Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/11 Σάββατο

imerisies-15414

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/11 Σάββατο

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Το πιστεύετε ή όχι, η ερωτική σας ζωή δεν είναι μια ρομαντική κωμωδία. Δεν υπάρχει σενάριο και μουσική επένδυση.

Αντίθετα, η κατάσταση είναι πιο ρεαλιστική, συγκινητική και – ναι – περίπλοκη!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μια παλιά ερωτική σχέση εμφανίζεται πάλι, εκεί που δεν το περιμένετε. Αν θέλετε να ανταποκριθείτε άμεσα, μην το κάνετε. Αντ‘ αυτού, προχωρήστε αργά και προσεκτικά. Δεν θέλετε να κάνετε τα ίδια λάθη δύο φορές.

Ζώδια Δίδυμοι

Μάθετε να διακρίνετε τη διαφορά, ανάμεσα σε ένα ερωτικό ενδιαφέρον με προοπτικές και σε κάποιο άτομο που θέλει μόνο κάτι να πάρει από εσάς. Έχετε το δικαίωμα να προστατέψετε τον εαυτό σας, ειδικά εάν το ραντάρ σας στέλνει συναγερμό για ένα συγκεκριμένο άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Η ευγένεια συχνά παραμελείται. Ευχαριστήστε τους ανθρώπους που κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη από κάθε άποψη: Από τον υπάλληλο στο σούπερ μάρκετ μέχρι τον ταμεία στην τράπεζα. Η ευγένεια θα σας φέρει τον έρωτα.

Ζώδια Λέων

Μερικές χειρονομίες του ατόμου που σας ενδιαφέρει, μπορεί να είναι ασαφείς. Ίσως ο έρωτας να σας φαίνεται ανέφικτος – αλλά μην τα παρατάτε. Μερικές φορές πρέπει να ξεπεράσετε τα όριά σας για να φτάσετε εκεί που πρέπει. Δείτε την ευρύτερη εικόνα.

Ζώδια Παρθένος

Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα στον τρόπο που λειτουργείτε στην ερωτική σας ζωή. Γιατί δεν κάνετε μια δραστική αλλαγή; Ταά στρα ευνοούν τις τολμηρές πρωτοβουλίες και τα νέα εγχειρήματα. Προχωρήστε!

zwdia-66

Ζώδια Ζυγός

Έχετε την αίσθηση ότι αυτό το άτομο παίζει μαζί σας; Το ένστικτό σας δεν κάνει λάθος. Κάποιοι τύποι δεν μπορούν να σοβαρευτούν. Εφόσον δεν σας ενδιαφέρει πλέον, είναι καιρός να χωρίσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Έχετε βαρεθεί τη μοναξιά σας; Είναι απολύτως κατανοητό. Απλά να θυμάστε ότι τα ζευγάρια περνούν και άσχημες στιγμές και κουράζονται. Κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Φροντίστε τον, αγοράστε κάτι που σας ευχαριστεί.

Ζώδια Τοξότης

Η ερωτική σας ζωή παίρνει τα πάνω της. Οι νέες επαφές δημιουργούν νέες ευκαιρίες. Αυτή η κίνηση προς τα εμπρός, παράγει μια δυναμική που δεν μπορεί να σταματήσει. Το μέλλον σας στον έρωτα διαγράφεται λαμπρό!

Διαβαστε επισης : λενορμαν χαρτομαντεία 21-23/11 Ερωτικές παραπλανήσεις – Δόλιες σκέψεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Αιγόκερως

Συνήθως κάνετε ενδιαφέρουσες επιλογές στην ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ νωρίς για να πείτε αν είναι μία τώρα είναι σωστή ή λάθος. Σταματήστε να τιμωρείτε τον εαυτό σας για το άδοξο τέλος κάποιων ραντεβού.

Ζώδια Υδροχόος

Εσείς και ένα φιλικό άτομο, έχετε το ίδιο ερωτικό ενδιαφέρον; Μπορείτε να αποφύγετε τα δράματα, αν απλά μιλήσετε ανοιχτά για αυτό. Ακόμα κι αν δεν είναι εύκολο στην αρχή, στη συνέχεια τα πράγματα θα βελτιωθούν.

Ζώδια Ιχθύες

Θα ήταν λάθος να υποθέτετε ότι το πρόσφατο ερωτικό σας ενδιαφέρον, μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας και να καταλάβει τι χρειάζεστε. Συμπεριφερθείτε σαν ενήλικες. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε την ευθύνη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra