Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/03 Τρίτη

erwtikes-25314

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/03 Τρίτη .

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/03 Τρίτη Ζώδια Κριός .

Ανοίξτε τα παράθυρα στην ερωτική σας ζωή και αφήσετε να μπει λίγος καθαρός αέρας. Μια αίσθηση αναζωογόνησης διαπερνά την σχέση σας.

Η σημερινή είναι μια καλή στιγμή για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Εάν είστε αδέσμευτοι και λαχταράτε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, κάντε το σήμερα. Θα γοητεύσετε απόλυτα αυτό το άτομο με την παρουσία σας!

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ανυπομονείτε να περάσετε μια υπέροχη βραδιά σε ένα άκρως ρομαντικό περιβάλλον με το άλλο σας μισό.

Αξιοποιήστε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας ανοίγοντας την καρδιά σας και εξομολογώντας τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Αυτό θα βοηθήσει και τους δυο σας να βάλετε τη σχέση σας σε νέα βάση.

Αν ακόμη δεν έχετε βρει τον/την ιδανικό/ή σύντροφο, προσπαθήστε να μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/03 Τρίτη Ζώδια Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη ένταση αυτή τη στιγμή, αλλά, προσπαθήστε να μην αφήσετε αυτή την κατάσταση να σας καταβάλλει. Μην ξεσπάτε τα νεύρα σας για τα προβλήματά σας στο άλλο σας μισό, ειδικά αν αυτά δεν αφορούν τη σχέση σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον έρωτα, να είστε σίγουροι ότι η ζωή είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις και όλες θα έρθουν την στιγμή που θα αποφασίσετε να κάνετε την κίνησή σας.

Ζώδια Καρκίνος

Με όλες τις υποχρεώσεις που έχετε τελευταία έχετε παραμελήσει λίγο τον/την σύντροφό σας. Αλλά αν θέλετε να διατηρήσετε την όμορφη ατμόσφαιρα μεταξύ σας, φροντίστε να το διορθώσετε. Προγραμματίστε ένα ρομαντικό βράδυ μόνο για τους δυο σας. Αν εξακολουθείτε να αναζητάτε τον/την τέλειο/α σύντροφο, απόψε μπορεί να είναι η βραδιά που θα κάνετε μια συναρπαστική νέα γνωριμία.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 22-24/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

xartomanteia

Ζώδια Λέων

Είναι μια καλή στιγμή για να απολαύσετε μερικές ρομαντικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας. Τα άστρα ευνοούν τον έρωτα και αυτό θα σας βοηθήσει να απαλλάξετε την σχέση σας από τυχόν προβλήματα. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, δεν έχετε παρά να ετοιμάσετε την καρδιά σας, να ανοίξετε διάπλατα την αγκαλιά σας και να καλωσορίσετε ό,τι σας έρθει!

Ζώδια Παρθένος

Σας περιμένει μια υπέροχη ρομαντική βραδιά απόψε. Εάν τον τελευταίο καιρό υπάρχουν μικρά προβλήματα με τον/την σύντροφό σας, θα τα δείτε σύντομα να επιλύονται. Αν είστε αδέσμευτοι, νιώθετε σέξι και έτοιμοι για ρομαντισμό απόψε. Κάποιο άτομο από τον κοινωνικό σας κύκλο πρόκειται να σας προσεγγίσει, μια εξέλιξη που θα σας ενθουσιάσει!

κρυσταλλομαντείαΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/03 Τρίτη Ζώδια Ζυγός

Τα πράγματα στην σχέση σας εξελίσσονται πολύ καλά. Προσπαθήστε να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, που προσθέτουν ρομαντισμό και χρώμα στη σχέση σας. Και αν ψάχνετε ακόμα για το άλλο σας μισό, αποδεχτείτε μια πρόσκληση για έξοδο σήμερα. Η παρέα με τους φίλους σας θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο.

Ζώδια Σκορπιός

Αδράξτε την ευκαιρία και ανοιχτείτε στον/στην σύντροφό σας σήμερα. Δείξτε του/της πόσο τον/την αγαπάτε και τον/την σκέφτεστε. Σίγουρα θα ανταμειφθείτε ανάλογα! Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, θα πρέπει να αλλάξετε στρατηγική. Φλερτάρετε όσο περισσότερο μπορείτε, διασκεδάστε με την ψυχή σας και βγάλτε στην επιφάνεια την πιο θετική, αισιόδοξη και σαγηνευτική πλευρά του χαρακτήρα σας! Μην απορρίπτετε κανέναν/καμία με την πρώτη ματιά. Αφήστε τον/την πρώτα να αποκαλύψει τις προθέσεις του/της.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζώδια Τοξότης

Οι συζητήσεις με το ταίρι σας δεν θα εξελιχθούν καλά σήμερα. Παρ ‘όλα αυτά, προσπαθήστε να παραμείνετε ευέλικτοι και να ξεπεράσετε τυχόν διαφωνίες. Ούτως ή άλλως αυτές οι μικρές εντάσεις είναι που προσθέτουν αλατοπίπερο στην σχέση σας. Αν είστε ακόμη αδέσμευτοι, να είστε σίγουροι ότι η ακαταμάχητη γοητεία σας θα σας φέρει έναν/μία νέο/α θαυμαστή/θαυμάστρια απόψε.

Ζώδια Αιγόκερως

Θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας σήμερα, ειδικά απέναντι στο άλλο σας μισό. Εάν δεν είστε προσεκτικοί, μπορεί να προκληθούν συγκρούσεις χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν πάλι είστε ακόμη αδέσμευτοι, κάντε υπομονή. Ανανεώστε την εμφάνισή σας και βγείτε από το σπίτι. Κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη χαρτομαντεία 22-24/03 – Ο καημός μέσα στην καρδιά σας

dream

Επανασυνδέσεις Σχέσεων 22/03 Τρίτη Ζώδια Υδροχόος

Αντιμετωπίζετε μερικές δυσκολίες με τον/την σύντροφό σας αυτή τη στιγμή. Καλό θα ήταν να τις αντιμετωπίσετε κατάματα και να μην τις αφήσετε να φθείρουν την σχέση σας. Να θυμάστε ότι αυτό το άτομο είναι στο πλευρό σας για να σας υποστηρίξει στα καλά και στα άσχημα. Δεν είναι εχθρός σας. Μιλήστε ειλικρινά μαζί του/της. Ανοιχτείτε και απαλλαγείτε από τα βάρη που κουβαλάτε. Αν είστε αδέσμευτοι, γεμίστε την μέρα σας με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες. Μην κολλάτε στην ίδια καθημερινή ρουτίνα.

Ζώδια Ιχθύες

Σήμερα να περιμένετε μερικές ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας είναι γεμάτος/η κατανόηση και τρυφερότητα για εσάς. Ζητήστε την γνώμη του/της για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και θα δείτε ότι θα αισθανθείτε μεγάλη ανακούφιση. Αν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήστε την αυξημένη γοητεία σας για να προσεγγίσετε το σωστό άτομο στη ζωή σας. Το φλερτ θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλά για τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia