Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/06 Τρίτη

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/06 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/06 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας, ώστε να μπορείτε να χαρείτε περισσότερο αυτό που έχετε μεταξύ σας.

Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να γυρνάτε μέσα στο σπίτι μέσα στην μελαγχολία. Αρχίστε να βγαίνετε περισσότερο όσο και αν θέλετε να μείνετε μέσα. Μόνο έτσι μπορεί να αλλάξει κάτι στην ερωτική σας ζωή.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Δεν είναι όλα ικανοποιητικά στην προσωπική σας ζωή.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που θα σας κάνουν ευτυχισμένους.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ανανεωμένη αύρα σας θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή των άλλων. Απολαύστε τα φλερτ!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/06 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μια υπέροχη μέρα με το άλλο σας μισό. Σιγουρευτείτε ότι θα αφήσετε πίσω όλα σας τα άγχη και τα προβλήματα και απλά περάστε καλά. Αν ακόμη ψάχνετε για τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Βγείτε εκεί έξω και αναλάβετε δράση για να βρείτε αυτόν/αυτήν που θέλετε και σας αξίζει.

Ζώδια Καρκίνος

Στην προσωπική σας ζωή, ο κυρίαρχος τόνος είναι αυτός της αβεβαιότητας. Ο/Η σύντροφός σας έχει αποκτήσει μεγάλη αυτοπεποίθηση πρόσφατα και αυτό έχει επιφέρει αλλαγές στη συμπεριφορά του/της. Πλέον έχετε αμφιβολίες για το αν σας είναι πιστός/ή. Μιλήστε και προσπαθήστε να τον/την κάνετε να καταλάβει ότι τα συναισθήματα ανασφάλειας που σας προκαλεί δεν βοηθούν τη σχέση σας. Ζητήστε του/της να δείχνει περισσότερο την αφοσίωσή του/της. Εάν είστε αδέσμευτοι, ενδώστε στις των φίλων σας. Μια αλλαγή σκηνικού θα σας κάνει καλό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/06 Προβλέψεις 3ο 10ημερο Ιούνιος 22

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα στην προσωπική σας ζωή πάνε πολύ καλύτερα από ότι εδώ και αρκετό καιρό. Αν θέλετε να βελτιώσετε περαιτέρω την σχέση σας, προσπαθήστε να προσέχετε περισσότερο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του/της. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι έτσι ο δεσμός σας θα γίνει πιο δυνατός από ποτέ. Αν είστε αδέσμευτοι, μην αποθαρρύνεστε. Συνεχίστε να αναζητάτε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο. Είστε πολύ κοντά!

Ζώδια Παρθένος

Στη σχέση σας, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν αρκετά αν αγχώνεστε λιγότερο και στηρίζεστε περισσότερο στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, τολμήσετε να κάνετε το πρώτο βήμα και να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Να είστε σίγουροι ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Το αντικείμενο του πόθου σας αισθάνεται ακριβώς το ίδιο. Απλώς δεν είχε το θάρρος να σας το πει.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/06 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα είναι αρκετά ευχάριστα στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή. Επιτέλους παίρνετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε από τη σχέση σας και αυτό σας βοηθά να ξεχάσετε τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε για κάποιον/α, που θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγίσει, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας. Σύντομα η μοίρα θα φέρει αυτό το άτομο στη ζωή σας!

Ζώδια Σκορπιός

Καλά θα κάνετε να γίνετε λίγο πιο εξωστρεφείς και εκφραστικοί απέναντι στον/στην σύντροφό σας από εδώ και πέρα. Αν βγάλετε στην επιφάνεια τα πιο βαθιά και εγκάρδια συναισθήματά σας, θα καταφέρετε να έρθετε πολύ πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να αναβαθμίσετε τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, ανοίξτε διάπλατα την αγκαλιά σας και περιμένετε. Τα καλύτερα έρχονται!

δωρεάν-προβλέψεις

Ζώδια Τοξότης

Έχετε δουλέψει σκληρά για τη σχέση σας και πλέον βλέπετε τα αποτελέσματα των κόπων σας. Απολαμβάνετε μια όμορφη και αρμονική συνεργασία μεταξύ ίσων με κάποιον/α που αγαπάτε και σας αγαπάει στο πλάι σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και παλεύετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, μην αγχώνεστε. Θα τα καταφέρετε. Κάποιος/α πρόκειται να μπει στη ζωή σας και να αλλάξει τα πάντα!

Ζώδια Αιγόκερως

Οι συνθήκες στην ερωτική σας ζωή είναι ιδανικές σήμερα! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και περάστε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας. Κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον και γιατί όχι; Το επόμενο βήμα στη σχέση σας, για παράδειγμα επισημοποιώντας την. Αν ψάχνετε ακόμη το ταίρι σας, μη μένετε άλλο μέσα στο σπίτι. Αυτή είναι μια καλή μέρα για να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Εξάλλου, ο έρωτας της ζωής σας είναι κάπου εκεί έξω.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-30/06 Προβλέψεις 3ο 10ημερο Ιούνιος 22

taro-zodia-76

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/06 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Η αποψινή βραδιά είναι ιδανική για να προγραμματίσετε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Βάλτε τα δυνατά σας για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, να ανανεώσετε τη σχέση σας και να αναζωπυρώσετε τη σπίθα ανάμεσά σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να περιμένετε από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση. Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και κάντε ό,τι πρέπει για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Ιχθύες

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να καθαρίσετε το σπίτι σας και μαζί να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στη σχέση σας. Κάντε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον/την σύντροφό σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να χαλαρώσετε λίγο. Εάν δεν έχετε βρει ακόμη κάποιον/α αντάξιο της καρδιάς σας, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε επιτέλους αυτό που ονειρεύεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot