Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/01 Παρασκευή

romantikes-yposxeseis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/01 Παρασκευή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/01 Ζώδια Κριός .

Η ερωτική σας ζωή μπαίνει σε μια δύσκολη φάση, καθώς επικρατούν οι εντάσεις και τα προβλήματα. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τον/την σύντροφό σας και βρείτε έναν τρόπο για να προχωρήσετε μαζί.

Καλό θα ήταν να υιοθετήσετε μια διπλωματική προσέγγιση και στις υπόλοιπες σχέσεις σας ώστε να αποφύγετε τυχόν παρεξηγήσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, έφτασε η ώρα να αλλάξετε τακτική. Ο/Η ιδανικός/ή σύντροφος είναι εκεί έξω και σας περιμένει!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σχέση σας φαίνεται να αλλάζει επιτέλους προς το καλύτερο, αφήνοντας πίσω με τα προβλήματα των τελευταίων ημερών.

Ο/Η σύντροφός σας θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στην αισιοδοξία και το πάθος σας. Μπορεί να περάσετε ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος!

Εάν είστε αδέσμευτοι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό για την εύρεση του έρωτα.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/01 Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα αισθάνεστε έτοιμοι να εκφράσετε τα πιο βαθιά σας συναισθήματα προς τον/την σύντροφό σας χωρίς να αφήνετε να μπαίνουν εμπόδιο γελοίοι εγωισμοί και επιφυλάξεις. Η σχέση σας θα γίνει πιο ειλικρινής και πιο ισορροπημένη. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, εστιάστε στα βασικά και αφιερώστε χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Ζώδια Καρκίνος

Πάρτε μια βαθιά ανάσα και προσπαθήστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Γιατί θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις σήμερα. Αποφύγετε τις λογομαχίες με τον/την σύντροφό σας που μπορεί να βλάψουν τη σχέση σας. Και μην αντιδράτε υπερβολικά. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η τύχη είναι με το μέρος σας και μπορεί κάλλιστα να γνωρίσετε κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο σήμερα – αρκεί να βγείτε έξω από το σπίτι!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/01 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Ιανουαρίου 2022

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Η συναισθηματική σας ζωή βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η σχέση σας ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο και παίρνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε από τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις που θα λάβετε σήμερα. Χαλαρώστε με φίλους και κάντε πράγματα που σας αρέσουν.

Ζώδια Παρθένος

Σήμερα βιώνετε ένα έντονο φάσμα συναισθημάτων στην ερωτική σας ζωή. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ξαφνικές κινήσεις και να προχωρήσετε ήρεμα με τη σχέση σας όπως το έχετε κάνει μέχρι τώρα. Να θυμάστε πως όλα εξαρτώνται από εσάς. Εάν θέλετε να διατηρηθούν οι ισορροπίες, τότε ενεργήστε ανάλογα. Αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χέρια σας και να καλωσορίσετε τη χαρά και την αισιοδοξία στη ζωή σας.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/01 Ζώδια Ζυγός

Η ερωτική σας ζωή πηγαίνει όλο και καλύτερα και αυτό οφείλεται στους σωστούς χειρισμούς από την πλευρά σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά και συζητήστε ανοιχτά για όλα με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε έναν νέο κύκλο φίλων, ακόμη και να κάνετε μια νέα γνωριμία με την οποία θα ξεκινήσετε μια υπέροχη ρομαντική περιπέτεια.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο και μπορείτε να περιμένετε θετικές εξελίξεις στο σπίτι και στην οικογένειά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην απελπίζεστε. Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε στα χέρια σας για να εξετάσετε τη στάση σας και να διορθώσετε τη συμπεριφορά σας όπου χρειάζεται. Αυτό θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Είστε φορτισμένοι και ξεσπάτε στον/στην σύντροφό σας με κάθε αφορμή. Θα πρέπει να ηρεμήσετε λίγο και να αλλάξετε τη στάση σας εάν θέλετε να δείτε μια βελτίωση στη σχέση σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, να περιμένετε μια μάλλον γεμάτη μέρα. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α με τον/την οποίο/α τα πράγματα θα εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο.

Ζώδια Αιγόκερως

Υπάρχουν πάρα πολλά μυστικά στη σχέση σας και από τις δύο πλευρές. Τολμήστε να κάνετε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας και βρείτε το θάρρος να εκφράσετε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας. Μόνο έτσι θα ξέρεις πού βρίσκεστε. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον αληθινό έρωτα, κάποιος/α με τον/την οποίο/α μοιράζεστε πολλά κοινά ενδιαφέροντα θα σας πλησιάσει σήμερα και θα εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό του/της για εσάς.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/01 – Deste Προβλέψεις για 3ο 10ήμερο Ιανουαρίου 2022

xartomanteia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/01 Ζώδια Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά συναισθηματικά κενά στη σχέση σας, που φαίνεται να σας κρατούν σε απόσταση με τον /την αγαπημένο /η σας. Σήμερα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε αυτά τα κενά και να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο ταίρι σας. Αν είστε αδέσμευτοι, αισθάνεστε ιδιαίτερα σέξι σήμερα και αυτό θα προσελκύσει νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας, προστατεύοντας την ερωτική σας ζωή και τη σχέση σας! Νιώθετε ανανεωμένοι και με καλή διάθεση. Μείνετε μακριά από καθημερινές ανησυχίες και προβλήματα, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν το καλό κλίμα στην σχέση σας. Διασκεδάστε με τον/την σύντροφό σας αν έχετε και αν όχι, σύντομα μια νέα συνάντηση θα σας ενθουσιάσει.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera