Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/05 Σάββατο

kerato-7-logoi-na-fugeis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/05 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/05 Σάββατο Ζώδια Κριός .

Στην προσωπική σας ζωή παρατηρείτε μια στροφή προς το χειρότερο. Θα πρέπει να αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό. Αν θέλετε να επαναφέρετε τα πράγματα στην πρότερη κατάσταση, φροντίστε να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας.

Βεβαιωθείτε ότι δεν επιτρέπετε σε τρίτους να παρεμβαίνουν στη σχέση σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, χαλαρώστε και απολαύστε όλη την προσοχή που σίγουρα θα τραβήξετε σήμερα!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή έχουν βελτιωθεί πολύ. Συνεχίστε λοιπόν έτσι και να θυμάστε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια καλή σχέση.

Αν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε σπίτι και στεναχωριέστε – ήρθε η ώρα να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας!

Βγείτε εκεί έξω και γνωρίστε κόσμο – θα εκπλαγείτε ευχάριστα από το πού μπορεί να οδηγήσει αυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/05 Σάββατο Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας υποφέρει τον τελευταίο καιρό από γκρίνιες και καβγάδες. Μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα, καθώς η κατάσταση είναι πολύ εύθραυστη και μπορεί να εκτροχιαστεί με την παραμικρή αφορμή. Καλό θα ήταν να μείνετε λίγο χώρια για να αποφύγετε τις εντάσεις. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο για να αναλύσετε τα λάθη που έχετε κάνει και να βρείτε κάποιες λύσεις. Εάν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να απογοητεύεστε και να πιέζετε καταστάσεις. Χαλαρώστε και όλα θα πάνε μια χαρά. Χρειάζεται μόνο μια νύχτα και η ζωή σας μπορεί να αλλάξει για πάντα!

Ζώδια Καρκίνος

Υπάρχει ένα κλίμα αμοιβαίας επικοινωνίας και κατανόησης ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε κοινές λύσεις στα προβλήματά σας. Αν εξακολουθείτε να είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε την ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση και κάντε την κίνησή σας προς το αντικείμενο του πόθου σας.

Διαβαστε επισης : Πολίτικη Καφεμαντεία – Το Πεπρωμένο των Εραστών

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή έχουν βελτιωθεί πολύ. Συνεχίστε λοιπόν έτσι και να θυμάστε ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια καλή σχέση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αλλάξτε στάση, βγείτε έξω με αυτοπεποίθηση και τολμήστε να κάνετε την πρώτη κίνηση αν σας αρέσει κάποιος /α. Τι έχετε να χάσετε;

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα είναι περίπλοκα και θολά στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθείτε πολύ σκληρά να βρείτε κοινές λύσεις σε τυχόν προβλήματα με τον/την σύντροφό σας αλλά δεν έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Όσο κι αν σας ενοχλεί αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να την αντιμετωπίσετε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, προσπαθήστε να είστε πιο ανοιχτοί και φιλικοί με τα άτομα που σας πλησιάζουν. Χαλαρώστε και φλερτάρετε λίγο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/05 Σάββατο Ζώδια Ζυγός

Έχεις πολλά στο μυαλό σας αυτές τις μέρες και πιέζεστε πολύ. Προσπαθήστε να προστατέψετε τη σχέση σας από όλα αυτά, διαφορετικά θα τη φθείρετε. Διατηρήστε μια θετική ατμόσφαιρα με τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να κατευθύνετε τη συζήτηση σε ευχάριστα, χαλαρωτικά θέματα. Αν είστε αδέσμευτοι, μην τα παρατάτε. Πάρτε την πρωτοβουλία και κάντε κάτι για να αλλάξετε την κατάστασή σας.

Ζώδια Σκορπιός

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα, επομένως αξιοποιήστε στο έπακρο αυτήν την ενέργεια. Σχεδιάστε να περάσετε λίγο χρόνο με τον/την σύντροφό σας, να διασκεδάσετε, να κάνετε πράγματα που απολαμβάνετε και οι δύο και να χαλαρώσετε. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για το άλλο σας μισό, κάποιο καινούργιο πρόσωπο πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να την αλλάξει συθέμελα. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον ενθουσιασμό σας. Προχωρήστε αργά και διατηρήστε χαμηλές τις προσδοκίες σας για να αποφύγετε τις απογοητεύσεις.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Έχετε την τάση να σπρώχνετε τυχόν προβλήματα στη σχέση σας κάτω από το χαλί και να προσποιείστε ότι δεν συμβαίνει τίποτα. Έτσι, όμως, τα ζητήματα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας παραμένουν ανεπίλυτα και τα συναντάτε ξανά και ξανά στο δρόμο σας. Πρέπει να αλλάξετε άμεσα τη στρατηγική σας! Τολμήστε να μιλήσετε ανοιχτά και προσπαθήστε να βρείτε κοινές λύσεις. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, νιώθετε ανανεωμένοι και αυτό σίγουρα θα προσελκύσει κάποιον/α κοντά σας. Αυτό το άτομο δεν θα διστάσει να εκφράσει πώς νιώθει για εσάς.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα άστρα ευνοούν την ερωτική σας ζωή σήμερα. Σας δίνεται η ευκαιρία σας να καθίσετε με τον/την σύντροφό σας και να λύσετε οτιδήποτε σας προβληματίζει τον τελευταίο καιρό. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, βγείτε από το σπίτι! Σίγουρα θα γνωρίσετε πολλούς υπέροχους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Διαβαστε επισης : Πολίτικη Καφεμαντεία – Το Πεπρωμένο των Εραστών

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/05 Σάββατο Ζώδια Υδροχόος

Να θυμάστε: το να ενεργείτε εγωιστικά δεν είναι ποτέ καλό για τη σχέση σας. Πάρτε την πρωτοβουλία και μιλήστε ανοιχτά με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Ανοίξτε τα χαρτιά σας και εκφράστε πώς νιώθετε. Αυτό θα βελτιώσει άμεσα το κλίμα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην περιμένετε τον έρωτα να πέσει από μόνος του στην αγκαλιά σας. Τολμήστε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να προσπαθήσετε για αυτό που θέλετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η ερωτική σας ζωή θα δει σημαντική βελτίωση, αν απλά αποφασίσετε να μην αφήσετε το άγχος της καθημερινότητας να επηρεάζει την σχέση σας. Δεν χρειάζεται να επιβαρύνετε τον/την σύντροφό σας με προβλήματα που δεν τον/την αφορούν. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο /α.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot