Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/03 Κυριακή

gynaika-zygos-rantevoy-antras-ixtheis

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/03 Κυριακή

Επανασυνδέσεις Ζώδια Κριός

Η θετική σκέψη θα σας βοηθήσει πολύ στην αναζήτηση του αληθινού έρωτα. Κρατήστε το κεφάλι ψηλά και χαμογελάστε.

Ακόμη και αν θεωρήσατε κάποια στιγμή ότι ο θεός Έρωτας σας έχει ξεχάσει, η αισιοδοξία θα λειτουργήσει προς όφελός σας.

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Μήπως το τελευταίο φλερτ σας κάνει σκωτσέζικα ντους; Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Τα συναισθήματά σας μπορεί να απορρίπτονται για λόγους που είναι έξω από τον έλεγχό σας. Δείτε την κατάσταση με μια άλλη οπτική.

Ζώδια Δίδυμοι

Η σύγχυση φαίνεται να είναι το μικρό σας όνομα σήμερα. Ενώ υπερηφανεύεστε ότι κρατάτε όλες τις γραμμές επικοινωνίας ανοιχτές, το φλερτ σας σάς στέλνει διαρκώς συγκεχυμένα μηνύματα. Σταματήστε να προσπαθείτε να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα από αυτό και ξεχάστε το. Αφήστε σε αυτόν/αυτήν την επόμενη κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Επανασυνδέσεις Ζώδια Καρκίνος

Για εσάς η επικοινωνία είναι μια μορφή τέχνης. Για αυτό μπορεί να εκπλαγείτε μόλις μάθετε ότι έχει παρερμηνευθεί κάτι σημαντικό που αποκαλύψατε πρόσφατα σε κάποιον. Το χειρότερο είναι ότι πρόκειται για κάποιον που θέλατε να εντυπωσιάσετε. Έχετε ακόμη χρόνο για να λύσετε την παρεξήγηση.

Ζώδια Λέων

Το αντικείμενο του πόθου σας μπορεί να λακίσει στην πρώτη δυσκολία. Εσείς επικεντρωθείτε στο να επανακτήσετε την αυτοπεποίθηση και τον αυτοσεβασμό σας. Θα πρέπει να τα έχετε βρει πρώτα με τον εαυτό σας, πριν πείσετε κάποιον άλλον να κάνει την κίνησή του.

Ζώδια Παρθένος

Μπορεί το τελευταίο μέρος που θα σκεφτόσασταν να φλερτάρετε, να είναι το σπίτι σας. Αλλά τώρα, λόγω των συνθηκών, θα πρέπει να εξετάσετε και αυτό το ενδεχόμενο. Γραφτείτε σε μια διαδικτυακή σελίδα γνωριμιών και συνομιλήστε με καινούργια άτομα. Κάντε πιο ευχάριστες τις επόμενες μέρες.

zwdia-zvdia-alex

Ζώδια Ζυγός

Είναι δύσκολο να ξεφορτωθείτε τα απωθημένα από τις προηγούμενες σχέσεις σας. Ακόμη και όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα, έχετε την τάση να τα συγκρίνετε με «πρώην». Ζήστε στο παρόν. Έχετε μάθει αρκετά από τα λάθη του παρελθόντος. Μην κολλάτε σε επώδυνες αναμνήσεις.

Ζώδια Σκορπιός

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι σχεδόν μαγικές τώρα. Αξιοποιήστε τις στο έπακρο στέλνοντας ένα e-mail στο αντικείμενο του πόθου σας. Συνομιλήστε με τους φίλους σας. Μπορείτε να πείσετε οποιονδήποτε να κάνει αυτό που θέλετε τώρα.

Ζώδια Τοξότης

Οι απόψεις σας για το σεξ μπορεί να στείλουν λάθος μήνυμα, σε κάποιο άτομο που θα θέλατε να γνωρίσετε καλύτερα. Πριν αρχίσετε να απαριθμείτε όλα τα πράγματα που σας φτιάχνουν ή σας ξενερώνουν, σκεφτείτε πώς θα γίνουν αντιληπτά. Αφήστε να πλανάται λίγο μυστήριο γύρω από το άτομό σας. Δεν θα χάσετε.

Ζώδια Αιγόκερως

Η διάθεσή σας είναι ανεβασμένη σήμερα. Είναι η ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με κάποιο εγχείρημα που διαρκώς αναβάλλατε. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα όταν θα το έχετε ολοκληρώσει.

taro-6-9

Επανασυνδέσεις Ζώδια Υδροχόος

Η λέξη «κούραση» δεν περιγράφει καν το πώς αισθάνεστε. Χρειαζόσασταν επειγόντως ένα διάλειμμα από την χαώδη καθημερινότητά σας; Είναι λες και το σύμπαν συνωμότησε υπέρ σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε χωρίς τύψεις εκείνον τον δωδεκάωρο ύπνο!

Ζώδια Ιχθύες

Η σκληρή σας δουλειά εκτιμάται πάντα από φίλους και συναδέρφους. Αντί να επιζητάτε διαρκώς να είστε στο επίκεντρο, γιατί δεν αφήνετε και κάποιον άλλον να πάρει τα εύσημα; Εξάλλου, χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα βρισκόσασταν στη θέση που είστε σήμερα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76