Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/04 Πέμπτη

sxeseis-sagapw

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/04 Πέμπτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/04 Πέμπτη  Ζώδια Κριός .

Μια ειλικρινή συζήτηση με τον/την σύντροφό σας θα σας επιτρέψει να ξεκαθαρίσετε μια σειρά από θέματα που μαστίζουν την σχέση σας.

Σταματήστε να την αναβάλλετε! Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, αποδεχτείτε οπωσδήποτε μια πρόσκληση για έξοδο σήμερα, καθώς σας επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη. Θα καταλάβετε τι εννοούμε, όταν η καρδιά σας θα αρχίσει να χτυπά δυνατότερα για κάποιον/α.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Η σημερινή μέρα φέρνει ειρήνη και αρμονία στην ερωτική σας ζωή, κάτι που σας βοηθά να είστε χαλαροί και θετικοί.

Απολαύστε τη στιγμή και εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να σχεδιάσετε μια αξέχαστη ρομαντική βραδιά με το ταίρι σας.

Εάν ψάχνετε ακόμα το άλλο σας μισό, μην βουλιάζετε στον καναπέ, περιμένοντας να συμβούν τα πράγματα από μόνα τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/04 Πέμπτη  Ζώδια Δίδυμοι

Η προσωπική σας ζωή απαιτεί όλη σας την ενέργεια σήμερα. Δείξτε πυγμή και ανοίξτε όλα σας τα χαρτιά στον/στην σύντροφό σας, χωρίς μικροπρέπειες και εγωισμούς. Κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να διατηρήσετε ένα θετικό κλίμα ανάμεσά σας και να επιτρέψετε στη σχέση σας να ευδοκιμήσει. Αν είστε αδέσμευτοι και νιώθετε μοναξιά, μην τα παρατάτε. Μπορεί να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο ακόμη και σήμερα το απόγευμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα περάσετε μια υπέροχη βραδιά. Έχετε τρελά κέφια και οι προσκλήσεις θα πέφτουν βροχή από παντού.

Ζώδια Καρκίνος

Όλα φαίνονται ρόδινα στην ερωτική σας ζωή και έτσι είναι. Ο/Η σύντροφός σας σας επιφυλάσσει μια υπέροχη έκπληξη! Δεν έχετε βρει ακόμη το άλλο σας μισό; Μην ανησυχείτε, καθώς η γοητεία και το σεξαπίλ σας είναι στα ύψη σήμερα. Είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσετε τα βλέμματα όπου και αν πάτε και αυτό θα αυξήσει την αυτοεκτίμησή σας στο μέγιστο!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/04 Ερωτικές αντιζηλίες – Αισθηματικές αποκαλύψεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές δονήσεις της σημερινής μέρας για να περάσετε μια χαλαρή ημέρα με το άλλο σας μισό. Η σχέση σας διανύει μια πολύ καλή περίοδο και σας αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο ο ένας στον άλλον. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα έχετε την τύχη στο πλευρό σας. Γιατί να μην κάνετε την πρώτη κίνηση προς το άτομο που σας ενδιαφέρει; Δεν θα το μετανιώσετε.

Ζώδια Παρθένος

Ένα πράγμα είναι σίγουρο και αυτό είναι ότι ήρθε η ώρα να συζητήσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να ξεκαθαρίσετε πού βρίσκεστε. Μην αφήνετε μικρολεπτομέρειες να χαλάνε το καλό κλίμα στην σχέση σας. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, θα συμβούν πολλά σήμερα. Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας δείχνει ότι η ζωή σας εξελίσσεται προς το καλύτερο.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/04 Πέμπτη  Ζώδια Ζυγός

Το σεξαπίλ σας χτυπάει ταβάνι σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι και ο/η αγαπημένος/η σας θα τρέξει να σας ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε την πιο παθιασμένη σας πλευρά να βγει στην επιφάνεια. Τα άστρα σας κάνουν πραγματικά ακαταμάχητους απόψε. Μια τυχαία συνάντηση αρκεί για να αλλάξει όλη σας την ζωή.

Ζώδια Σκορπιός

Η ερωτική σας ζωή πηγαίνει πολύ καλά αυτές τις μέρες. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να σας απασχολεί, αλλά αν αντιλαμβάνεστε σοβαρά προβλήματα, να είστε σίγουροι ότι μάλλον είναι αποκύημα της φαντασίας σας! Αν χαλαρώσετε λίγο, μπορείτε να περάσετε ένα πραγματικά υπέροχο βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί από αυτή την κατάσταση, σήμερα θα έρθετε σε επαφή με άτομα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Χαλαρώστε λοιπόν, πάρτε τα πράγματα όπως έρχονται και διασκεδάστε.

taro-zodia-76

Ζώδια Τοξότης

Μην κρύβεστε στο καβούκι σας. Ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε -ακόμα κι αν είστε αγχωμένοι- όλα θα γίνουν καλύτερα μόλις ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας και μοιραστείτε μαζί του/της τις ανησυχίες σας. Είστε μόνοι; Βγείτε έξω και διασκεδάστε με φίλους. Πρέπει να γίνετε πιο εξωστρεφείς, γιατί οι πρόσφατες περιπέτειες της ερωτικής σας ζωής σας έχουν κάνει πολύ αμυντικούς απέναντι στους γύρω σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Έχετε παραμελήσει τη σχέση σας τον τελευταίο καιρό. Είχατε πολλά στο μυαλό σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Αυτό, όμως, δεν είναι δικαιολογία. Σταματήστε να είστε τόσο εγωιστές και αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για εσάς τους μοναχικούς Αιγόκερους εκεί έξω. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά. Προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί σε νέα άτομα και καταστάσεις.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/04 Ερωτικές αντιζηλίες – Αισθηματικές αποκαλύψεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/04 Πέμπτη  Ζώδια Υδροχόος

Έχετε χάσει έδαφος με τον/την σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει πραγματικά να κάνετε κάτι για να επανορθώσετε. Αν δεν λάβετε άμεσα μέτρα, τα πράγματα θα μπορούσαν να φτάσουν στο απροχώρητο και να θέσουν σε κίνδυνο ολόκληρη τη σχέση σας. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ξανασκεφτείτε τι ακριβώς ψάχνετε σε μια σχέση. Μόλις το κάνετε αυτό, κανονίστε μια έξοδο με φίλους και περάστε καλά. Και αν κάποιος/κάποια σας πλησιάσει, θα ξέρετε ακριβώς τι να του/της πείτε.

Ζώδια Ιχθύες

Αν θέλετε να διορθώσετε τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να επενδύσετε κάθε σταγόνα ρομαντισμού και τρυφερότητας που διαθέτετε. Αυτό θα σας οδηγήσει σε μια αξέχαστη βραδιά με τον/την αγαπημένο/η σας και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τον ερωτικό σας δεσμό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, έχετε τη δυνατότητα να γοητεύσετε τους πάντες γύρω σας. Δεν θα προλαβαίνετε να απαντάτε στις προτάσεις για έξοδο. Όλες αυτές οι φιλοφρονήσεις που θα πάρετε ενισχύουν την αυτοπεποίθηση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot