Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/01 Σάββατο

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/01 Σάββατο .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/01 Ζώδια Κριός .

Όλα στην ερωτική σας ζωή κυλούν ήρεμα και τίποτα δεν μπορεί να ταράξει τα πράγματα. Αν αισθάνεστε ότι κινδυνεύετε να έρθετε σε ρήξη με τον/την σύντροφό σας, προσπαθήστε να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του/της μακριά από όλα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα θα βρεθείτε στο προσκήνιο. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα δώσετε ή όχι μια ευκαιρία σε αυτόν/αυτήν τον/την γοητευτικό/ή άγνωστο/η.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή είναι κάπως τεταμένα. Οι απαιτήσεις που έχει από εσάς ο/η σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό έχει δημιουργήσει κάποια απόσταση ανάμεσα σας.

Έχετε φτάσει σε αδιέξοδο και δεν ξέρετε πώς να βγείτε από εκεί. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και μετά, οπλισμένοι με αποφασιστικότητα, να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας ένα προς ένα.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μπορεί να βρείτε τον/την έρωτα της ζωής σας αν αλλάξετε την προσέγγισή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/01 Ζώδια Δίδυμοι

Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ατελείωτες συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας, που μπορεί να σας κουράσουν και να δημιουργήσουν ένα άσχημο κλίμα ανάμεσά σας. Στόχος είναι να περάσετε καλά και όχι να τσακωθείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, βγείτε με τους φίλους σας ή περάστε το βράδυ σας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό, τι συνήθως. Η αλλαγή περιβάλλοντος θα σας ωφελήσει.

Ζώδια Καρκίνος

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σχέση σας, αλλά δεν είναι καλό να τα μαζεύετε όλα μέσα σας, καθώς αυτό θα οδηγήσει μόνο σε αδιέξοδο. Αν δεν μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας, πώς περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα; Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, σήμερα να περιμένετε συναρπαστικές εξελίξεις που θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  22-24/01 Ειδήσεις από το παρελθόν – Προτάσεις καινούργιες

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε στον έβδομο ουρανό στην σχέση σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε τα πράγματα έτσι, να θυμάστε ότι θα πρέπει να είστε ανοιχτοί με το άλλο σας μισό. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μια πιο χαλαρή και ανοιχτή στάση από την πλευρά σας θα σας φέρει περισσότερα φλερτ.

Ζώδια Παρθένος

Θα έχετε μια πολύ χαλαρή μέρα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή σήμερα. Χαλαρώστε και βγάλτε στην επιφάνεια τον πιο ρομαντικό εαυτό σας. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, απόψε μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση από κάποιο άτομο που γνωρίζετε. Τα άστρα ευνοούν τα φλερτ και τον ρομαντισμό.

zodia-zwdia-88-1Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/01 Ζώδια Ζυγός

Κινηθείτε προσεκτικά στην σχέση σας σήμερα, καθώς ο/η σύντροφός σας είναι κάπως νευρικός/ή. Μην πιέζετε την τύχη σας. Προσπαθήστε αντ΄αυτού να δείξετε κατανόηση και καλή διάθεση για να αποφύγετε τις εντάσεις. Είστε ακόμη αδέσμευτοι; Θα πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, να ηρεμήσετε και να δείτε την κατάστασή σας πιο αισιόδοξα. Δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας πλησιάσουν.

Ζώδια Σκορπιός

Τα πράγματα κυλούν αρμονικά στην σχέση σας. Αυτό οφείλεται σε θετικά νέα και διαδοχικές αλλαγές, που συνεχίζουν να εξελίσσονται υπέρ σας. Όλα αυτά βελτιώνουν το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και τον/την σύντροφό σας και σας βοηθούν να διώξετε κάθε αμφιβολία ή υποψία που μπορεί να είχατε για αυτόν/αυτήν. Αν είστε αδέσμευτοι, σταματήστε να παραπονιέστε για την τρέχουσα κατάστασή σας. Στο χέρι σας είναι να βγείτε έξω, να φλερτάρετε – πιέστε τον εαυτό σας αν χρειαστεί- και να γνωρίσετε καινούργια άτομα.

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Τοξότης

Από σήμερα όλα σας τα ερωτικά προβλήματα εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Ο ουρανός της σχέσης σας είναι και πάλι ανέφελος και μπορείτε επιτέλους να κάνετε μια νέα αρχή με τον/την σύντροφό σας, γεμάτη αγάπη και αλληλοκατανόηση. Εάν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα απαλλαγείτε από την μοναξιά σας. Το μέλλον προμηνύει μια ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Ζώδια Αιγόκερως

Τόσο εσείς όσο και ο/η σύντροφός σας κρατάτε μυστικά ο ένας από τον άλλον και αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλη σύγχυση στην σχέση σας. Αυτή είναι μια καλή μέρα για μια ενήλικη, ώριμη συζήτηση με το άλλο σας μισό. Είναι η ευκαιρία σας να εκφράσετε όποιες σκέψεις σας προβληματίζουν και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Αν είστε αδέσμευτοι, θα πρέπει να φροντίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, αν θέλετε να γίνετε πιο επιθυμητοί.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  22-24/01 Ειδήσεις από το παρελθόν – Προτάσεις καινούργιες

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/01 Ζώδια Υδροχόος

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευνοϊκές επιρροές της σημερινής μέρας εκφράζοντας τις ανησυχίες σας στον/στην σύντροφό σας και κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση για όσα έχετε στο μυαλό σας. Γίνετε λίγο πιο ευέλικτοι και θα δείτε ότι για όλα υπάρχουν λύσεις. Εάν είστε ακόμη αδέσμευτοι, η ενέργεια και το σεξαπίλ σας μπορούν κάλλιστα να προσελκύσουν ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο. Η έντονη προσωπικότητά σας θα τον/την γοητεύσει!

Ζώδια Ιχθύες

Πρέπει να είστε πιο διπλωματικοί με τον/την σύντροφό σας καθώς και οι δύο φαίνεται ότι πιέζεστε πολύ από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε, θα δημιουργηθούν περιττές εντάσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τη σχέση σας σε αδιέξοδο. Εάν είστε ακόμα αδέσμευτοι, προσπαθήστε να μην σπαταλάτε την ενέργεια και τον χρόνο σας σε ανούσια φλερτ και σύντομες σχέσεις με άτομα που δεν σας ενδιαφέρουν πραγματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera