Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Τρίτη

erwtikes-5314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Ζώδια Κριός .

Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα στην σχέση σας, ώστε εσείς και ο/η σύντροφός σας να ξέρετε ακριβώς πού βρίσκεστε.

Έτσι θα κάνετε πιο δυνατό τον δεσμό σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, μάθετε να χαλαρώνετε και μην απορρίπτετε αμέσως τα άτομα που σας πλησιάζουν.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή δεν είναι πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, καθώς παραμελείτε διαρκώς τον/την αγαπημένο/η σας.

Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, χωρίς όμως να το παρακάνετε.

Εάν ενεργήσετε με μετρημένο τρόπο, μπορεί ακόμη και να δημιουργήσετε τα θεμέλια μιας πιθανής σχέσης στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Ζώδια Δίδυμοι

Στη σχέση σας, η τρέχουσα διάθεσή σας είναι πολύ θετική και αυτό σας επιτρέπει να δείτε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική γωνία. Προσπαθήστε μόνο να μην ενθουσιαστείτε υπερβολικά, καθώς αυτό είναι πιθανό να οδηγήσει σε κακές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, απρόσμενες θετικές εξελίξεις φέρνουν νέα ώθηση στην ερωτική σας ζωή. Πλέον απορρίπτετε τους παλιούς και ξεπερασμένους τρόπους σας και το αποτέλεσμα είναι να αλλάξει η καθημερινότητά σας προς το καλύτερο.

Ζώδια Καρκίνος

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να διανύει μια εξαιρετικά καλή περίοδο, με πολλές εκδηλώσεις αγάπης και στοργής από την πλευρά του/της συντρόφου σας. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια και αφιερώστε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας, παραμερίζοντας τα καθημερινά σας προβλήματα. Αν είστε αδέσμευτοι, η σημερινή μέρα ευνοεί τις νέες συναντήσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – Deste Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο ΦΕΒ’22

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Λέων

Προσπαθήστε να είστε πιο προνοητικοί απέναντι στον/στην σύντροφό σας, δείξτε τα συναισθήματά σας και μην φοβάστε να συζητήσετε μαζί του/της ό,τι σας απασχολεί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε επιφυλακτικοί με τους παράνομους δεσμούς. Μπορεί να έχουν ολέθρια αποτελέσματα, εάν έρθουν στο φως.

Ζώδια Παρθένος

Τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, στην ερωτική σας ζωή. Η λίμπιντο σας είναι σε άνοδο και αυτό σας οδηγεί σε νέες σεξουαλικές περιπέτειες με τον/την αγαπημένο/η σας που έχουν τη δύναμη να αναζωπυρώσουν τη φλόγα μεταξύ σας. Αν πάλι έχετε βαρεθεί την μοναξιά σας, ετοιμαστείτε να απαλλαγείτε από αυτήν. Αυτή η μέρα φέρνει τη δυνατότητα για υπέροχα φλερτ και ενδιαφέρουσες συναντήσεις που θα σας ανανεώσουν.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Ζώδια Ζυγός

Γίνεστε παράλογοι και ο/η σύντροφός σας έχει κουραστεί από τη συνεχή γκρίνια και τις απαιτήσεις σας. Πρέπει να αλλάξετε στάση και να χαλαρώσετε λίγο διαφορετικά θα δημιουργήσετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Αν είστε αδέσμευτοι, δεχτείτε τις προσκλήσεις για έξοδο που θα λάβετε σήμερα και διασκεδάστε!

Ζώδια Σκορπιός

Κρατήστε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας σήμερα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Δεν είναι καλή ιδέα να συζητήσετε αυτά που σκέφτεστε με τον/την σύντροφό σας, καθώς το πιο πιθανό είναι να καταλήξετε σε παρεξηγήσεις και καυγάδες. Εάν είστε μόνοι, ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας. Υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που ενδιαφέρονται για εσάς και δεν έχετε πάρει χαμπάρι!

dream

Ζώδια Τοξότης

Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έρθετε πολύ πιο κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας σήμερα. Ο έρωτας σας δυναμώνει μέρα με την μέρα και σας φέρνει πιο κοντά. Αν αναζητάτε ακόμη το άλλο σας μισό, μην απελπίζεστε. Σύντομα θα γνωρίσετε ένα υπέροχο και συναρπαστικό άτομο!

Ζώδια Αιγόκερως

Όλα πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή αυτή τη στιγμή, οπότε πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα να φοβάστε. Προσπαθήστε να περιορίσετε την τάση σας να ανησυχείτε και απαλλαγείτε από τις παράλογες υποψίες για το τι κάνει ο/η σύντροφός σας όταν δεν είστε μαζί. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, προσπαθήστε να γίνετε λίγο πιο προσιτοί. Ένα-δυο φλερτ θα μπορούσαν πραγματικά να σας ανανεώσουν αυτή τη στιγμή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – Deste Προβλέψεις για το 3ο 10ήμερο ΦΕΒ’22

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/02 Ζώδια Υδροχόος

Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη σχέση σας σήμερα. Προσέξτε τι λέτε γιατί είναι πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Αυτό που λέτε μπορεί να βγει εντελώς λάθος και να πληγώσετε άθελά σας τον/την σύντροφό σας. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε. Είστε μόνοι; Σας φλερτάρει κάποιος/α εδώ και λίγο καιρό; Δώστε του/της μια ευκαιρία! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Ζώδια Ιχθύες

Η βελτίωση της ερωτικής σας ζωής είναι στα χέρια σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε εσείς και ο/η σύντροφός σας και αναζωπυρώστε τη σπίθα ανάμεσά σας. Αν εξακολουθείτε να ψάχνετε τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, κάποιο περιστατικό που θα συμβεί σήμερα θα εκτινάξει την διάθεσή σας στα ύψη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia