Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Δευτέρα

erwtikes-1314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Ζώδια Κριός .

Η τάση σας να κρατάτε μυστικά δεν κάνει καλό στη σχέση σας. Κάνετε διαρκώς τον/την σύντροφό σας να ανησυχεί, επειδή δεν κάνετε τον κόπο να μιλήσετε μαζί του/της για ό,τι σας απασχολεί.

Μάθετε να επικοινωνείτε καλύτερα με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει για να μοιραστείτε την ζωή σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν και να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Έχετε την τάση να παραπονιέστε διαρκώς στον/στην σύντροφό σας ότι δεν σας καταλαβαίνει και δεν μπορεί να σας βοηθήσει.

Αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, αφού ούτε εσείς γνωρίζετε τι ακριβώς χρειάζεστε. Η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να τακτοποιήσετε τα πράγματα στο μυαλό σας.

Εάν είστε αδέσμευτοι, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί προς τους γύρω σας – μπορεί να υπάρχουν πολλά άτομα που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν, αλλά απωθούνται από την ψυχρότητα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Ζώδια Δίδυμοι

Όλη η πίεση που δεχτήκατε πρόσφατα σας έχει επιβαρύνει ψυχολογικά και δεν έχετε όρεξη ή ενθουσιασμό να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με τον/την σύντροφό σας. Προσπαθήστε να του/της εξηγήσετε πώς αισθάνεστε. Θα είναι γεμάτος κατανόηση. Εάν εξακολουθείτε να αναζητάτε το άλλο σας μισό, καλό είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε με κάποιον/α στο γραφείο, γιατί η κατάσταση θα μπερδευτεί.

Ζώδια Καρκίνος

Η ασταθής συμπεριφορά που επιδεικνύετε τις τελευταίες εβδομάδες έχει μπερδέψει τον/την σύντροφό σας και δεν ξέρει τι να κάνει. Προσπαθήστε να συνέλθετε. Δεν σας φταίει σε τίποτα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για να γνωρίσετε καινούργια άτομα, καθώς μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην δουλειά και την οικογένειά σας, επηρεάζουν την σχέση σας με το άλλο σας μισό, προκαλώντας εντάσεις. Αλλάξτε λοιπόν τη συμπεριφορά σας πριν να είναι πολύ αργά και προσπαθήστε να γίνετε πιο χαλαροί. Εάν είστε αδέσμευτοι, καλό είναι να καθίσετε και να σκεφτείτε σοβαρά τι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνετε από μια σχέση. Τα ανούσια φλερτ δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Ζώδια Παρθένος

Έχετε παραμελήσει τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό και το αποτέλεσμα είναι να φθείρετε την σχέση σας. Μπορεί πράγματι να υπάρχουν θέματα που πραγματικά αξίζουν την προσοχή σας αυτή τη στιγμή. Προσπαθήστε, όμως, να αφιερώσετε χρόνο και στον/στην αγαπημένο/η σας, ακόμα και αν πρέπει να πιεστείτε. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, προτού προχωρήσετε και πάρετε αποφάσεις.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Ζώδια Ζυγός

Αν έχετε μια μόνιμη σχέση, να ξέρετε ότι η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για μια ειλικρινή συζήτηση με τον /την σύντροφό σας, καθώς μπορεί να προκύψουν έντονες διαφωνίες. Κάντε ένα βήμα πίσω και προσπαθήστε να είστε πιο διπλωματικοί. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να επανασυνδεθείτε με κάποιο άτομο από το παρελθόν σας. Αυτή τη φορά, φροντίστε να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Ζώδια Σκορπιός

Καλά θα κάνετε να σταματήσετε να επικρίνετε και να κατηγορείτε τον/την σύντροφό σας για ό,τι πάει λάθος στη δική σας ζωή. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, μην κάθεστε άλλο με τα χέρια σταυρωμένα. Βρείτε το κουράγιο και κάντε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει!

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη γρίφους και εντάσεις. Σας συμβουλεύουμε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους. Διαφορετικά κινδυνεύετε να προκαλέσετε καυγάδες ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για νέες συναντήσεις. Φορέστε το πιο ακαταμάχητο χαμόγελό σας, βγείτε έξω και δοκιμάστε την τύχη σας!

Ζώδια Αιγόκερως

Ο/Η σύντροφός σας χρειάζεται την υποστήριξή σας όπως και οι φίλοι σας σήμερα. Και επειδή θέλετε να τους βοηθήσετε όλους, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε τον χρόνο σας αρκετά καλά. Εάν είστε αδέσμευτοι, αυτό που πρέπει να κάνετε πρώτα είναι να αποσαφηνίσετε τι ακριβώς θέλετε από μια σχέση. Τότε μπορείτε να εστιάσετε σε έναν στόχο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 20-22/02 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Ζώδια Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά που θέλετε να κάνετε και να μοιραστείτε με τον/την σύντροφό σας σήμερα, αλλά κάποιες περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό σας σας εμποδίζουν. Μην υπόσχεστε πάρα πολλά. Αντ’ αυτού, αξιοποιήστε στο έπακρο όσα σας προσφέρει η μέρα. Αν είστε αδέσμευτοι, μην σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε ανούσια φλερτ που δεν οδηγούν πουθενά.

Ζώδια Ιχθύες

Ο/Η σύντροφός σας σας αγαπά και σας σέβεται, κάτι που σας κάνει πολύ χαρούμενους, αν και μερικές φορές αισθάνεστε κάπως παγιδευμένοι. Αν αυτό είναι αλήθεια, ήρθε η ώρα να ανοιχτείτε και να του/της εξηγήσετε ότι καμιά φορά χρειάζεστε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, η συμβουλή μας είναι να είστε πιο επιλεκτικοί. Μην χαραμίζετε τον χρόνο σας σε άτομα που δεν το αξίζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia