Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/12 Τρίτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/12 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/12 Ζώδια Κριός .

Νιώθετε ιδιαίτερα ποθητοί και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι σχέδια για τις γιορτές με τον/την σύντροφό σας.

Μην χάνεστε στις λεπτομέρειες – απολαύστε την ευρύτερη εικόνα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, αφήστε την προσωπικότητά σας να λάμψει και δεν θα το μετανιώσετε.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει ακαταμάχητους και ως εκ τούτου είστε απίστευτα δημοφιλής.

Αν είστε μόνοι, αξιοποιήστε το στο έπακρο. Αν πάλι έχετε σχέση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε στον/στην σύντροφό σας ότι έχετε διάθεση για τρέλες. Μόνο καλό μπορεί να βγει από αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/12 Ζώδια Δίδυμοι

Στην σχέση σας επικρατεί γαλήνη και ηρεμία. Νιώθετε όμορφα και ασφαλείς και αυτό σας επιτρέπει να μεγαλουργήσετε και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, επικεντρωθείτε σε όλα αυτά που σας κάνουν να νιώθετε καλά, είτε υπάρχει κάποιο φλερτ στον ορίζοντα είτε όχι.

Ζώδια Καρκίνος

Μπορείτε να περάσετε υπέροχα με τον/την σύντροφό σας σήμερα. Γιατί να μην τον/την εκπλήξετε με μια βραδινή έξοδο, ένα δώρο ή οτιδήποτε άλλο θα του/της φτιάξει την διάθεση; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη σήμερα! Απολαύστε τη δημοτικότητά σας και τα φλερτ που την ακολουθούν.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/12 Τα ερωτικά ξεκαθαρίσματα είναι κοντά

chartomantia-098

Ζώδια Λέων

Τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο στην ερωτική σας ζωή και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην δική σας αλλαγή στάσης απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μην χάνετε το κουράγιο σας. Η σημερινή είναι μια ιδανική μέρα για να γνωρίσετε κάποιον/α καινούργιο/α.

Ζώδια Παρθένος

Καλό θα ήταν να χαλαρώσετε λίγο σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Μην δίνετε πολλή σημασία σε ασήμαντες λεπτομέρειες με αποτέλεσμα να μαλώνετε με τον/την σύντροφό σας και να δημιουργούνται εντάσεις από το τίποτα. Επικεντρωθείτε στο πώς θα περάσετε καλά μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας και γενικά με άτομα που σας κάνουν να νιώθετε καλά. Βρείτε τον χρόνο να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με ορισμένα θέματα.

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/12 Ζώδια Ζυγός

Υιοθετήστε την καλύτερη συμπεριφορά σας και αξιοποιήστε στο έπακρο αυτή τη ρομαντική μέρα. Θα δείτε ότι δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να περάσετε καλά οι δυο σας. Τα άστρα χαμογελούν ευνοϊκά και σε εσάς τους αδέσμευτους Ζυγούς. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η στιγμή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και προσοχή στο άλλο σας μισό. Τον τελευταίο καιρό ο/η σύντροφός σας αισθάνεται κάπως ανασφαλής και πρέπει να σταθείτε στο πλευρό του/της και να τον/την υποστηρίξετε. Το μέλλον της σχέσης σας εξαρτάται από αυτό! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε την κίνησή σας προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Λίγοι μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας αυτή τη στιγμή, οπότε ό,τι κάνετε σήμερα μπορεί να αλλάξει την ερωτική σας ζωή για τα καλά.

zwdia-fotia

Ζώδια Τοξότης

Διανύετε μια υπέροχη φάση στην ερωτική σας ζωή. Η τρυφερότητα και η κατανόηση βασιλεύουν στη σχέση σας και σας δίνουν την δυνατότητα να περάσετε μερικές υπέροχες στιγμές με το άλλο σας μισό. Διατηρήστε αυτή τη θετική διάθεση μέχρι το βράδυ, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι.

Ζώδια Αιγόκερως

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή εξελίσσονται ολοένα και καλύτερα και αυτό σας κάνει να νιώθετε υπέροχα. Οργανώστε μια ρομαντική έκπληξη για απόψε. Είστε μόνοι και ψάχνετε τον έρωτα; Ένα φλερτ σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Η σημερινή βραδιά είναι φτιαγμένη για έρωτα, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/12 Τα ερωτικά ξεκαθαρίσματα είναι κοντά

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 21/12 Ζώδια Υδροχόος

Ο/Η σύντροφός σας δείχνει την αγάπη του/της για εσάς σε κάθε ευκαιρία. Τι θα λέγατε αν βρίσκατε έναν τρόπο να του/της το ανταποδώσετε; Σας περιμένει μια σέξι βραδιά, είτε είστε σε σχέση είτε όχι! Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η ευκαιρία σας να δείξετε την πιο ρομαντική σας πλευρά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Ζώδια Ιχθύες

Τα πράγματα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή. Προσπαθήστε να αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας και να ακούσετε τα προβλήματά του/της. Η σημερινή είναι μια καλή μέρα για να απολαύσετε την παρέα του/της συντρόφου σας σε ένα όμορφο και ρομαντικό περιβάλλον. Λίγη καλή διάθεση είναι το μόνο που χρειάζεται για να σας κάνει ευτυχισμένους. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό /ή σύντροφο, μην αγχώνεστε. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να βρείτε κάποιον/α. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας απόψε!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098