράπονά σας και σταματήστε να τα κρατάτε όλα μέσα σας. Αυτό δεν σας κάνει καλό. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μάλλον θα πρέπει να αλλάξετε στρατηγική. Βλέπετε ότι οι μέθοδοι που ακολουθείτε μέχρι τώρα για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας δεν λειτουργούν.

κρυσταλλομαντεία

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/12 Ζώδια Ζυγός

Πρέπει να είστε υπομονετικοί και να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι κατανοείτε τον/την ίδιο/α και τις ανησυχίες του/της. Αυτή είναι μια πολύ αγχωτική περίοδος για αυτόν/αυτήν, με πολλές απαιτήσεις τόσο από την δουλειά όσο και από την οικογένειά του/της. Προσπαθήστε να μην του/της προσθέτετε επιπλέον άγχος. Απλά να είστε εκεί για αυτόν/αυτήν, έτοιμοι να προσφέρετε την βοήθειά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη!

Ζώδια Σκορπιός

Η αποψινή βραδιά θα είναι υπέροχη για εσάς και τον/τον σύντροφό σας. Το εγγυώνται τα άστρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παρέα του/της. Βγάλτε την δουλειά και τις υποχρεώσεις από το μυαλό σας και δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Είστε αδέσμευτοι; Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να συναντήσετε την αδελφή-ψυχή σας σήμερα! Αυτό είναι το άτομο που θα σας ανοίξει έναν καινούργιο κόσμο και θα διευρύνει τους ορίζοντές σας.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Δεν χρειάζεται να σηκώσετε ούτε το μικρό σας δακτυλάκι σήμερα για να προσελκύσετε το ερωτικό ενδιαφέρον του/της συντρόφου σας. Από το πρωί η ατμόσφαιρα είναι τόσο ρομαντική, που το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε και να το απολαύσετε. Μπορεί μάλιστα να δεχτείτε και μια πρόταση που θα σας κάνει πού ευτυχισμένους. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, σήμερα είστε τόσο γοητευτικοί, που θα βαρεθείτε να μετράτε κατακτήσεις.

Ζώδια Αιγόκερως

Είναι πολύ σημαντικό να μπορείτε να κρατάτε τον έλεγχο της σχέση σας. Τον τελευταίο καιρό, εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε απομακρυνθεί λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζετε. Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά και να δείτε αν υπάρχουν περιθώρια να περισώσετε κάτι. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μη μένετε σπίτι. Απολαύστε την ελευθερία να κάνετε ό,τι θέλετε όποτε το θέλετε, γιατί δεν θα την έχετε για πολύ ακόμη.

δωρεάν-προβλέψεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 20/12 Ζώδια Υδροχόος

Αυτή είναι μια καλή μέρα για να κλείσετε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, που έχει προκύψει πρόσφατα λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να δημιουργήσετε μια όμορφη, ρομαντική ατμόσφαιρα. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο και πηγαίνετε μια βόλτα. Πού ξέρετε; Μπορεί να τον/την βρείτε στο πιο απρόσμενο μέρος!

Ζώδια Ιχθύες

Ήρθε η ώρα για εσάς και τον/την σύντροφό σας να συμμετέχετε από κοινού σε μερικές ευχάριστες και δημιουργικές δραστηριότητες. Το χρειάζεστε και οι δύο. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή περίοδος για να γνωρίσετε κάποιον/α. Να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot