Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Κυριακή

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Κυριακή .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Ζώδια Κριός .

Αντιμετωπίζετε δράματα στον ερωτικό τομέα; Τα καλά νέα είναι ότι εκτός από τον Ερμή που προχωράει εμπρός (και φεύγει όλη η ένταση στον τομέα της επικοινωνίας), Η Σελήνη βάζει φωτιά στον τρίτο οίκο των άμεσων ανταλλαγών και συνδέεται με την ερωτική Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο των ιδανικών, της κοινότητας και των φιλικών σχέσεων.

Σκέφτεστε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας. Μην διστάσετε να φέρετε μαζί και τον/την αγαπημένο/η σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τον τελευταίο καιρό έχετε μια επαναστατική διάθεση. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει με περισσότερους τρόπους από έναν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχετε μια σταθερή, μόνιμη σχέση.

Το τετράγωνο τους Κρόνου με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, θα είναι καθοριστικής σημασίας φέτος, καθώς σας προκαλεί να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα χωρίς να χάσετε την οπτική επαφή με όσα γνωρίζετε. Η αλλαγή είναι εδώ, συμφιλιωθείτε με αυτό.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι το ταίρι σας μπορεί να συμβαδίσει μαζί σας, για αυτό ίσως χρειαστεί να κάνετε μια συζήτηση μαζί του.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Ζώδια Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα, κάνοντας σύνοδο με την αξιαγάπητη Αφροδίτη στον ένατο οίκο της περιπέτειας. Και αυτό παρόλο που ενώ ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία, το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού θα σας προκαλέσει με περισσότερους τρόπους από έναν. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, αυτό σας ενθαρρύνει να μπείτε σε μια νέα πραγματικότητα και παράλληλα να ενσωματώσετε αυτά που γνωρίζετε ήδη. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Το ότι εγκαταλείπετε κάποιες από τις πεποιθήσεις σας, δεν σημαίνει ότι σε κάποια στιγμή της ζωής σας δεν σας δίδαξαν κάτι χρήσιμο.

Ζώδια Καρκίνος

Πώς μπορείτε να σταθεροποιήσετε τις τρέχουσες σχέσεις σας εάν εξακολουθείτε να εξερευνάτε άλλους ορίζοντες; Είτε έχετε σχέση είτε όχι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό είναι εδώ για να σας υπενθυμίσει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε έτσι. Ήρθε η ώρα να ανεβάσετε την ένταση και το πιο σημαντικό, είναι ώρα να λάβετε μια απόφαση. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό δημιουργεί τριβή μεταξύ των προηγούμενων δεσμεύσεών σας και της επιθυμίας σας να πειραματιστείτε. Και είτε το έχετε συνειδητοποιήσει είτε όχι, έχετε πολλά να σκεφτείτε. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη καταπραΰνει λίγο την ένταση.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 19-25/02 – Τα μυστικά της Αγάπης

zwdia-zodia-astrologia-65

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Ζώδια Λέων

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό μπορεί να σας φανεί κάπως περίεργο στην αρχή, αλλά να είστε σίγουροι ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα το έχετε μάθει από την καλή και από την ανάποδη. Είτε έχετε σχέση είτε όχι, το τετράγωνο του Κρόνου με τον επαναστάτη Ουρανό είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει τριβή μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής σας ζωής. Δείτε το σαν μια ευκαιρία να προχωρήσετε στο μέλλον ενσωματώνοντας όλα όσα έχετε ήδη μάθει.

Ζώδια Παρθένος

Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο στον έκτο οίκο της επιμέλειας και τον επαναστάτη Ουρανό στον ένατο οίκο της περιπέτειας, δημιουργεί τριβή σε ένα ζήτημα που θα σας απασχολεί καθ’ όλη την διάρκεια του 2021. Αυτό θα σας φέρει προκλήσεις στα μακροχρόνια σχέδια που έχετε κάνει τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Σε ότι αφορά τον έρωτα, αυτό είναι το σημείο όπου θα πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε. Ο Αϊνστάιν είπε ότι ο ορισμός της τρέλας είναι να κάνετε διαρκώς το ίδιο πράγμα και να περιμένετε διαφορετικά αποτελέσματα.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/02 Ζώδια Ζυγός

Όλα είναι σχετικά, αλλά αγάπη σημαίνει να δέχεσαι τον άλλον όπως είναι. Και ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να επικεντρωθείτε στην ευρύτερη εικόνα και όχι στις μικρολεπτομέρειες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με το σημερινό τρίγωνο ανάμεσα στην Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο οίκο και την Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο της αγάπης και της ευχαρίστησης. Δεν βλάπτει να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας, ιδιαίτερα αφού ο Κρόνος κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Ζώδια Σκορπιός

Ρίξτε τις άμυνές σας. Είτε έχετε μόνιμη σχέση είτε όχι, το σημερινό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον όγδοο οίκο των ψυχικών συνδέσεων και τη γοητευτική Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο του σπιτιού, σας προσκαλεί να μοιραστείτε κάτι προσωπικό με έναν σημαντικό άλλο. Το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό θα συνεχίσει να σας προκαλεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του 2021. Εάν σκέφτεστε να συζήσετε με τον/την σύντροφό σας, ή συζείτε ήδη, αυτή η όψη μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις. Είναι σημαντικό να σκεφτείτε εάν μοιράζεστε τις ίδιες αξίες ή όχι.

zwdia-66

Ζώδια Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον τομέα των σχέσεων σας και δημιουργεί ένα αρμονικό τρίγωνο με τη γοητευτική Αφροδίτη στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, των άμεσων ανταλλαγών και της κοινότητας. Με άλλα λόγια, τα πράγματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας ποτέ δεν ήταν καλύτερα, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο αν λάβουμε υπόψη το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ουρανό. Στην πραγματικότητα, εσείς και το ταίρι σας, έχετε πολλά να συζητήσετε, καθώς υπάρχει κάποια ένταση που σχετίζεται με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και τον τρόπο ζωής σας. Επικοινωνήστε και ξεκαθαρίστε τα πράγματα.

Ζώδια Αιγόκερως

Το σημερινό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στον έκτο οίκο της επιμέλειας και της τάξης και την Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο των αξιών σας ενθαρρύνει να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας στην ερωτική σας ζωή. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι το τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου και του επαναστάτη Ουρανού στον ερωτικό τομέα, καθώς εκεί δυσκολεύουν τα πράγματα. Γιατί φοβάστε τόσο την ευτυχία; Απολαύστε τις μικρές χαρές της ζωής.

Διαβαστε επισης : Κάρτες Αγγέλων 19-25/02 – Τα μυστικά της Αγάπης

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό θα επαναλαμβάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, οπότε είναι καλύτερα να αρχίσετε να το συνηθίζετε. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, ο παραδοσιακός Κρόνος είναι έτοιμος να κάνει τετράγωνο με τον σύγχρονο Ουρανό, κι εδώ αρχίζουν να δυσκολεύουν τα πράγματα. Από όποια πλευρά και αν το δείτε, αυτό σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε σε μια νέα πτυχή στην ζωή σας ενώ ταυτόχρονα συγχωνεύετε όλη τη σοφία που έχετε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως έχει να κάνει με την ανατροφή σας. Η αλλαγή είναι εδώ, οπότε φροντίστε να έχετε ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

Ζώδια Ιχθύες

Είτε έχετε μόνιμη σχέση είτε όχι, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Έχετε καθυστερήσει πολύ να εκσυγχρονίσετε τις απόψεις σας. Είτε πρόκειται για την αυτοεκτίμησή σας είτε για το μέλλον σας, το σημερινό τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο στον δωδέκατο οίκο της μοναξιάς και τον Ουρανό στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, σας προκαλεί να βρείτε αρμονία στη νέα πραγματικότητα. Τίποτα δεν είναι τέλειο, αλλά όσο περισσότερο αντιστέκεστε σε αυτές τις αλλαγές, τόσο πιο δύσκολη θα γίνει η σχέση σας. Και παρόλο που η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, δεν είναι κακό να κάνετε σιγά-σιγά το πρώτο βήμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia