Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/07 Τετάρτη 

erwtikes-27314-ζωδια

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/07 Τετάρτη  .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/07  Ζώδια Κριός .

Παρόλο που μπορεί να έχετε έναν ολόκληρο σωρό ευθυνών και καθηκόντων που απαιτούν την προσοχή σας, προσπαθήστε να μην τα αφήσετε να σας απορροφήσουν εντελώς, ώστε να παραμελήσετε τον/την αγαπημένο/η σας.

Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα στο πώς να ανεβάσετε τη διάθεση σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ήρθε η ώρα να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να κάνετε μια δυναμική νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή.

Η συναισθηματική σας κατάσταση είναι απόλυτα ισορροπημένη. Εάν καταφέρετε να απαλλαγείτε από ανόητους δισταγμούς και να απελευθερωθείτε από το θυμό που κρύβετε μέσα σας, τα πράγματα θα γίνουν ακόμη καλύτερα.

Εάν είστε αδέσμευτοι, είναι καιρός να δώσετε σε κάποιον/α, που επιδιώκει μια συνάντηση μαζί σας, μια ευκαιρία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε. Και ποιος ξέρει; Τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με πολύ καλύτερο τρόπο από ό, τι φαντάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/07  Ζώδια Δίδυμοι

Η σχέση σας θα επωφεληθεί από το σημερινό πλανητικό σκηνικό. Απλώς φροντίστε να απαλλαγείτε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να επικεντρωθείτε στο να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην κάθεστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια γιατί έτσι δεν θα αλλάξει τίποτα.

Ζώδια Καρκίνος

Το πάθος που συνήθως κρατάτε κρυμμένο μέσα σας βγαίνει στην επιφάνεια, οπότε μπορείτε να απολαύσετε μερικές όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σας που θα κάνουν πολύ καλό στη σχέση σας. Αν, από την άλλη πλευρά, είστε αδέσμευτοι, μην περιμένετε ότι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος θα σας έρθει έτοιμος /η στο πιάτο. Βγείτε εκεί έξω και προσπαθήστε να αναλάβετε πρωτοβουλία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 20-31/07 Προβλέψεις 3ο δεκαήμερο Ιουλίου 2021

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/07  Ζώδια Λέων

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον /την σύντροφό σας. Για να συμβεί αυτό, πρέπει απλώς να είστε πιο ανοιχτοί και να μην κρύβετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, μην απελπίζεστε. Σήμερα ο δρόμος σας να διασταυρωθεί με έναν παλιό σας έρωτα, η παρουσία του οποίου θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πόσα έχετε χάσει.

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί να αντιμετωπίσετε διαφωνίες και συγκρούσεις στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Προσπαθήστε να παραμείνετε ουδέτεροι και μην αφήσετε τον θυμό να σας κάνει να πείτε ή να κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Σας έχει κλέψει την καρδιά κάποιος /α συνάδερφος σας; Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να τους /της φανερώσετε τις προθέσεις σας. Δεν θα απογοητευτείτε.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/07  Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή φαίνεται να πηγαίνουν καλά. Η σημερινή είναι μία ιδανική μέρα για να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Εκφράστε του/της την αγάπη σας με ειλικρίνεια και τρυφερότητα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να βγαίνετε συχνότερα έξω. Η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες και ποτέ δεν ξέρετε ποια από αυτές μπορεί να εξελιχθεί σε μία μακροχρόνια σχέση.

Ζώδια Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό η σχέση σας μαστίζεται από πολλά προβλήματα και εμπόδια. Τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά φτάνουν στο τέλος τους. Σήμερα μπορείτε να πάρετε μία ανάσα ανακούφισης και να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι και έχετε κουραστεί, επικεντρωθείτε στο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μάθετε πώς να περνάτε καλά είτε έχετε κάποιον στο πλάι σας είτε όχι. Εξάλλου τα πιο όμορφα πράγματα συμβαίνουν από εκεί που δεν το περιμένουμε.

zodia-zwdia-9988

Ζώδια Τοξότης

Η σχέση σας τον τελευταίο καιρό έχει φθαρεί και αυτό οφείλεται τόσο στην καθημερινή τριβή που κάθε σχέση υφίσταται αλλά και στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό. Η σημερινή μέρα σας δίνει την ευκαιρία να δώσετε την ανάλογη προσοχή στη σχέση σας. Μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή με τον σύντροφό σας και να θέσετε τη σχέση σας σε μια πιο σταθερή βάση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα για να κάνετε την πρώτη κίνηση. Μιλήστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μη φοβάστε. Να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την ανταπόκριση που θέλετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε επιτέλους να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον/την σύντροφό σας και να κάνετε μία ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να σταματήσετε να ψάχνετε την τελειότητα. Κανείς δεν είναι τέλειος. Ο καθένας από εμάς έχει τα ελαττώματα του και θα πρέπει να το αποδεχτείτε. Επιλέξτε κάποιον/α και δώστε του/της μία ευκαιρία.

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 20-31/07 Φωτιά σε ερωτικές υποθέσεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Υδροχόος

Τα πράγματα πάνε πολύ καλά στη σχέση σας και έχετε την ευκαιρία να περάσετε ένα υπέροχο βράδυ με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σταματήστε να αγχώνεστε για αυτό και προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα φαίνονται αισιόδοξα στην ερωτική σας ζωή. Απολαύστε αυτή την υπέροχη φάση και προσπαθήστε να κρατήσετε μακριά τα άγχη και την στενοχώρια. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, ήρθε η ώρα να αφήσετε τη φυσική σας γοητεία και το σεξαπίλ σας να λάμψουν. Απελευθερώστε τη σεξουαλικότητα σας και να είστε βέβαιοι ότι θα κατακτήσετε οποιονδήποτε βρεθεί στον δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot