Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Δευτέρα

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Δευτέρα .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Ζώδια Κριός .

Η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον τέταρτο οίκο του σπιτιού, κάτι που σας κάνει να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας, τα εσωτερικά σας συναισθήματα και τον χώρο διαβίωσής σας.

Λοιπόν, κάντε ό, τι χρειάζεται για να νιώσετε περισσότερο σαν στο σπίτι σας – ακόμα κι αν είναι μέσα σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να δυσκολέψει τα πράγματα, ειδικά αν μέχρι τώρα καταπιέζατε τα συναισθήματά σας. Λοιπόν, αντιμετωπίστε ό, τι σας προκαλεί σήμερα.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Υπάρχει κάτι που θέλετε να βγάλετε από μέσα σας;

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο να αιωρείται πάνω από τον τρίτο οίκο της σκέψης και των άμεσων ανταλλαγών, δεν είναι περίεργο που έχετε τόσα πολλά στο μυαλό σας.

Είτε έχετε σχέση είτε όχι, το σημερινό τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Χείρωνα στον δωδέκατο οίκο του παρασκηνίου είναι εκεί όπου μπορεί να υπάρξει μια ανατροπή, ειδικά αν υπάρχει κάτι που κρατάτε κρυφό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Ζώδια Δίδυμοι

Θυμηθείτε ποιοι είστε. Η Σελήνη στον Καρκίνο προσγειώνεται στον δεύτερο οίκο της άνεσης, των χρημάτων και των πόρων, προσθέτοντας μια συναισθηματικό χροιά σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Και παρόλο που αυτό επικεντρώνεται κυρίως στα οικονομικά σας, πιθανότατα επηρεάζει και την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας. Στην πραγματικότητα, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα στον ενδέκατο οίκο της κοινότητας και της αίσθησης του ανήκειν στον κόσμο υποδηλώνει ότι θα μπορούσε επίσης να περιστρέφεται γύρω από την κοινωνική σας ζωή.

Ζώδια Καρκίνος

Η διαίσθησή σας είναι πιο ισχυρή από ποτέ σήμερα. Η Σελήνη ευδοκιμεί κατά τη διέλευση της από το ζώδιό σας και το εξάγωνο της με τον Ουρανό θα επιφέρει κάποιες αλλαγές. Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος που ξαφνικά λαχταράτε περισσότερη περιπέτεια ή ελευθερία. Αν έχετε μόνιμη σχέση, θεωρήστε το ως σημάδι για να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 22-25/02 Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Ζώδια Λέων

Δώστε προτεραιότητα στη ζωή σας πίσω από τα παρασκήνια. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας ότι χρειάζεστε μια μέρα δική σας προς χάριν της ψυχικής σας υγείας. Όλα είναι καλύτερα όταν επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας, οπότε μην διστάσετε να το κάνετε. Άλλωστε, η Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο βάζει φωτιά στον δωδέκατο οίκο των ονείρων, του κάρμα, της ξεκούρασης, της μοναξιάς και των ασυνείδητων μοτίβων συμπεριφοράς – φέρνοντας στην επιφάνεια τις υποσυνείδητες επιθυμίες σας, Το εξάγωνο της Σελήνης με τον επαναστάτη Ουρανό στον δέκατο οίκο της κοινωνικής κατάστασης και των προσδοκιών, σας ενθαρρύνει να λάβετε στα σοβαρά την ατομική σας ελευθερία.

Ζώδια Παρθένος

Θα εκπλαγείτε από το πόσο η σχέση σας μπορεί να ανθίσει όταν υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία. Ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, η Σελήνη στον Καρκίνο θα βάλει φωτιά στον τρίτο οίκο της επικοινωνίας, της διαδικασίας σκέψης και κάνει ταυτόχρονα ένα γλυκό εξάγωνο με τον επαναστάτη Ουρανό στον ένατο οίκο της περιπέτειας. Αυτό όχι μόνο σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε ανοιχτό μυαλό, αλλά και σας εμπνέει να εξερευνήσετε τους ορίζοντές σας.

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Ζώδια Ζυγός

Είτε έχετε μόνιμη σχέση είτε όχι, η Σελήνη σήμερα στον Καρκίνο θα φωτίσει τον δέκατο οίκο της καριέρας, της κληρονομιάς και της φήμης σας. Αυτό φέρνει συναισθηματική έμφαση σε όλα, από την επαγγελματική σας ζωή μέχρι την αίσθηση της εξουσίας σας. Έτσι, εάν υπάρχουν επαγγελματικά ζητήματα που φέρνουν εμπόδια στην σχέση σας σήμερα επιβάλλεται να τα εξετάσετε.

Ζώδια Σκορπιός

Τι βλέπετε όταν κοιτάτε το μέλλον σας; Είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε τα θεμέλια της προσωπικής σας φιλοσοφίας και μπορεί να δοκιμάσει ακόμη και την πίστη σας. Εάν είστε ήδη σε σχέση, αυτός θα μπορούσε να είναι ο λόγος που ξαφνικά αμφισβητείτε την επόμενη κίνηση σας ή σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ολοκαίνουργια ζωή με τον/την σύντροφό σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον έβδομο οίκο των σημαντικών άλλων σας ενθαρρύνει να απολαύσετε την ελευθερία σας .

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Τοξότης

Τολμάτε να πάτε κάπου όπου κανείς δεν έχει πάει μέχρι τώρα; Είτε είστε σε σχέση είτε όχι, η Σελήνη στον Καρκίνο βάζει φωτιά στον όγδοο οίκο της οικειότητας, των συνεργασιών και των ψυχικών συνδέσεων σας κάνει να επενδύσετε συναισθηματικά σε θέματα που περιστρέφονται γύρω από τη σεξουαλική σας ζωή και / ή τα οικονομικά ενός σημαντικού άλλου. Ωστόσο, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον έκτο οίκο της επιμέλειας σας ενθαρρύνει να δώσετε προτεραιότητα στις λεπτομέρειες. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Χείρωνα στον πέμπτο οίκο της αγάπης και της ευχαρίστησης δημιουργεί ένταση ανάμεσα στις επιθυμίες και τις δεσμεύσεις σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Καρκίνο βάζει φωτιά στον έβδομο οίκο των σχέσεων, των σημαντικών άλλων και των διαπροσωπικών συνδέσεων, φέρνοντας συναισθηματική έμφαση σε όλα. Η Σελήνη επίσης συνδέεται με τον επαναστάτη Ουρανό στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης, ενθαρρύνοντάς σας να αφήσετε στην άκρη τα ταμπού σας και να εξερευνήσετε τους ορίζοντές σας. Μπορεί να αναθεωρήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σας ελευθερία. Το σημαντικό είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα ΧΑΛ 22-25/02 Μιλά για το παρελθόν και το μέλλον των σχέσεων

zodia-astra-tarot

Ζώδια Υδροχόος

Είτε έχετε μόνιμη σχέση είτε όχι, το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να κάνετε με περισσότερη επιμέλεια οτιδήποτε αφορά την καθημερινότητά σας. Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί με οτιδήποτε σχετίζεται με την ρουτίνα σας προκειμένου να διαπιστώσετε να σας προσφέρει την ηρεμία που τόσο έχετε ανάγκη. Η ευημερία και η φροντίδα του εαυτού σας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη σχέση σας.

Ζώδια Ιχθύες

Εκφραστείτε ελεύθερα. Η Σελήνη σήμερα βάζει φωτιά στον πέμπτο οίκο της αγάπης, του πάθους και της ευχαρίστησης δεν είναι περίεργο που ονειρεύεστε όλη μέρα τον/την αγαπημένο/η σας. Επίσης, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον τομέα των επικοινωνιών σας θα μπορούσε να είναι ο λόγος που αντιμετωπίζετε προβλήματα στην καθημερινότητά σας. Η Σελήνη τελικά θα συγκρουστεί με τον Χείρωνα στον δεύτερο οίκο των αξιών, των οικονομικών και της σταθερότητας αλλά, όπως είπε και η Eleanor Roosevelt, “Κανείς δεν μπορεί να σας κάνει να νιώσετε κατώτεροι χωρίς τη συγκατάθεσή σας.” Μην είστε τόσο κακοδιάθετοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76